Имат ли ангелчетата ни някаква връзка със своите братчета/сестричета

• 3 443
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Кроелка ,и мен ме измъчва това  че още не съм казала на  Мирко за неговото братче .При нас ситуацията е друга .Сигурна съм че той си спомня ,защото беше 6 годишен,но не иска да говори за това.Много ми е мъчно ....Един ден обаче ще трябва да поговорим ,само незная кой ден ще бъде това .Всеки момент си казвам, че не е подходящ като -сега е малък ,после -пубертата и т.н

# 16
Не се учдвайте на нищо,Това са нормални неща при дацата(в ранна възраст) мозъчната активност е различна от тази на възрастните.Необременени с толкова количество информация,мозъкът им функционира в така наречените Алфа вълни.Биват Алфа,Бета,Делта,Тета.Инфо за спецификата им бол,така,че няма да навлизам в това.На практика..децата прекарват голяма част от времето си,в състояние на полутранс,особено когато са вглъбени в някое занимание.Нещо като състояние на медитация.Именно в Алфа вълни мозъкът вижда невидимото за очите.А колкото по-надълбоко..делта,тета и т.н.толкова по-далеч"виждаш".Номерът е,съзнанието да е будно и да регистрира случващото се.Именно към това се стремят и тези които практикуват  дълбока медитация.В противен случай,го наричаме сън.На мен самият ми се е случвало,малкия да го викам,да заставам пред него,и никаква реакция!Чак когато го хвана и го резтреса ,имаше ответ..Беше сякаш..се завръщаше отнякъде..замъглен поглед..неразбиращ,учуден..За стотни от секундата,но си личеше много ясно.Тва до към 4-тата годинка.Сега вече е по-активен и рядко изпада в такива състояния.Запоследно го засякох,когато говореше с баба си(моята майка)която го отгледа от бебе,но  тази година ,си отиде.Той казваше,че я вижда,че си е на леглото в стаята,че му се усмихва. и т.н. Чак му завиждах,защото аз самият имах огромна нужда да и кажа толкова много неща,които не успях приживе..Малкият ще направи 5 догодина през март.Баща ми,понесе смъртта на майка ми,много тежко,получи много тежък инсулт,падна и си счупи таза..залежа се вече 6-ти месец..Отива си.Я изкара празниците..я не.Ама пък аз имам личен празник на Нова Година,та..някак съм сигурен,че ще остане дотогава.Майка ми така направи.Изчака и си отиде 3 дни след РД на детето.Мисля,че и той така..Обаче..малкият,често казва,че сънува дядо си.Усмихвал се,ходел по някаква поляна,берял цветя и му казвал(на детето демек)"Бера ги за баба ти,да я зарадвам,щото тя ме чака,а аз много се забавих." newsm78

Ааа..ето и нещо вкратце
http://vesy.wordpress.com/2009/06/29/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0 … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 17
  • Mediterraneo
Иска ми се да имат връзка. По- скоро, сигурна съм, че я имат, но не знам къде да я открия. Голямата редовно говори за батко си, тя израстна с истината за него, никога не съм крила нищо от нея. С малката също така ще процедирам, ако нещо в поведението й не ме накара да променя подхода.

Общи условия

Активация на акаунт