Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 665
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря, dechy - значи ще си взема bouquet

А след колко процедури се вижда ефект? Четох нещо за 10 и се чудя дали 2 ваучера за зона или 1 newsm78
Колкото повече процедури толкова по-добре  Simple Smile. Но като за начало можеш да пробваш с 1 ваучер, за да видиш как ще ти се отразят процедурите, дали ще ти хареса салона и т.н. Освен това аз винаги съм имала проблеми със записването на часове в неработно време, което е мнооого трудно особено при много купени ваучери и много на брой процедури...

# 271
  • София
Nikitali , а как беше хигиената? Питам, защото имаше доста хора /включително и аз/, които бяхме изревали от липсата на такава.

Препоръчвам - http://www.niesme.bg/team.php?id=181  Peace

Фрея Идун мисля са били само с позитивни отзиви тук, а аз от личен опит мога да споделя, че наистина си заслужават..

Благодаря ти.   bouquet Аз вече намерих моя масажист, просто ми беше интересно след толкова много отрицателни отзиви, дали в крайна сметка не са взели някакви мерки относно хигиената.

Би ли дала пример, моля, за многото хора, които са се оплаквали! Всъщност аз и ти, общо взето си говорихме на тази тема, като ти се оплакваше, а аз твърдях, че съм много доволна.

Не е много коректно някак да се внушава, че имало много недоволни, защото просто не е вярно.

Може би не съм се изразила правилно и хората не са чаак толкова много, но от четири отзива /един от които мой/, само твоят беше положителен, останалите се оплакахме от хигиената - т.е. за мен процента отрицателни отзиви е доста по-голям. А дали сме представителна извадка, на която може да се разчита, е друг въпрос.
 Останалите две момичета не помня кои бяха, дано се включат, ако прочетат.

# 272
Вчера пък ядохме сушито на Суши Експрес- отлично обслужване и приготвяне на сушито. Много ми допада новата система, чрез която може да се резервира дата направо от сайта. На мен лично ми се иска парченцата риба да са по-големи, но....вероятно тогава и цената трябва да е доста по-висока.

И аз одобрявам сушито им, често пускат оферти и ги следя.

# 273
За процедури с Vela Smooth по принцип и конкретно в Derma Line има ли някакви отзиви? Това е настоящата оферта...
Vela Smooth и Vela Shape според мен са единствените процедури, при които има някакъв ефект - сваляне на сантиметри от обиколката, стягане. Аз съм правила с ваучери Vela Shape в Хил клиник, а преди няколко години без ваучер и Vela Smooth на друго място. Между двете процедури не открих никаква разлика. В Хил клиник правих - корем, крака, седалище. Определено на краката си беше болезнено и ми ставаха на синини...На корема и седалището нямах проблеми.
Цената ми се струва доста добра, а Дерма лайн е известна клиника. Само мястото не ми е много удобно, иначе бих си купила.
Wink Wink Wink
Моя приятелка ми каза, че ползвала този ваучер http://-spam129-Oformete-tyaloto-si-s-V-Shape-8+-s-65-otstapka-v … -Studio-o287.html и е много доволна, аз не съм още, защото съм малко придирчива към тези ваучери. Но може да ползваш Wink

# 274
Аз бях другата,която подобно на Reiny изрази мнението си за хигиената и чаршафа,който не е за еднократна употреба и на дупката,която беше черна от мръсотия не пожелах да си сложа лицето! Иначе и аз съм доволна от масажистката и от салона като цяло,музиката и т.н, но не бих взела друг ваучер точно заради хигиената! Искам да питам Nikitali,сега на леглото за масажи какво беше сложено?

# 275
  • София
Моя приятелка ми каза, че ползвала този ваучер http://-spam129-Oformete-tyaloto-si-s-V-Shape-8+-s-65-otstapka-v … -Studio-o287.html и е много доволна, аз не съм още, защото съм малко придирчива към тези ваучери. Но може да ползваш Wink

И този гледах и се колебаех Thinking Имаш ли представа тя колко процедури е направила и дали е имало ефект върху целулита?

# 276
Nikitali , а как беше хигиената? Питам, защото имаше доста хора /включително и аз/, които бяхме изревали от липсата на такава.

Препоръчвам - http://www.niesme.bg/team.php?id=181  Peace

Фрея Идун мисля са били само с позитивни отзиви тук, а аз от личен опит мога да споделя, че наистина си заслужават..

Благодаря ти.   bouquet Аз вече намерих моя масажист, просто ми беше интересно след толкова много отрицателни отзиви, дали в крайна сметка не са взели някакви мерки относно хигиената.

Би ли дала пример, моля, за многото хора, които са се оплаквали! Всъщност аз и ти, общо взето си говорихме на тази тема, като ти се оплакваше, а аз твърдях, че съм много доволна.

Не е много коректно някак да се внушава, че имало много недоволни, защото просто не е вярно.

Може би не съм се изразила правилно и хората не са чаак толкова много, но от четири отзива /един от които мой/, само твоят беше положителен, останалите се оплакахме от хигиената - т.е. за мен процента отрицателни отзиви е доста по-голям. А дали сме представителна извадка, на която може да се разчита, е друг въпрос.
 Останалите две момичета не помня кои бяха, дано се включат, ако прочетат.

Аз се оплаках от Фрея - за жалост си изпатих доста от козметичката след 5 посещение при нея после ми се наложи да ходя на дерматолог и да провеждам лечение от чудесната хигиена и българската козметика която ползваше( а уж взимаше пари за вносна). Относно масажите - когато посещавах "салона" беше възрастна пълна жена масажистката  на която целия свят и беше крив и клюкарстваше по адрес на  всички клиенти. Аз лично присъствах на масаж от 4 ръце -  2-те дами надуха моята глава и тази на клиентката която масажираха, а след масажа обърнаха постелката от другата страна за следващия клиент(повече няма да коментирам).
След като бях споделила отзива си тук някоя много любезна читателка от форума беше разказала на въпросната масажистка отзивите споделени от мен. после стигнаха до заплахи и как клиента в случая аз си измислям всичко, а те били   толкова компетентни.(не знам защо бяха решили, че съм някоя дама която на  място е правила фасони, аз кротко си траех и наблюдавах) жалко, че аз им се доверих, а си изпатих сериозно.   

# 277

И този гледах и се колебаех Thinking Имаш ли представа тя колко процедури е направила и дали е имало ефект върху целулита?

Да, направила две процедури до момента и каза, че се чувства супер.  Видими разлики обаче е рано да се видят. Все пак това е целулит, трябва да си упорт с него, до колкото знам.Те май процедурите се правят на 5 дена или една седмица, нещо такова беше мисля,защото тя ходи в понеделниците.  Ако искаш да я питам още нещо, аз като я диви после ще ти кажа. Simple Smile

# 278
След като бях споделила отзива си тук някоя много любезна читателка от форума беше разказала на въпросната масажистка отзивите споделени от мен. после стигнаха до заплахи и как клиента в случая аз си измислям всичко, а те били   толкова компетентни.(не знам защо бяха решили, че съм някоя дама която на  място е правила фасони, аз кротко си траех и наблюдавах) жалко, че аз им се доверих, а си изпатих сериозно.   
Ragga, това е ужасно Shocked Как са те заплашвали, тук през лични съобщения ли?...  защото едва ли си ги посетила отново след като са те докарали до дерматолог  Whistling И какво пък могат да ти направят през един форум, та нали той е за това да си споделяме...  #Cussing out

Извинявам се за off-a, но направо останах шокирана...

# 279
Охх, обърках се..

От  Senses Masage в Лапни ли се оплаквате или от Фреята в NieSme newsm78

# 280
http://bg.kolektiva.net/sofia/lord-of-the-dance-2.html

За тази сделка: миналата година бяхме не спектакъла, сравнително късно взехме билетите и половинката ми каза, че имало само по 30 лв. за правостоящи и  по 80 лв. в оркестрината и точно
за там е взел. Въпростните ВИП-места са едни обикновени столове, наредени пред сцената,
които могат да варират, предполагам, от 50 до 150  - в зависимост колко билета продадат...
Местата са доста ниско, не са амфитеатрално разположени и виждахме танцьорите от кръста нагоре (бяхме на 5-ти ред) - "чудесно", като се има предвид, че красотата на танца е точно в
краката, а торсовете им почти не се движат.

През почивката помолихме да си дръпнем столовете настрани и оттам гледката беше уникална.
По едно време едната певица застана на края на сцената, директно срещу нас и изпя нещо страпно романтично Simple Smile)) В тоя момент сякаш пееше само за нас  Heart Eyes и това заличи лошия спомен.  Но едва ли всички ще имат късмета да си сложат стола, където му харесва. Та затова си мисля, че оркестрината не е най-доброто място. А че спектакълът е хубав, спор няма Simple Smile

# 281
Ragga, това е ужасно Shocked Как са те заплашвали, тук през лични съобщения ли?...  защото едва ли си ги посетила отново след като са те докарали до дерматолог  Whistling И какво пък могат да ти направят през един форум, та нали той е за това да си споделяме...  #Cussing out

Извинявам се за off-a, но направо останах шокирана...

Не беше на лична, въпросната потребителка предаде съобщението от масажистката тук пред всички. Голяма "реклама" си направи, но изобщо не знае коя съм явно беше останала с погрешни впечатление, но тона и беше  доста непристоен за човек предлагащ услуга. 

# 282
  • София

Фрея Идун мисля са били само с позитивни отзиви тук, а аз от личен опит мога да споделя, че наистина си заслужават...

Peace  според мен абсолютно си заслужават, подкрепям. Ходила съм при тях с ваучер от Задружно точно преди година, а това бяха първите ваучери, които пуснаха Фреа Идън. И тогава много ги похвалих тук- аз бях очарована от всичко-хигиената беше на ниво, обстановката спокойна, екзотична и някак задушевна и предразполагаща. Тогава не е имало никакъв негативен коментар от служителките там или по-различно отношение към мен, затова че съм с ваучер, напротив.
Може после нещата да са се променили обаче, като ви чета..., но искрено се надявам и тук да се касае просто за несъвпадение в мненията.
И пак да добавя- аз съм от претенциозните клиентки и не бих подминала мръсни чаршафи ако ми бяха постлали тогава такива, но уви-не бяха такива... Simple Smile

Хубаво е да се включи някой с по-свежо мнение от нашето и да сподели актуалното ниво на салона за масажи СЕГА.

Салона няма претенциите, че използва вносна козметика, както е отбелязала друга съфорумка по-нагоре, дори напротив-обясняват още отначало с гордост, че работят с висококачествена БГ козметика -професионална за СПА терапии - ето я http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 20:12 от Петифурче

# 283
  • София
Охх, обърках се..

От  Senses Masage в Лапни ли се оплаквате или от Фреята в NieSme newsm78

Някои се оплакваме от Senses, но явно има недоволни и от Фрея Идун.  Laughing

# 284
Забравих да ви похваля тази оферта : http://www.onfire.bg/offers/Shtrak-Mariike-na-portret-Profesiona … -30lv-vmesto-60lv

Фотосесията мина добре, а резултата е божествен. Мацката която ни снима е готина и всичко стана  в срок. Прекрасно беше!!!

Общи условия

Активация на акаунт