Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 118
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Хъм... ако е тази торта, http://www.skylinecakes.com/cake/p3-250-0.html 3.60 отстъпка горе-долу става, но не чак толкова) Но ако не ги правят като за ваучери ще са вкусни. Нашата за сватбата не помня как се казваше, но беше с плодове, ванилия и шоколад... незнам дали я  имат още, но беше унукална... като за 300 лв. и на 5 етажа кики)))))

# 391
  • София
Тортите на Скайлайн продават ли ги в някой супермаркет? До преди 1-1,5 години ги купувах от Кауфланд и бяха на двойно по-евтини цени (големите торти бяха около 15 лв, а малките около 8 ), но спряха да ги продават. Наистина са много вкусни, но офертата за мен е с много малка отстъпка. Или малката торта в сладкарницата и в Кауфланд да са с различен размер?  newsm78  Малките в Кауфланд бяха квадратни, а не кръгли.

# 392
  • Хасково
Sash, благодаря! Май ще си заложим на изпитаното все пак. Тaня67, не знам кога си ходила за последно, ние бяхме пролетта на 2010. Стаите са изцяло ремонтирани с нови мебели и много ни харесаха, на СПА-то също е правен ремонт. Сега по снимките в сайта гледам, че и градините са облагородявали и единственото, което не са ремонтирали явно е ресторанта за съжаление, но ще го преживеем някак си за една закуска, а за вечеря -  Том и Нези  Flutter

Съжалявам за отклоненито

# 393
Тортите на Скайлайн продават ли ги в някой супермаркет? До преди 1-1,5 години ги купувах от Кауфланд и бяха на двойно по-евтини цени (големите торти бяха около 15 лв, а малките около 8 ), но спряха да ги продават. Наистина са много вкусни, но офертата за мен е с много малка отстъпка. Или малката торта в сладкарницата и в Кауфланд да са с различен размер?  newsm78  Малките в Кауфланд бяха квадратни, а не кръгли.

http://www.skylinecakes.com/partners/1/#kotva, ето това са им всички партноьри, където се предлагат тортите им.

# 394
  • София
Sash, благодаря! Май ще си заложим на изпитаното все пак. Тaня67, не знам кога си ходила за последно, ние бяхме пролетта на 2010. Стаите са изцяло ремонтирани с нови мебели и много ни харесаха, на СПА-то също е правен ремонт. Сега по снимките в сайта гледам, че и градините са облагородявали и единственото, което не са ремонтирали явно е ресторанта за съжаление, но ще го преживеем някак си за една закуска, а за вечеря -  Том и Нези  Flutter

Съжалявам за отклоненито

Супер! По-отдавна съм била  Laughing.  Така, чакаме някое изгодно предложение за Камена - Велинград smile3521

ina.gg, посочените партньори са ресторанти и парти-клубове, а там цените ще са по-високи от фирмените им сладкарници. Кауфланд бяха много добър вариант, но май им застояваха доста, защото често съм купувала на 1/2 цена в последния ден от срока на годност.

Все пак има един магазин за хранителни стоки в Хаджи Димитър и някаква верига за сладки Аби Груп, където може и да не са високи цените. Някой път ще погледна.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 15:32 от Тaня67

# 395
Тaня67,мен ми е близко Х. Димитър, да докладваш ако имат на по-"леки" цени)))  Mr. Green

# 396
  • София
Някой ходил ли е в студио за красота Мадейра?

Офертата много ме грабна,но искам да знам с какви продукти за коса и с какви лакове работят.

http://www.lapni.bg/offer/1251/%D0%94%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-% … 5.40-%D0%BB%D0%B2

# 397
*Bubble*, О, аххаха, този салон е точно до моята работа))) Ходила съм на маникюр там - 12 лв. Салончето е много малко с едни стълбички отпред. Маникюрчето бива - добре оформя, избутва кожичките, не ги реже, кисна ми ръцете във ваничка, но не съм видяла дали дезинфекцира "уредите"))) Фризьора не знам как е, но мога да надникна да видя с какви материали работят, мисля че имат на Лореал, но като за ваучер, честно незнам какво биха ползвали.

# 398
  • София
*Bubble*, О, аххаха, този салон е точно до моята работа))) Ходила съм на маникюр там - 12 лв. Салончето е много малко с едни стълбички отпред. Маникюрчето бива - добре оформя, избутва кожичките, не ги реже, кисна ми ръцете във ваничка, но не съм видяла дали дезинфекцира "уредите"))) Фризьора не знам как е, но мога да надникна да видя с какви материали работят, мисля че имат на Лореал, но като за ваучер, честно незнам какво биха ползвали.
О аз не им давам да ми пипат кожичките именно поради хигиенни съображения.Май ще взема да звънна едно телефонче да ги притесня малко и да ги питам Mr. Green,аз съм го чувала това студио ама не знам дали от реклама по радиото или от някой познат,или пък във форума съм чела newsm78
А имаш ли спомени с какви лакове работят?
  Благодаря Hug

# 399
  • София
Sash, благодаря! Май ще си заложим на изпитаното все пак. Тaня67, не знам кога си ходила за последно, ние бяхме пролетта на 2010. Стаите са изцяло ремонтирани с нови мебели и много ни харесаха, на СПА-то също е правен ремонт. Сега по снимките в сайта гледам, че и градините са облагородявали и единственото, което не са ремонтирали явно е ресторанта за съжаление, но ще го преживеем някак си за една закуска, а за вечеря -  Том и Нези  Flutter

Съжалявам за отклоненито

Супер! По-отдавна съм била  Laughing.  Така, чакаме някое изгодно предложение за Камена - Велинград smile3521

Ех, как ме зарибихте значи с тая Камена. Пък аз за нея само лоши отзиви съм чела и за това изобщо не съм си правила труда да разглеждам подробно. И аз се нареждам на опашката за предложения от Камена, нищо че взех вече за Астра. Повторението ще да е майка на знанието.   Mr. Green

# 400
*Bubble*, OPI и Орли мисля имат, но чак МНОГО голямо разнообразие... и други някакви марки, но не ги знам... ни не е голямо студио за голямо разнообразие имай предвид, но мацката добре ме направи.

# 401
МОЛЯ, ВНИМАВАЙТЕ с тази оферта http://namaleno.bg/team.php?id=141
Имах огромното желание да взема ваучери, но никъде не пише грамажа. Затова се обадих на сайта, те пък такава информация не можели да ми дадат, да съм звъннела в заведението. От там пък, по-големия абсурд, те не знаят въобще за подобна оферта. Почнах да дълго и широко да обяснявам, не знам дали успяха адекватно да разберат нещо, казаха че важи само за четвъртък  Sick #2gunfire

# 402
Ходил ли е някой в студио Margo Perfect на бул. България 49?
Пуснали са СПА терапия за ръце + маникюр: http://zapazeno.bg/offer/view/454#

Цената е доста изгодна, запазих си ваучер, исках да видя дали има добри отзиви преди да го платя  Peace
Whistling Whistling

# 403
  • София
Извън темата е, но торти и пасти Скайлайн се продават в Динабад, магазин БМБ, на бул. Никола Габровски. Парче торта е 2 - 2.50 лв, често си купуваме.  Embarassed
 Има и каталог за поръчки. Но едва ли ще е по-евтино от офертата.

# 404
  • Хасково
Аз освен за Камена искам и ваучер за новия ресторант Том и Нези  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт