Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ragga, аз не разбирам защо си ходила 5 пъти. А ако проблемите ти са само след последния път, тогава ОК. Но няма от какво да се страхуваш или срамуваш, предполага се, че няма да продължиш да ходиш, дори и да имаш неизползвани ваучери. Те няма какво да ти направят, пък ти имаш право на мнение. Да вземат да се стреснат и да си поправят услугата, че сигурно не знаят bg-mamma форумът каква сила е, много скоро ще разберат като им изчезнат клиентите

# 286
Аз бях другата,която подобно на Reiny изрази мнението си за хигиената и чаршафа,който не е за еднократна употреба и на дупката,която беше черна от мръсотия не пожелах да си сложа лицето! Иначе и аз съм доволна от масажистката и от салона като цяло,музиката и т.н, но не бих взела друг ваучер точно заради хигиената! Искам да питам Nikitali,сега на леглото за масажи какво беше сложено?

Чери 12, не бяха еднократни чаршафи, но явно съм извадила късмет като първи клиент за деня и чаршафите бяха чисти.
След толкова много коментари се отказах да платя запазените 2 ваучера за текущата им оферта.
Между другото под масажната кушетка имаше цял топ еднократна хартия за постилане, а самата кушетка се подгряваше и ми беше много приятно и топличко.

# 287
Ragga, аз не разбирам защо си ходила 5 пъти. А ако проблемите ти са само след последния път, тогава ОК. Но няма от какво да се страхуваш или срамуваш, предполага се, че няма да продължиш да ходиш, дори и да имаш неизползвани ваучери. Те няма какво да ти направят, пък ти имаш право на мнение. Да вземат да се стреснат и да си поправят услугата, че сигурно не знаят bg-mamma форумът каква сила е, много скоро ще разберат като им изчезнат клиентите

Ходих 5 защото госпойцата козметичка ми каза, че при толкоз процедури ще има ефект, като 3 от тях бяха с ваучер - другите си ги платих,  но не получих това за което платих. Принципно при козметичните процедури на лице/кожа не се вижда ефекта веднага на момента. Но при следващото посещение се видя, просто няма от къде изведнъж да ми се появят толкоз пъпки все едно съм пубертет с тежко акне!!! После ми обясни, че щяло да отшуми като направим всички процедури  #2gunfire #2gunfire естествено нещата се влошиха и отидох при специалист ( и със сигурност не беше реакция от продуктите който използва козметичката - просто зле свършена работа + явно не особено добра хигиена.
Нека спрем с ОФФ -топика. Който иска да ходи там не го спирам, просто споделих аз как си изпатих с огромното доверие към козметичката която пък може вече изобщо да не работи там.

# 288
  • в 1001-та нощ
Никой ли не е посетил още Континентал Плаза по офертата?
А как вървят нещата с еклеровата торта от Колектива? Още ли се дръвчат по телефона? Питма, да знам колко дни преди това да я заръчам.

днес поръчах тортата и не зная дали сте коментирали, но се оказва, че са сбъркали адреса - не е в лозенеш. а в горубляне ...... ooooh! ooooh! ooooh!

# 289
  • София
Коментирахме  го.  Tired Съжелявам, че не си го видяла.  Hug

# 290
Позволих си отново да повдигна темата за Сенсес и т.н. защото не ми хареса твърдението: "толкова много хора бяхме недоволни от хигиената". Аз лично не помня "толкова много хора". Хубаво би било да се включат и другите недоволни за да се изясни ситуацията.

Иначе просто говорейки на едро създаваме лошо впечатление за едно аз продължавам да твърдя - добро място. Което е некоректно.

Ако наистина има и се включат многото недоволни, ще поднеса специалните си извинения за това, че съм заблудила хората с моето собствено доволство от центъра.

# 291
  • София
Имах 3 ваучера за торти от 2те фукли. Взех си ги за в къщи, кафетата оставих на персонала да се почерпят.  Отношението беше много добро, внимателно. Сервитьорката подробно  обясни вида на тортите. Направи ми впечатление, че  парчетата  торта бяха много малки, на половина на тези, които купуваме от други места. Отделно в къщи не ни харесаха и на вкус. А преди години в стара работа сме работили с Фуклите, зареждали са ни ресторанти. Тогава в офиса често опитвахме, по-сочни и вкусни ми бяха.

# 292
Отказахте ме за Сенсес, определено.. newsm78

# 293
  • Абсурдистан
препоръчвам     http://www.lapni.bg/offer/1186/%D0%9F%D0%95%D0%94%D0%98%D0%9A%D0%AE%D0%A0-%D0%B8-%D0%9C%D0%90%D0%9D%D0%98%D0%9A%D0%AE%D0%A0-%D1%81-%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5-O.P.I-ORLY-%D0%B8-LCN-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA-4-%D0%94%D0%95%D0%9A%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%98-%D0%BE%D1%82-Infinity-Studio-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-15.90-%D0%BB%D0%B2

Аз се подлъгах за тази оферта "ПЕДИКЮР и МАНИКЮР с лакове O.P.I, ORLY и LCN + Подарък 4 ДЕКОРАЦИИ от Infinity Studio само за 15.90 лв.".

Днес бях там. Бяха много любезни.....и хубавото се изчерпва до тух.
Първо не се дезинфекцира ваничката за педикюра. Самият педикюр е леко потъркване с пилата, опит за  оформяне на нокътна плочка и пак опит за почистване на кожичките и още по голям опит за лакиране. Избрах си червен лак и в момента имам лак навсякъде по краката. Освен това докато лакираше, момиченцето постоянно буташе с ръка вече лакираните нокти и се налагаше да ги прелакира. Няма полиране на нокътната плочка, няма и крем.
Маникюрът - пак няма полиране на нокътната плочка, а моите нокти имат нужда от това. Там където нокътът е тръгнал да се бели после надигна лака и тя го оправяше, след като й го покажа, с ножичката за нокти. Лакирането пак е навсякъде, не само по ноктите.
Декорациите са добре.
И всичко по-ногаре може да се преглътне, на фона на това чу тъй като салонът е толкова малък, маникюристката е точно зад фризьорката. Докато ми правеше маникюр фризьорката подстрига двама мъже и космите директно падаха по краката ми и дрехите ми. В резултат по неизсъхналия лак на краката имам залепени мъжки косми. Дрехите ми също се наложи да ги почиствам.

# 294
  • София
Напълно съм съгласна с  Aisha за тортите в Двете Фукли. И на мен ми се сториха много малки (това, разбира се, би могло да бъде субективно) -може би за 'промо' цена стават, но не бих си ги купила на редовна цена от 4-5 лева. Вкусът на тези,които ние опитахме не беше лош, бяха много добре аранжирани, НО вкуса нямаше нищо общо с онова, което те предлагаха преди години. Персонала беше много любезен. За 2.90 става, но на редовна цена бих отишла другаде.

# 295
Момичета, заглеждам 2 оферти:
http://www.lapni.bg/offer/1164/%D0%98%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0 … 9.90-%D0%BB%D0%B2 - преди време някой питаше. Какви са отзивите?
и
http://ofertomat.bg/offers/view/377.html
И двете оферти са доста изгодни, но обмислям, тъй като не съм посещавала студиата.  Thinking

# 296
  • София
Някой ходил ли е в Къщата на Ванко и Гери в Рибарица? Пускат ваучери доста отдавна и мисля да ги пробвам, но търся отзиви преди това Praynig

# 297
Момичета, някоя от вас дали си е правила гликолов пилиг, за да даде отзиви от процедурата. Харесах си тази оферта: http://grabo.bg/sofia/glikolov-piling-na-litze-i-okoloochen-kont … 0rk5hz?affid=6110, но ме е страх да не ми се повреди нещо кожата на лицето.

# 298
  • гр.София
Момичета,споделете от коя клиника или кабинет сте доволни за почистването на зъбният камък. Малко ми е притеснено да взема ваучер така на сляпо.

# 299
Препоръчвам с две ръце http://niesme.bg/team.php?id=WRNjc2 ... - цялостен стоматологичен преглед, установяване на зъбен статус, почистване на зъбен камък с ултразвук, отстраняване на петна от цигари и кафе и полиране на зъбите с паста.

Общи условия

Активация на акаунт