Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 639
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
но този пък може да е хубав

Не, не е  Peace

# 181
Дами, ако някой се откаже от измиване и изсушаване с Кало, да свирка, че не успях, а така добре щеше да ми дойде за РД  Wink

А пък за technostore777, явно там продават ментета на всички рекламирани продукти от Телешоп  Peace

# 182
Доволна съм от този маникюр, препоръчвам!

И сега е момента да си вземете СПА процедура за изтУщена кожа  ooooh!

# 183
  • София
Аз най-вече ваучери за заведения/храна взимам, със стоките и козметичните процедури не ми се рискува... От сушито на Кабуки вече втори път взимаме и сме много доволни, сега имам и ваучер за Суши експрес, което толкова много хвалите, ще дам отзиви след събота Simple Smile За детоксикация от Изи детокс все се оглеждам за ваучери, но не пускат вече. Преди 2-3 месеца ходихме, включваше и масаж на масажиращо легло и останахме много доволни, момичето отговаряше на всички въпроси, които й задавахме. Иначе цялата история с детоксикацията не знам до колко е вярна, във ваничката наистина остана доста тъмна "утайка", още се чудя дали да не взема и от тези пластири, които редовно ги промотират...

# 184
http://superdeal.bg/offers/SUPER-vazmozhnost-na-SUPER-tzena-PARI … --sezon-2012.html

Родителите ми се чудят за тази екскурзия.След историята с Малдивите, честно казано ме е шубе малко.Някой да има отзиви?

# 185
Иначе цялата история с детоксикацията не знам до колко е вярна, във ваничката наистина остана доста тъмна "утайка"
ooooh! ooooh! Това си е чиста измама! Водата се оцветява вследствие на електролиза. Дори да не сложиш краката тя пак ще се оцвети. Преди време четох в Интернет за това, дори са правени кръвни проби преди и след "детоксикация". Нямаше никакви промени в биохимичния състав, няма никакви доказателства за това, дори тестваха и водата, не откриха никакви токсини вътре. Така че по-добре си купете пресни плодове за тези пари.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 20:55 от FairyTale

# 186
  • София
http://superdeal.bg/offers/SUPER-vazmozhnost-na-SUPER-tzena-PARI … --sezon-2012.html

Родителите ми се чудят за тази екскурзия.След историята с Малдивите, честно казано ме е шубе малко.Някой да има отзиви?

Обаждаш се на Караджъ турс - хем да видиш има ли места за датата, която желаете, хем да се уверите, че наистина са те. Самите Караджъ турс са стабилна фирма, но специално за Истанбул има много недоволни най-вече от  скъпи допълнителни екскурзии, а понякога и от стари автобуси и лоши хотели. За Европа се надявам, че са им по-добри условията, но за ваше спокойствие поразпитайте. Все пак измама като тази с Малдивите не вярвам да има.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 19:36 от Тaня67

# 187
Явно модераторите са решили, че правя реклама на китайските сайтове което всъщност е обратното на моята цел, но както и да е. Мисълта ми беше, че се навъдиха много "изгодни" и "оригинални" продукти с неясен произход и състав. Не е ли редно сайтовете които пускат въпросните оферти поне малко да се поинтересуват какво предлагат? Вече сезирах КЗП за избелващите системи, но те бъкат постоянно нови. Много съм разочарована от тази наглост  Crossing Arms

# 188
Привет!
През уикенда ще бъдем в София и ми се иска да отидем да хапнем някъде събота вечер или неделя на обяд. Моля препоръчайте ми ресторант /пицария/ от които сте останали доволни Hug.

# 189
Настоявам за повече оферти за Благоевград!  Crossing Arms Не е честно всеки път като видя нещо за тук, да е свързано с покупката на някакъв продукт от интернет, или екскурзии. Нито ресторанти, нито козметични процедури няма Sad А е пълно с млади хора ( предимно студенти ), на които би било дошло добре някоя и друга изгодна оферта...

# 190
  • София
Имам въпрос към тези, които си купиха контактни лещи Zeiss от Далавера. Започнахте ли да ги носите и доволни ли сте? Аз все още не съм ги отворила, защото имат още няколко месеца трайност, а си купих ваучер за още едни за същата оферта в Пловдив. В пловдивската тема има едно много лошо мнение и се чудя дали да не си върна ваучера (имам все още тази възможност). Вярно ли е, че са толкова лоши?

# 191
Привет!
През уикенда ще бъдем в София и ми се иска да отидем да хапнем някъде събота вечер или неделя на обяд. Моля препоръчайте ми ресторант /пицария/ от които сте останали доволни Hug.

Пица от Дон Домат- дори сега имаше някъде оферта Simple Smile

# 192
къде има за Дон Домат?

# 193
  • гр.Варна
Имам проблем- закупих в сайта на www.lapni .bg оферта за обеци и колие "Сваровски" за 29.90
от фирма "Пепито" ДЗЗД Варна, бул. Македония 21 тел 0884 117 062.
В началото бе посочен друг телефон , сега е сменен с този. Звъня обаче-никой не отговаря . Опитала съм многократно .Посетих и адреса - няма такава фирма . Писах и на мейла на lapni .bg - никакъв отговор. Някой има ли получил нещо от фирма "Пепито" ДЗЗД  - на кой мейл им писахте...
Малко взе да съмнява ,да не е поредната измама  Sick ... Приемам всякакви предложения ,за да си отстоя правата и получа това, което съм платила,или парите обратно ...

# 194
  • Sofia
Имам въпрос към тези, които си купиха контактни лещи Zeiss от Далавера. Започнахте ли да ги носите и доволни ли сте? Аз все още не съм ги отворила, защото имат още няколко месеца трайност, а си купих ваучер за още едни за същата оферта в Пловдив. В пловдивската тема има едно много лошо мнение и се чудя дали да не си върна ваучера (имам все още тази възможност). Вярно ли е, че са толкова лоши?
Може ли да дадеш линк към тези коментари? Аз си мислех, че си внушавам, тъй като досега не съм слагала лещи, но явно не е така. В началото доста ми сълзяха очите и болеше дори. После свикнах...е после е силна дума, защото на 4-5тия път се скъсаха. Нито съм ги дърпала, нито огъвала, а както е нормално тръгна да си вадя лещата от окото при което изпитах невероятна болка. Като видях какво съм извядила се оказа 1/2 леща.... #Crazy #Crazy Не знам честно казано дали това е нормално, но изобщо не съм очарована. Имам втори комплект и сега ме е страх да ги ползвам... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт