Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, искам да изкажа разочарованието си от фризьорско студио Арлет в Галаски трейд център. Ходила съм и в друг салон на Арлет и бях супер доволна,з атова си купих ваучер от тази оферта:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=670&refid=23801

Изкючително недоволна останах! Косата ми беше измита с почти студена вода - за първи път ми се случва такова нещо! Ималко много клиенти - не стигнала...Възстановяваща маска изобщо не ми беше направена, оправданието беше, че за да не изстина косата ми била измита набързо и затова нямало маска! Фризьорката само повтаряше, че работното и време вече било свършило. Цял час стоях като на тръни, дали затова няма да си отмъсти на косата ми!!!  Съжалих, че се подведох по  името този път! Никакво удоволствие от посещението във фризьорски салон не изпитах този път, за съжаление...

# 721
Присъединявам се към мнението ти! Много са зле в този Арлет, като квартален долнопробен салон са, нищо общо с този на Узунджовска. Ходих няколко пъти в Галакси, последния път се държаха отвратително с мен, бяха ми объркали часа на всичкото отгоре и ,е караха да чакам 1 час и половина, има едно момиченце Боби (специално питах за името) там, което се държа ужасно и даже си позволи да ме изгони!. Не съм се занимавала да се оплаквам в Узунджовска, но мисля да го направя скоро, щото това не е единичен случай. Имам няколко приятелки, които ходят там и са винаги недоволни, най- вече от отношението на персонала. С тия ваучери си направиха лоша реклама, защото това просто не е Арлет!

# 722
Трайно изправяне с кератин.. Някой да сподели- http://www.lapni.bg/offer/1383
 Praynig Praynig
Това и аз много искам да знам какво е, че ми писна вече 15 години с четката и сешоара  smile3538
Страх ме е да не си прецакам косата. Ако не се получи- не е болка за умиране, ама да не ми развалят съвсем пиргите  Confused Някъде имаше и тема, че бил единствения метод който не вредял на косата, а даже я подхранвал. Опитах се да намеря темата, ама нещо не става  newsm78

имам приятел фризьор и той се кълне, че тази терапия прави чудеса, обаче трябва задължително да се миете със специални за тази терапия шампоани, иначе се обезсмисля процедурата. И тази цена обявена от въпросният салон малко ме притеснява, защото по другите салони тази терапия върви в момента от 400лв. нагоре.

# 723
имам приятел фризьор и той се кълне, че тази терапия прави чудеса,
Crazy Аууу, как ми навиваш фитилчето с тези думи  Crazy
А има ли как да се провери какви точно препарати се използват по салоните дето тази процедура е 400 лв и аз пък мога да звънна в салона от офертата и да попитам. Ако са същите, риска доста намалява ми се струва  Rolling Eyes

# 724
Радвам се, че мога да се включа с инфо за кератиновата терапия точно от този салон -
преди 2 седмици ходих там на масаж, салoът е квартален, даже .. много квартален,
но козметичката е страхотна, масажът също беше ок, фризьорката ... не мога да преценя
колко е добра, защото на мен косата ми е дълга и чуплива и все ми е тая в чии ръце я оставям Simple Smile ...
обаче докато чаках, фризьорката прави такава терапия на момичето преди мен и косата й стана страхотна, дори цветът й леко се промени, като че ли стана един тон по-светъл (може и да се
дължеше на бласъка). И да, обясняваше нещо, че косата трябва да се мие със специални
продукти.

А! И още нещо - в определени дни тая терапия там струваше 18 лв. и някакви стотинки,
имаше табела, не обърнах внимание точно за кои дни ставаше дума. Може да питате директно в салона.

# 725
Радвам се, че мога да се включа с инфо за кератиновата терапия точно от този салон -
преди 2 седмици ходих там на масаж, салoът е квартален, даже .. много квартален,
но козметичката е страхотна, масажът също беше ок, фризьорката ... не мога да преценя
колко е добра, защото на мен косата ми е дълга и чуплива и все ми е тая в чии ръце я оставям Simple Smile ...
обаче докато чаках, фризьорката прави такава терапия на момичето преди мен и косата й стана страхотна, дори цветът й леко се промени, като че ли стана един тон по-светъл (може и да се
дължеше на бласъка). И да, обясняваше нещо, че косата трябва да се мие със специални
продукти.

А! И още нещо - в определени дни тая терапия там струваше 18 лв. и някакви стотинки,
имаше табела, не обърнах внимание точно за кои дни ставаше дума. Може да питате директно в салона.
Crazy  bouquet

# 726
Офертата от Колектива за "Болярка" беше много приятна,а и ни е ужасно близко Heart Eyes
Киноманията също е страшно изгодна:
http://www.lapni.bg/affiliate/click/1509/1349

Имате ли идея за 25 лева- зъбен камък+полиране и прочие:
http://www.lapni.bg/affiliate/click/1509/1384

Мерси предварително!

# 727

Тази оферта за Огняново е доста изгодна:
http://www.lapni.bg/affiliate/click/1509/1278

И на мен много ми допадна тази оферта, та даже взех да се чудя евентуално за Коледа.
Дали някой е ходил да сподели отзиви. Аз в Огняново не съм стъпвала от 3 години някъде май, след последното неприятно прекарване в хотел Делта.

Струва ми се, че и това място разгледахме веднъж, когато бяхме там и си търсихме къде да спим. Не останахме в този хотел, защото това е по-скоро механа. Аз от такива бягам много бързо. Представлява голяма механа, а над нея са в една редица стаите. Плюс това е в селото, не е в гората.
За какъв басейн става въпрос?!
Тодоричка, четох те за избора на дати 9-10 декември. Питала ли си ще има ли студентски купон там?

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 23:09 от Люлин

# 728
  • софия
Вчера ходих на поредно "щракване" в "Милано". Всеки път бях при различно момиче. Снощи останах най-доволна. Нащрака доста, а и имаха страхотно отношение.
Аз, нали съм голяма бяла птица, отидох без да съм си разпечатала ваучера. Защо ли ми е? Ходя за пореден път и си мисля, че те по подразбиране си знаят, че си имам smile3560 Е да, ама не. Но момичето ме заведе в офиса им, помогнаха ми да си спомня в евентуално кой сайт (и това бях забравила) са ваучерите, разпечатах и си записах часове за оставащите. Удължиха ми и срока на последния, защото се падаше да правя поредна процедура извън срока му. Направи ми впечатление, че имат много добра организация. И са ми и удобни. Абе, за сега са ме спечелили за клиент за фотоепилация. Мъжът ми се подстригва 2 пъти там. И него добре го подстригват.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 11:25 от zvanche

# 729
  • София

Струва ми се, че и това място разгледахме веднъж, когато бяхме там и си търсихме къде да спим. Не останахме в този хотел, защото това е по-скоро механа. Аз от такива бягам много бързо. Представлява голяма механа, а над нея са в една редица стаите. Плюс това е в селото, не е в гората.
За какъв басейн става въпрос?!
Басейна пише, че е с минерална вода.

Тодоричка, четох те за избора на дати 9-10 декември. Питала ли си ще има ли студентски купон там?

Доколкото разбрах за сега нямат резервации заради студентския празник, но дори и да има студентски купон няма да ни пречи кой знае колко. Най-много да се върнем в спомените за студентските години  Mr. Green Иначе местенцето изглежда много приятно, а и има минерална вода с температура 32-37 градуса, което за мен е екстра и заради това резервирах. Просто нямам друга подходяща дата за този период, тъй като ваучера важи до 12 Декември.

# 730
Вчера ходих на поредно "щракване" в "Милано". Всеки път бях при различно момиче. Снощи останах най-доволна. Нащрака доста, а и имаха страхотно отношение.
Аз, нали съм голяма бяла птица, отидох без да съм си разпечатала ваучера. Защо ли ми е? Ходя за пореден път и си мисля, че те по подразбиране си знаят, че си имам smile3560 Е да, ама не. Но момичето ме заведе в офиса им, помогнаха ми да си спомня в от евентуално кой сайт (и това бях забравила) са ваучерите, разпечатах и си записах часове за оставащите. Удължиха ми и срока на последния, защото се падаше да правя поредна процедура извън срока му. Направи ми впечатление, че имат много добра организация. И са ми и удобни. Абе, за сега са ме спечелили за клиент за фотоепилация. Мъжът ми се подстригва 2 пъти там. И него добре го подстригват.

Аз не съм доволна от козметичката в салон МИЛАНО. Първо ме кара да чакам, докато си изпуши цигарата и второ определено не може да си върши работата. Останаха ми много косми, което определено е показателно за работата и. Няма да отида повече там.

# 731
Като върла фенка на офертите от сайтовете, да споделя последните одобрени:

1. Лазерната терапия за подмладяване от " LEGRANO"- lapni.bg  Имат и други готини оферти в клиника за красота на " Черни връх. Единствено не закъснявайте, че не ви се пази часа и ви маркират ваучера за използван)!

2. Маникюр + сешоар от " VIOR" - dalavera.bg ( Много свежи момичета, но не знам как издържат на капризите на някои дами....Имаше големи " превключвания" Simple Smile

3. Суши от ENSO от lapni.bg ( Любезни по телефона, ок. с доставката от много възпитан човек, прясно и вкусно суши). Да се замислят да удължат работното време?

4. Представлението " Ножица- Трепач" от Grabo. Уникална постановка, адмирации за актьорската игра!

НЕОДОБРЕНИЕ : Салон " Съни"- сделката в lapni.bg за къдриците. Салонът е на много неудобно място и при записан и потвърден час след допълнително позвъняване, никой не се появи и не ми се обади. Беше заключено, чаках 45 мин. Над тях има куриерска фирма и казаха, че са със странно работно време? Обадиха ми се от салона след близо 2 ч. да дойда сега, след много позвънявания и sms.Нямаше как да се връщам тепърва, а и не исках. Разбирам, че всичко може да се случи, но фризьорката каза простичко, че имала работа.

# 732
Здравейте!
Ако разрешите и аз да се присъединя като отскоро запалена по колективното пазаруване. Засега мога да коментирам само фотоепилацията в Белиз, но затова си има отделна тема...Искам да попитам дали някой е ползвал офертата от Лапни.бг за фотоепилация на 3 зони по избор? Видях коментара на едно момиче, май не много доволно...

# 733
тодоричка, в сайта на хотела в Огняново не пише да има басейн. И аз не си спомням да съм видяла. Пише, че мин. вода тече от мивката в банята. Thinking

# 734
  • София
тодоричка, в сайта на хотела в Огняново не пише да има басейн. И аз не си спомням да съм видяла. Пише, че мин. вода тече от мивката в банята. Thinking

Аз определено имам спомен, че видях снимка с малък басейн.  А и в самата оферта на Лапни е посочено безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода. Това е и причината да смятам, че имат басейн. Има и снимки на басейнчето към офертата.

http://www.lapni.bg/offer/1278#

Общи условия

Активация на акаунт