Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 147
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Чувала съм само добри отзиви за Пауър Плейта Peace Искам и вашата финална дума, за да кешвам запазеното ваучерче.. http://niesme.bg/team.php?id=197  - 4 тренировки с революционния Power Plate за 15,60 лв. Praynig

Аз вече имам една тренировка на такъв уред ,
но по друга оферта -  http://bg.kolektiva.net/sofia/vibro-plate-fitnes-ili-kr-govi-tre … aid=4e53546f91977 и ми харесва, беше ми много любопитно и не съжалявам ,
действително от 20 мин . на Power Plate се получава натоварване за 1 час бягане. И момичетата са готини , залата е само за жени и предлагат и кръгова тренировка с която се допълва тази  на  уреда като кардио тренировка.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:10 от ivontistyle

# 571
  • София
Виждам, че пак предлагат билети с намаление за "Кола Брьонон" в Младежкия театър и влизам да препоръчам постановката. Peace Представлението е на 8.11.2011.

Сега видях и това- 2 билета на цената на един за "Карлсон, който живее на покрива", пак в Младежкия. Тъкмо вчера го гледах с дъщерите ми- представлението е страхотно, забавлявахме се много!

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:11 от sweetkids_mama

# 572
  Взех и аз от ваучера за демонстрационно почистване.. пък да видим как ще се справят! Simple Smile
И аз взех ваучер, въпреки че то това си е демонстрация с рекламна цел очевидно.  Но пък ако ми изчистят килимчето, добре ще ми дойде! Да дам отзив за картофките Кайен Сънрайз от Колектива - пълна нула! Всички бяха сурови, не можеше да се вземат за в къщи, после като резервирах ме попитаха "ама двама с един ваучер ли?" Като че ли 500 гр. картофи един може да ги изяде. Трябваше да обяснявам, че ще поръчваме и друго от бистрото, та да се съгласят. Въобще, като ва 1,90 е цялата работа. Иначе идеята на картофките не е лоша, пикантни са, но когато са сурови, идеята очевидно отива по дяволите. Направо 0/10.

# 573
  • софия
  Взех и аз от ваучера за демонстрационно почистване.. пък да видим как ще се справят! Simple Smile
И аз взех ваучер, въпреки че то това си е демонстрация с рекламна цел очевидно.  Но пък ако ми изчистят килимчето, добре ще ми дойде! ...
AiO е уникално нещо. От както разбрах за него го мисля и някой ден съм решила, че ще си купим (ама да видим кога ще стигнем до него). Peace

# 574
  • София
Сега видях и това- 2 билета на цената на един за "Карлсон, който живее на покрива", пак в Младежкия. Тъкмо вчера го гледах с дъщерите ми- представлението е страхотно, забавлявахме се много!

Това представление става ли за 4 год. дете? И колко време е постановката?

# 575

HugБлагодаря, че сподели! Веднага купих   bouquet

# 576
  • София

Представлението трае час и половина. Едната ми дъщеря е на 3 години и се смя с глас, много се забавлява. Има много смешни сценки, актьорите пеят, танцуват...Подходящо е за всички възрасти. Ако детето ти е посещавало театрални представления и е свикнало с обстановката на театъра, според мен вероятността да му хареса е много голяма. Wink

Bobeto bouquet

# 577
  • София

Представлението трае час и половина. Едната ми дъщеря е на 3 години и се смя с глас, много се забавлява. Има много смешни сценки, актьорите пеят, танцуват...Подходящо е за всички възрасти. Ако детето ти е посещавало театрални представления и е свикнало с обстановката на театъра, според мен вероятността да му хареса е много голяма. Wink

Bobeto bouquet

Мерси за отговора. И аз ще купя ваучер Simple Smile)

# 578
Остава само да разберем как да си вземем билетите за Карлсон..., в условията на сделката пише, че касата не работи в неделя, а ваучерът не е билет, звънях на тел.на касата, но никой не вдигна.

# 579
  • София
Остава само да разберем как да си вземем билетите за Карлсон..., в условията на сделката пише, че касата не работи в неделя, а ваучерът не е билет, звънях на тел.на касата, но никой не вдигна.
Да, трябва да минеш в работното време на касите, от 1-5 . 11. и да си вземеш билети срещу ваучер.

# 580
Да, трябва да минеш в работното време на касите, от 1-5 . 11. и да си вземеш билети срещу ваучер.

Да така е, свързах се с касата, но има едно друго объркване, представлението за тази седмица е на 05/11 - събота, който е договарял сделката, нещо е объркал.

# 581
  • София
Да, и на мен ми се обадиха, че е за събота, значи до петък трябва да се вземат билетите според мен  newsm78

# 582
А пише че са за балкона. Това как е като разположение, че не съм ходила там и нямам идея дали дребния ще вижда.

# 583
Да, и на мен ми се обадиха, че е за събота, значи до петък трябва да се вземат билетите според мен  newsm78
Не е задължително, може и час преди представлението, но се предполага, че по-хубавите места ще са ангажирани още през седмицата. Аз пък няма да се разходжам два пъти до там, така че хубавите места /колко ли ще са хубави при условие, че билетите почват от 18 лева, а тези са 10 лева за двама/ са за вас Grinning

# 584
Много се чудя дали това е поредното китайско менте или наистина е добро Thinking http://grabo.bg/kolie-swarovski-za-1999lv-vmesto-za-70lv-0un239

има го във вариянт с повече висулки

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 18:18 от sunny6913

Общи условия

Активация на акаунт