Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 582
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
AzureEyes, знам че DoN Na огговори на потребителка, която пита конкретно за зъбния камък ,но аз пък я питах друго Peace

# 316
Ах, сори, Росита.. аз съм си шматка попринцип Whistling

# 317
  • София
Запис да ви следя. Аз последно си взимах суши от един бар зад Министерството на земеделието. Не беше лош, но "не е моята храна".

# 318
  • София
Здравейте.Изчетох цялата тема,но никъде не видях отзиви за кичури.Никой ли не си е правил?
Чудя се за тази в салон STYLE.Вече няколко пъти пускат оферта.Моля някой,ако си е правил кичури там да сподели.

# 319
Запис да ви следя. Аз последно си взимах суши от един бар зад Министерството на земеделието. Не беше лош, но "не е моята храна".
И аз така. Да не говорим, че закъсняха с около 20 минути, притесних се, че ми свърши почивката и съм гълтала сушито на екс. Всяко удоволствие ми се уби. Грешката си е отчасти моя, но не бих повторила - много ми е сложно с консумацията.

# 320
  • София
Здравейте.Изчетох цялата тема,но никъде не видях отзиви за кичури.Никой ли не си е правил?
Чудя се за тази в салон STYLE.Вече няколко пъти пускат оферта.Моля някой,ако си е правил кичури там да сподели.

И аз писах няколко пъти, но нямаше отговори и се отказах, по повод салона, който цитираш - имаше недобри отзиви за други процедури и реших да ги пропусна.

# 321
  • София
И аз така. Да не говорим, че закъсняха с около 20 минути, притесних се, че ми свърши почивката и съм гълтала сушито на екс. Всяко удоволствие ми се уби. Грешката си е отчасти моя, но не бих повторила - много ми е сложно с консумацията.
Аз си го взех "за в къщи". Но не ми хареса вкуса. Бях отишла десетина минути по-рано и трябваше да почакам и аз, но по моя вина. Не предполагах, че ще са толкова точни.

# 322
  • Абсурдистан
Днес бях на сушоара в салони Кало.
Много съм доволна. Момичето - Мария - се справи перфектно.
1 час се занимава с мен и направи перфектен сушоар.

# 323
Някой вече използва ли ваучер за руските бонбони?
http://bg.kolektiva.net/sofia/berezka-bonboni.html
Да, още вчера го оползотворихме:)  Толкова мнооого и различни бонбони, детето си падна от радост:)

# 324
Момичета, знам, че имаше сред вас такива, дето са ходили вече в ресторант Бодега в Студентски град, светнете ме дали паелята във ваучера е за двама или за един Wink Възлюбеният ме шашна днес с тоя ми ти гениален въпрос и явно за него е много важно да знае отговора, преди да отидем лично да разберем (утре) Mr. Green

# 325
Някой ходил ли е в Къщата на Ванко и Гери в Рибарица? Пускат ваучери доста отдавна и мисля да ги пробвам, но търся отзиви преди това Praynig
Мои приятели ходиха през лятото, много са доволни от почивката си там.  Били са без ваучери. Ако те интересува нещо конкретно, питай на лични.

# 326
Шехина, аз ходих с техен ваучер за паеля още пролетта и си беше за един. Peace

# 327
Fy4ko, мерси! И на мен ми се струва логично да е за един, ама все пак да се уверя Wink

# 328
Може ли да ми кажете кой от тези два сайта са по-сигурни??

http://promograd.bg/offers/view/id/124

http://www.fact.bg/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%B9%D0%BC-%D0%9C%D0%BE%D … E-139%D0%BB%D0%B2!!!_o129_9.html

Чудя се от кой от двата сайта да закупя парочистачката ама ме е страх да не ме излъжат.

Благодаря ви!!

# 329
  • София
Да се запиша и аз в тази тема.Днес за първи път "грабнах" ваучер от един от сайтовете.Надявам се покупката да си заслужава!

Общи условия

Активация на акаунт