.

Отдавна не съм сервирала кафенцету.

Винаги си мисля как аз съм се чуствала като дете,как съм искала да направя а не са ми давали.Сега за ужасна околко майки и баби,Мишко цапа в локвите( е разбира се знае че в съвсем дълбоките ще трябва след това да се прибираме,но той и не възразява).Помя един ден двама цигани седнали на една пейка похапваха а Мишко до тях тропаше с краче в една локва.така се смяха от сърце и му се радваха.А минавайки една баба зацъка с език.В началото като Мишко спеше м/у нас пак как ли не се притеснявах че ще свикне,къде ли какво ли не четох и не чух.Е и да свикне все 5г. ще се откаже сам.А на мен ми беше много хубаво да се гушкаме...и се притеснявах че ми харесва.Яяяяя се наслаждавайте на децата,особенно момчетата от 5г. нагоре вече няма да ни дават да ги гушкаме толкова...вече ще са едни малки мъже..и нищо няма да е толкова същото. 
Хайде че го чувам..събудил се е.Пак ще драсна по-късно.Ели благодарско още веднъж за клубчето.
Май е пълнолуние 
засега успяваме 
За съжаление човек не може да предвижда кога ще се разболеят децата. А какво преподаваш?

, моля-моля, ще го оценя по достойнство

Даже успокоява деца, които плачат! Гушка ги и нарежда: Няма пачеш, ла игаеме пуф - паф! Препоръчани теми