Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 576
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някой да е посещавал Апарт Астра във Велинград с ваучер?Отзиви?

Присъединявам се към питането.
Аз все пак купих днес ваучер, но ще се възползваме за един уикенд към края на Ноември. Резервирах по телефона, бяха любезни и отзивчиви. Като се върна ще дам отзиви но има още много време до тогава.
Та преди това ако някой се включи ще бъде чудесно.

Да, хубав нов хотел, чисто, приятно. Любезен персонал. Няма делене на клиентите на такива с ваучери и редовни клиенти (то, когато аз бях там май нямаше "редовни"  Laughing). Сервитьорката май беше не съвсем ориентирана, сякаш сега се учеше, но отпреди няколко месеца дано да се е понаучила, пък и може да не попаднете на нея.  Единственото неприятно усещане е в околността на хотела. Районът още не е добре устроен, никаква инфраструктура, минаваш през строителни площадки да стигнеш до хотела. Това няма как да се види на рекламните кадри  Wink

# 361
  • София

Да, хубав нов хотел, чисто, приятно. Любезен персонал. Няма делене на клиентите на такива с ваучери и редовни клиенти (то, когато аз бях там май нямаше "редовни"  Laughing). Сервитьорката май беше не съвсем ориентирана, сякаш сега се учеше, но отпреди няколко месеца дано да се е понаучила, пък и може да не попаднете на нея.  Единственото неприятно усещане е в околността на хотела. Районът още не е добре устроен, никаква инфраструктура, минаваш през строителни площадки да стигнеш до хотела. Това няма как да се види на рекламните кадри  Wink

Звучи обнадеждаващо. Благодаря.    bouquet

# 362
  • sofia

И аз се чудих,чудих дали да си купувам ваучер..и накрая отидох без,за да видя става ли солариума.Ходих в студиото в Скай сити,горе-долу е добре...За тия пари е ок.Взех си и ваучер,но още не съм ходила Simple Smile

Ходих одеве с студиото на Графа. Не е зле вертикалния солариум, но после като излязох видях че мацката ми е дала карта не за 50, а за 30 мин  Money. Ваучера е за 50, другия път ще и кажа освен...

# 363
  • София...........
Момичета , има ли още активни оферти за вино?

# 364
  • София, ж.к. Стрелбище
Имах глупостта да си поръчам ваучер без да прочета други мнения. Голяма минавка с тази оферта на кетъринг Хитър Петър
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=637&refid=23574&webid=67
Поръчах платата за 16.00 часа, а те дойдоха в 17.20
Всичко беше направено набързо, за отбиване на номера. Вместо сандвичи с луканка имаше някакви хапки стар хляб със салам Бургас, сладкостите бяха стари
Оценката ми е 1/10

# 365
  • София
Някой вече да е посетил салон "Орхидея" от тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/1218

# 366
  • Хасково
Някой да е посещавал Апарт Астра във Велинград с ваучер?Отзиви?

Присъединявам се към питането.
Аз все пак купих днес ваучер, но ще се възползваме за един уикенд към края на Ноември. Резервирах по телефона, бяха любезни и отзивчиви. Като се върна ще дам отзиви но има още много време до тогава.
Та преди това ако някой се включи ще бъде чудесно.

А как е басейна? Дали водата е минерална и топличка?
Колебаем се, защото сме свикнали да си ходим в Камена, който си е със собствен минерален извор, всеки ден сменят водата и винаги е топла и чиста, а да не говорим колко е приятно да си топнат в горещия външен басейн, а около теб да вали сняг   ох, размечтах се 

# 367
  • софия
Тортите от Белга Шоко Бар хубави ли са?

В петък бяхме в Ресторант Грек. ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ. 4/10.
2/3 от менюто липсваше. Нямаше абсолютно никаква риба,нищо морско, от скарата и готвените ястия уж имаше, но след уточняване с кухнята и те не бяха всички налични. В ресторанта имаше клиенти на 3 маси (петък вечер). Иначе обстановката е приятна, ресторантът е ценова категория малко над средната, сервизът беше добър, но това с липсата на голяма част от ястията в менюто просто няма как да го подмина. Обясниха ни, че собствениците искали всичко да си внасят сами и имали проблем с доставката. Не приемам подобно извинение. Първо беше петък, второ, щом ресторантът е новооткрит не може да си позволяваш подобни неща. Намираш начин да решиш проблема. Naughty (лично си купуваме риба от гръцки магазин в София. Не е невъзможно и трудно.) Иначе като вкус, това, което ядохме не беше лошо, но не бих казала, че беше неповторимо вкусно.
Някак не мога да приема и счупения бутон на казанчето в тоалетната. Може да ви се стори странно, но за мен тези помещения са много показателни за ниво.
Този ваучер е типична анти реклама. Отидохме да видим как е и няма да рискувам пак да отида в гръцки ресторант без нито едно рибно/морско ястие. Имам усещането, че ресторантът няма да го бъде дълго, ако продължават така.

btw В Гърция винаги има комплимент от заведението. Дори и символичен. Имахме ваучери за 60 лв., доплатихме още около 50, но комплимент нямаше. Не ми е за него, обаче се рекламират като "автентични". Да не говорим, че ресторантът беше празен и цените не са ниски. Могат да положат мин усилие, според мен.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 14:24 от zvanche

# 368
  • Countryside
Какви са отзивите за салон "Енигма"? Отдавна се каня да си правя плодов пилинг, сега имат ваучери в Задружно  Thinking

# 369
# 370
Момичета , има ли още активни оферти за вино?

Намерих някакви вина, но не знам отзивите за тях ли бяха:

68% отстъпка за БУТИЛКА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ИТАЛИАНСКО ЧЕРВЕНО ВИНО … зе реколта 2010г.

55% отстъпка за БУТИЛКА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ОТЛЕЖАЛО ФРЕНСКО ЧЕРВЕН … RR RESERVE 2006 G

Освободи се от досадните бенки с преглед, диагностика и процедур …  от „ВиA Медика“! - някакви отзиви за подобен род процедури? Съпругът ми има една бенка, която е наполовина отлепена и ми се ще да направим нещо, но не знам до колко е сигурно премахването.

# 371
Моля за отзиви за масаж в " Алфа медика" http://ofertata.bg/offers/masaj1
Колебая се между "Алфа медика" и Сенсес http://www.lapni.bg/offer/1255   newsm78
Търся качествен дълбок масаж , не само погалване ...

# 372
Отзиви за този салон - оферта за маникюр:

http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17569

# 373
Не мога да вляза в сайта на Колектива, за да копирам линка, затова направо ги изтипосвам тук. Бистро Sunrise - специални пикантни картофки Кайен Сънрайз - искат предварителна резервация. До тук добре. Обаждам се аз  и питам могат ли да ми ги приготвят в определен час за в къщи. Отговор - НЕ! Е, питам аз 500 гр. картофи очевидно не мога да консумирам сама и имах планове да ги занеса в къщи. То всъщност не е и някакво кой знае какво меню, че да търся втори човек за консумацията на място. Сега ще ми изгори ваучера, защото представете си те не могат да ми опаковат порция картофи! Страшна реклама си направиха, няма що! Още повече, че при тази ситуация /офертата е за пържени картофи, не за супа/ това е трябвало да се упомене специално като условие на ваучера.

# 374
  • София
Звънче, на мен лично не ми хареса особено тортата. Моята беше еклерова- разбирай 2 блата, между тях крем. На мен ми беше доста сладка ( а аз обичам сладко). Отвън беше красива, но на вкус нищо особено.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт