Отговори
# 705
  • Пловдив Белащица
Галани (или как би трябвало да се чете), добре дошла. Нови членове приемаме винаги. То по-добре да пишеш, отколкото само да шпионираш  Heart Eyes.

Маймунски и другите, които си пускат децата, знам че е криво, на майките понякога повече от на децата, но пред децата е хубаво да сте твърди. Поне така четох в една статия, а и е логично. Децата трябва да знаят, че вие сте уверени, че ги пращате на хубаво място. Иначе как да повярват, че е хубаво като вие ги изпращате разстроени. Децата различно свикват, някои за седмица, някои с месеци, други тръгвам без абсолютно никакъв проблем, четвърти реват до първи клас, че и после.

Тинна, подреждането - ами тегля една благословия на реда вкъщи и на всеки който го изисква от мен. За мен е по-важно детето/децата. Те ще са деца още броени години, за миг ще мине времето, в което сме им необходими наистина и после лека полека ще почнат да ни игнорират. Тогава ще подреждаме и ще ни е чисто вкъщи. Сега е важно да възпитаме достойни хора сигурни в себе си и човекът до тях. Да им обръщаме внимание в игрите и други занимателно обучаващи дейности. Да ги изведем на въздух, да им покажем как да общуват със себеподобни. Това е важно за мен. Това е моят приоритет в момента и с това се успокоявам. Защото, колкото и да казвам ма*** му на всичко, все пак и аз искам да ми е подредено и ми пука. Но тогава нареждам приоритетите си и постигам някакво моментно душевно равновесие.

# 706
  • Сливен
Васи, толкова хубаво и точно си го написала Peace

# 707
Да питам ... Острова на съкровищата е до Красно село на пазара нали ... Днес вечерта го мернах от автобуса 260  Wink Wink Wink

И аз съм теглила една да почистването и разтребването ...от време на време се ядосвам на себе си че не успявам да поддържам... ама да се върви подир двама мъже дето се чудят какво къде да оставят хич не е лесно ... а после ме питат къде са им нещата ... защото имало било ред в хаоса  newsm78  #Crazy

galani - Добре дошла   bouquet Hug

# 708
Добру ютрррроооууу Hug Отдавна не съм сервирала кафенцету.

Галани добре дошла в нашето фемили. Hug

Васи абсолютно съм съгласна с написаното от теб. thumbsup И аз съм с такива виждания,е понякога ми е малко трудно..като например когато започне да се тръшка навън.То неговото е - "Ннннннееее не неееее" не го вика високо,но го пискуни достатъчно силно да го чуват хората.Кофти е отстрани да виждаш такова нещо,но се опитвам да се игнорирам от погледите на хората и да не ги забелязвам.За да мога да реагирам адекватно,а не като някой мами които се притесняват от ситуацията и почват да викат или съскат(или двете едновременно) и да шамарят или задърпат грубо детето.Най-важното за нас са децата,да подреждаш идеалка дома и като идва някой да цъка с език колко е хубаво.А на децата да им съскаш непрекъснато да не разхвърлят...защо да си тровиш нервите за да си супер пред хората.Или те приемат такава  или аре бегай.По добре да имаш спокойствието и прекрасните отношения с детето,все ще успееш да го научиш да ти помага,а в по-късен етап само да си подрежда след игра.Както е писала Васи ей сега ще литне времето и няма да имаме възможност да се забавляваме с тях,и все ще ни е чистичко...и ще ни се иска да има кой да разхвърля. Wink Винаги си мисля как аз съм се чуствала като дете,как съм искала да направя а не са ми давали.Сега за ужасна околко майки и баби,Мишко цапа в локвите( е разбира се знае че в съвсем дълбоките ще трябва след това да се прибираме,но той и не възразява).Помя един ден двама цигани седнали на една пейка похапваха а Мишко до тях тропаше с краче в една локва.така се смяха от сърце и му се радваха.А минавайки една баба зацъка с език.В началото като Мишко спеше м/у нас пак как ли не се притеснявах че ще свикне,къде ли какво ли не четох и не чух.Е и да свикне все 5г. ще се откаже сам.А на мен ми беше много хубаво да се гушкаме...и се притеснявах че ми харесва.Яяяяя се наслаждавайте на децата,особенно момчетата от 5г. нагоре вече няма да ни дават да ги гушкаме толкова...вече ще са едни малки мъже..и нищо няма да е толкова същото. Hug

Лелеее колко изписах не ме четете  Joy Хайде че го чувам..събудил се е.Пак ще драсна по-късно.Ели благодарско още веднъж за клубчето. Hug Hug

# 709
Момичета тези дни сътворих невероятна тъпотия. Обадиха ми се да замествам в едно училище в Младост. И аз толкова зажадняла за работа приех. Митко е в болнични не ходи на ясла, но мама е тук.
До тук добре ама снощи часовете ми са следобед до последен час на втора смяна и тази нощ Митко вдигна температура, цяла нощ не мога да я сваля към 5 и половина засла. А аз понеже бях взела материали да си подготвя за днес часовете се метнах на маршрутката до младост да отида да кажа, че няма да ходя на работа, защото и телефон нямам на никой от колегите да се обадя да предупредя.  и да върна материалите. Много тъпо стана така, ама от къде да знам. Сега ще ходим с Митко на лекар той тамън се събужда. Мъжа ми остана да ме изчака да се върна.

Много ми е мъчно за Митко снощи не го видях като си дойде. Чак му се зарадвах като се примъкна при нас детето, а после го усетих, че гори и като измерих температурата 39.  Цяла нощ панадол после хексалгин не слиза температурата пак най-много ми помогнаха намокрените в студена вода с оцет чорапи. И така успя да поспи малко детето.

Сигурно съм голяма лигла не мога да се отделя от детето си та да тръгна на работа. Мъжа ми викаше да не приемам работата ама аз не. Такива излишни тъпотии и акробатики забърках. А и днес програмата ми беше от първи час сутрин до 7 и после следобед 6и 7 час и утре пак първи час.

Разбрахме се да се обадя следобед евентуално да отида във четвъртък и петък ако не намерят друг човек. 

# 710
Добро утро мацки Grinning

Elsun-благодарско за труда, който си си направила  bouquet

Да питам-кой ще ходи на клубче, че нещо нямам много наблюдения по форума-не ми остава време да чета? Ще гледаме да дойдем...В кое точно от трите?

Айде убав ви ден Grinning Grinning

# 711
  • София
Привет и от мен.

Пффф тая нощ почти не съм мигнала, а за капак и Инката в 4,55 ч. реши, че е време за ставане. Добре, че беше мъжа ми да я прикотка да си легне пак, че щяха да ми се съберат 3 ч. сън  Crazy Май е пълнолуние  newsm78

Галани - добре дошла.

Елсън - мерси за клубчето.

Гледам задълбочени размисли на тема чистене и подреждане. Моят подход е - да вади каквото иска и колкото си иска, но после да си го прибере  Simple Smile засега успяваме Crazy

Синапова
- дано бързо се оправи Митето  Hug За съжаление човек не може да предвижда кога ще се разболеят децата. А какво преподаваш?

За яслата - и аз мисля, че не е от възрастта - винаги има рев и мъка. Просто като са малки не могат да си кажат, докато после могат.

Току що записах час за детски фризьор на Инката. Утре ще ходим да й пооправят прическата с едно приятелче, че да не ме побърка  Crazy

Ох нещо ми втръсна тая зима. Като дойде януари и ми става нетърпимо. Искам да е лято, да се стъмва в 9 и по възможност да съм на морето  Laughing Laughing Laughing

Хайде чао

# 712
  • София
За клубчето - аз ще ходя  Simple Smile

# 713
Ехо и нас ни бройте за клубчето стига да сме здравички Simple Smile
Ние имаме напредък, сутрин докато се разделим е най-тежко, после го успокояват доста бързо(вчера подслушвах Mr. Green) вчера и днес си е изял почти всичко, досега се е напишкал само веднъж, намерил си е приятелче Вико се казвал, днес каза че било хубаво, но и мама да дойде  Laughing. Казаха че подпитвал за мама от време на време, но иначе играел с всички деца. Вчера го взимам и той ми казва :аз съм сладък" Laughing и аз щях да падна явно някоя леличка му го е казала, а днес им каза и довиждане и уж каза че пак ще дойде, ама утре сигурно ще размисли. Утре ще го оставям за цял ден, ама той като спи много рядко следобед незнма как ще е. И дори днес удържах да не се разрева, ама много трудно туй нещо. Вчера си е разнасял якето(те му го дали защото си го искал), а днес само шапката  Laughing Милото ми детенце така като пиша ми е смешно, ама ми се реве та две не виждам
Айде лек ден и дано се видим с повечкото от вас Simple Smile

# 714
  • София
и аз мисля да дойда,

днес започна намалението в Ла редут и вися там, ако нещо няма да се състои моля някой да ми звънне, че скайпа ми е винаги включен, но аз не съм винаги там  Mr. Green

# 715
  • София
и аз мисля да дойда,

днес започна намалението в Ла редут и вися там, ако нещо няма да се състои моля някой да ми звънне, че скайпа ми е винаги включен, но аз не съм винаги там  Mr. Green

Laughing Аз поемам пълната отговорност да ти кажа, ако се размине клубчето  Mr. Green

# 716
  • София
и аз мисля да дойда,

Laughing Аз поемам пълната отговорност да ти кажа, ако се размине клубчето  Mr. Green

Joy, моля-моля, ще го оценя по достойнство  Heart Eyes

# 717
  • София
И ние с Ади, ще дойдем ако не съм на работа!

Васи Евала за поста! На 101 % мисля, като теб! Peace

Норка Mr. Green

Галани Добре дошла!

Синапова Ти предполагам си казала, че имаш малко дете в работата?!

Кло Точно там е клубчето! Локалното на Борис, ( светофара на пазара Красно село ) в посока център! Само къде, ще паркираме не знам! Егаси....да не тръгнеш на някъде с кола У Софията..Rolling Eyes

Маймунски Споделяла съм тук, колко трудно се адаптира Ади в яслата, особено с честите разболявания, но свикна бебочка. Сега сама се обува, отваря вратите и влиза! Heart Eyes Даже успокоява деца, които плачат! Гушка ги и нарежда: Няма пачеш, ла игаеме пуф - паф! Mr. Green

Сладки сънища!

# 718
  • София
добро утро, аз кукнах в 5 и после заспах в 6,30, при условие че ставам в 6,50  #2gunfire

Кикито, много сладка Адито.

А я ми кажи как става тоя номер твоята лентичка показва с 1 мес.по-малко. Още не ме е хванала склерозата и си спомням че ти роди точно 2 часа след мен  Mr. Green Heart Eyes

# 719
  • София
Привет.

Норче, може би не склерозата, ами неспането нещо ти е повлияло. Еднакви са месеците  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт