Отговори
# 720
Vess учителка съм по музика.

Ама както и да е разбрахме се да ми анулират договора за заместване. Да казала бях, ама е тъпо да отидеш да заместваш някого и на другия ден да излезеш в болнични.
Докторката каза, че пак са му възпалени ушите и почнахме да капем капки в ушите. И даде направление за реактивен протеин и за пълна кръвна картина
Днес го водих да го бодат.
За събота най-вероятно няма да дойдем.
Честно казано като съм си в къщи и го гоня с помпата за нос да му изсмуквам сополите много по-добре се чувства и по-малко кашля. Снощи не е вдигал температура.
Мама не може така да му издърпва сополите макар, че се опитва все пак си е по-гнуслива. Бях и казала да сложи тръбата на помпата в прахосмукачката за да не смуче тя, ама на нея много странно и се струва. Страх я е да не му изсмуче мозъка с тази прахосмукачка  Grinning Grinning Grinning

# 721
  • София
Привет.

Норче, може би не склерозата, ами неспането нещо ти е повлияло. Еднакви са месеците  newsm78

весс, не са бе  newsm78, на моята линийка пише 2г.2мес, а на Кикито 2 и 1 мес Rolling Eyes

# 722
  • София
На Кикито и аз виждам 2 г 2 м ...., вече два пъти дори гледах  Wink. Аз нося очила пред компа, от тях ще да е Heart Eyes.

# 723
  • София
На Кикито и аз виждам 2 г 2 м ...., вече два пъти дори гледах  Wink. Аз нося очила пред компа, от тях ще да е Heart Eyes.

бахти  newsm78 аз продължавам да виждам 2 г. и 1 мес.

както и да е, дано поне службентите цифри ги виждам както трябва  ooooh!

а на моята линийка от бремеността какво виждате - 8 седмици и 5 дни или 9 седмици? че снощи в нас ми се стори че линийката друго отброява, но сутринта си помислих че съм недовидяла, ама сега и с Кикито ... може пък нещо да ми е бъгната мозилата тук в офиса, или вкъщи  ooooh!

# 724
  • София
На Кикито и аз виждам 2 г 2 м ...., вече два пъти дори гледах  Wink. Аз нося очила пред компа, от тях ще да е Heart Eyes.

а на моята линийка от бремеността какво виждате - 8 седмици и 5 дни или 9 седмици? че снощи в нас ми се стори че линийката друго отброява, но сутринта си помислих че съм недовидяла, ама сега и с Кикито ... може пък нещо да ми е бъгната мозилата тук в офиса, или вкъщи  ooooh!

Хаххахаххаахаа Laughing Laughing Laughing нееее уби ме! 9 седмици и 5 дни показва...

Да не би служебния ти комп да е на друго време  Laughing Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 13:35 от vess_82

# 725
  • София
Норкаааа Е, голяма си сладурка! Grinning Така ме развеселихте! Гледах си линийката, точно си показа! И на твоята са 9 г.с и 5 дни , остават 212! Wink Laughing

Виж у вас дали пак, ще показва " тоже".. Mr. Green Проблема е в работния комп, (най-вероятно,) не бързай с цайките! Heart Eyes

А иначе, и Склероза нямаш, защото роди 2часа преди мен! То такова нещо не се забравя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз се прибрах от работа и се наядох като " СВИНКЯ"... Laughing Mr. Green Егаси и диетите, не мога да пазя! ПФУ!

След малко, ще ходя към магазина и яслата. Ако искате ми вярвайте, но всеки ден се моля да я взема читава без виснали сополи!

Това от нас за сега! Hug

# 726
  • София

а на моята линийка от бремеността какво виждате - 8 седмици и 5 дни или 9 седмици? че снощи в нас ми се стори че линийката друго отброява, но сутринта си помислих че съм недовидяла, ама сега и с Кикито ... може пък нещо да ми е бъгната мозилата тук в офиса, или вкъщи  ooooh!

Хаххахаххаахаа Laughing Laughing Laughing нееее уби ме! 9 седмици и 5 дни показва...

Да не би служебния ти комп да е на друго време  Laughing Mr. Green

друго-друго, дори и да е настроен на часови пояс на Япония или Аляска не вярвам да е разликат 1 седмица хахахахах  hahaha

ми значи  от време на време като се зачудя коя седмица съм, да знаете ще питам  Joy

# 727
Благодаря, че ме приехте.  bouquet Наложи се през цялата брем. да лежа и нямах възможност да се включа още тогава в групичката Embarassed
Като стана въпрос за яслите явно навсякъде нещата са едни и същи. Дъщеря ми като ходеше на ясла също я вземахме гладна и жадна. Уж всичко си изяла, а ядеше веднага като се приберем и изяждаше по-голямо количество храна от мен #Crazy
Силно се надявам  Алекс да тръгне през март, дори ми се иска и по-рано. Мисля, че там ще осъзнае че вече трябва сам да се храни. Вкъщи се храни сам много рядко-все ми бута лъжицата аз да го храня. Ако откажа започва да плаче.
Знам, че децата са различни, но сестра му беше по-самостоятелна. Тръгна на ясла на 2години и беше без памперс, хранеше се сама...Само сутрин плачеше за мен. Явно на една от сестрите и беше писнало от концертите всяка сутрин и веднъж и се развика, че трябвало майка и да я пусне по-рано на ясла. Това става вътре в стаята-явно си мислеха, че вече съм си тръгнала. Стана ми малко гадно Confused
Болните да оздравяват по-бързо Hug

# 728
Цитат
Кло Точно там е клубчето! Локалното на Борис, ( светофара на пазара Красно село ) в посока център! Само къде, ще паркираме не знам! Егаси....да не тръгнеш на някъде с кола У Софията..

мерси   bouquet  bouquet До колко то си спомням има паркинг зад пазара ... май беше платен, но не съм сигурна  newsm78 Скоро не съм посещавала Красно село и за това го карам на спомени  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Нас също ни пишете, ама ще дойдем с автобусче... Не знам, с кои  и от коя страна, но ще сме там  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам си 2 варианта 204- 73 или 102 от едната страна... от другата 604 - 260 или трамвай 19, 5, май тези бяха  Joy Joy Joy Joy

Айде чао че нещо се отплеснах  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 729
Кло, само да ти кажа, че трамвай 19 вече не се движи по стария маршрут. На мястото на трамвай 19 има трамвай 4. Ако искаш и ти е удобно вземи 20 или 22 до бул. Христо Ботев (колоните на Пиротска) и от тук заедно можем да си хванем 4-ката, ние с нея ще се придвижим.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 20:28 от Стелету :-)

# 730
Здравейте от мен!

Аз най вероятно няма да идвам в събота, щот финансите са зле за момента.
Покрай нас нищо особено, една и съща, Ради щурее, дивеят с батко му, много вече не иска да се вози в количката и ми е трудничко, щото нито се води за ръка , нито му пука къде върви и така нататък, налага ми се и да го гушкам и нося на моменти, гърба пак ме заболя, а той си е тежък, но иска не иска връзвам го в количката поне за пазаруването ,иначе не става, пипа,бута, не разбира особено от думичката Не, и така.....памперса не сме го махнали още, слагам го отвреме на време на гърнето,ама седи по малко и разглеждаме някоя книжка, иначе не иска да седи дърпа се.
За говоренето-говори, ама не много, много малко неща по бебешки,даже има неща които и аз не мога да му разбера. /мамо, бабо, дедо, тлитло-чичо, лельо, бубу-кола, бой-автобус, дон-камион, куай-тролей и яке, муу-крава, мау, бау, пи, па, тао -чао, и още няколко неща и това е, изречения не може да прави, казва някой път 1-2 думички и аз да се сета какво иска да ми каже общо взето.

Другата седмица аз тръгвам на работа и ще го пратя Ради за 2 седмици при свекърва ми, после майка ми ще дойде да го погледа при нас, след това пак ще го дам ама на нашите, ииииии така ще въртиме докато го вземат на ясла или градина. Още не е приет, надявам се пролетта да имаме късмет, ако не поне есента за градина дано стане вече Rolling Eyes

Хич не ми се връща на старата работа, хич не си заслужава,тъпо, много малко пари дават, ама за момента така ще е, така или иначе съм решила да си търся друга работа, дано имам късмет някой ден в близко бъдеще.

# 731
  • Сливен
Всички май са в скайпа newsm78... Mr. Green.
Нищо ново, тъпо ми е, разказваха ми за един съученик на голямата дъщеря, по -скоро за училището където се премести в Англия - осигурен учител да му  превежда в час, преведени учебници на български, речник за него и за майка му, всичко от и за сметка на училището, стаята светла и шарена, децата само 15 в класа, а аз си мислех "горкото, как ли ще свикне там без да знае език и без познати", а то горките сме ние...

# 732
ТИННА, напълно те разбирам. И на мен ми е тъпо! Тъпо ми е и ми е гадно, че децата ми ще израстнат тук. Трябваше по-рано да се реша да голямата стъпка-сега нещо не ми стиска, заради дъщеря ми. Confused
Пожелавам весело изкарване в клубчето! Hug Хубаво е че си организирате такива срещи Hug
ТИННА, сега прочетох поста ти в темата за втори клас. Последното изречение все едно, че аз съм го писала Peace

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 15:06 от galani

# 733
Хей,ето ме и мен,вероятно за последно като "свободен" човек.Другата сряда се връщам на работа,а така не ми се искаааа.искамда се върна около година назад и там да остана.Реалността на работното ми място се е променила доста откакто си тръгнах преди почти 3 години.
Ще ме завърти пак въртелвежката вкъщи-на работа-вкъщи и ме е страх да не ощетявам децата с липсата на време.А и ако знаете как ми е криво,че Вики сутрин ще я водим първа и вечер ще я вземаме последна от ясла.тя вече свикна и от 2 дни дори не плачела следобед като идват други родители,но на мама сърцето ще си е свито докато си ги видя и двете вечер.
Оф,оплаках се.Този пост го пиша от сутринта-използвам последните дни,за да закарам колата на един ремонт,преди малко ходих да я взема,сложих един боб,който още не е готов,чакам Хриска да пишем домашни,после отивам за Вики и те така.....
Айде дано добутаме до нова тема преди да страна работно момиче,че да си я букна и да не ви загубя.
Тинна-тук си е Абсурдистан,спор няма,но и навън не  етолкова лесно,колкото изглежда.Всеки сам си решава.

# 734
  • Сливен
Писихриси, разбирам те напълно, тази нощ се събудих, мислих за това как ще я изпращам на яслата, мислих за какво ли не ... и сутринта видях че ми излязла стресница Confused Не предполагах че така ще преживявам всичко, в смисъл веднъж вече съм минала по този път, но  не се свиква явно.
А дали ще има кой да пусне нова тема newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт