AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 247
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Аз, ако трябва да съм честен представител  Crazy, не ми се струват най-изгодни тези разфасовки. Аvon пускат доста често промоции на маски. Аз лично съм си взимала по 3,50 лв и по 3,20 лв, имам три вида и ги сменям, а ми излязоха колкото въпросните 12 в комплект. Със сигурност ги използвам повече от 24 пъти  Peace Сега съм поръчала комплекта, за да сложа към подаръчетата за клиентките за Коледа Simple Smile

П.П. Сега виждам, че в К17 маските са по 3 за 13,90 (което също ми се струва по-далавера от комплект за 9,90), а в К1 всяка е по 3,90 Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 19:32 от Танитка

# 226
Аз пък само веднаъж съм "хванала" момента да си поръчам маска от тази серия за около 4 лв. Иначе за 2 или 3 продукта на цена 13-14 лв - да, често има такива оферти, но аз нямам с кой да се комбинирам...Дори не си спомням комплекта с малките разфасовчици колко струваше, но вече 2 пъти се заглеждам по тях с мисълта, че е изгодно предвид това, че са няколко вида, а и като цена ми се сториха по-добре в комплект. Може точно в тези каталози да са били по-прималиви, знам ли baby_neutral
Е, в К1 ще се възползвам от намалението... Че аз съм като чичо Скрудж..., трудно давам пари Laughing
Между другото дали някъде из нета има качен Бг вариант на К1?

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 19:52 от sonya83

# 227
Здравейте,момичет! Искам да си  взема нещо от Планет спа,че сега ми е добра тази оферта-2бр за 13,90лв....но не знам за моята кожа каква серия да търся.....особено за около очите и за освежаване...на 41г ....позавехнала ми е кожата,но леко....искам да постигна свежест....Ако може някой да ми помогне в избора,ще съм благодарна.... Hug

# 228
Тези маски не се слагам в зоната на очите. Те са за лице. Аз имам пилинг маската със саке и ориз и дълбоко почистващата с лавандула. И двете ми харесват  Peace Но малко изсушават кожата, така че си прецени даи те устройва.
Като ми свършат, мисля да пробвам тази с бял чай

# 229
от маските  си взех тия малките комбинираните, в кутийката/днес ми ги донесе представителката/, но ми се иска някакво кремче за очите и за лицето за през нощта да ис взема от Планет спа....за маските ще пиша като имам мнение... 4470

ако някой може най-общо да обобщи коя серийка как "работи",ще съм безкрайно благодарна   bouquet

# 230
И аз имам тези малките в кутийката, отделно с лотос и термалната с кал.
Ето ги моите наблюдения:
-Тази с маслини която е от малките разфасофки ми подейства добре, леко ми изсуши кожата, но аз имам нужда че моята е много мазна.
-Със саке и ориз ми направи кожата страшно мека и малко я изсуши.
-Със кал термалната като си я нанесох не бях много впечатлена, но после като я свалих лицето ми беше много свежо. Незнам какво точно направи, но е хубава.
-С обикновенната кал много ми изсуши лицето, друг резултат не видях.
-С лотос маската най - много си я ползвам, като че ли най - хубав резултат дава, но и тя изсушава.
-Имала съм и със бял чай, но аромата хич не ми хареса и я подарих не съм я ползвала.

Дано съм помогнала   bouquet

# 231
Благодаря,HuntYouDown  Peace.....явно поизсушават всички видове....ще пробвам първо маските и ще преценя за себе си.....

# 232
На моята кожа (която се води нормална и смесена) зелената маска с маслини й се отразява много добре. Маската се води хидратираща и след това кожата ми е много мека  Peace Тази с минерали от мъртво море също я харесвам, но е истина, че малко поизсушава. Третата, която ползвам, е със саке и ориз и много ми освежава  Peace Зависи си от кожата.

# 233
като ви чета и се навивам все повече да пробвам някоя....само да се прибера от работа..... smile3539.......ами нещо за кремовете за лице и очи от тази серия?...нещо за ....завяхваща кожа.... ooooh!

# 234
Ами Планет Спа не знам колко е подходяща за по-напреднала възраст  Rolling Eyes Тя е по-лека серия. Аз съм ползвала този за околоочния контур със саке и ориз. Много приятно кремче, леко и свежо. Но няма изглаждащ ефект или нещо такова. Сега има нов с маслини, но не съм го ползвала.

# 235
...Веси,и аз така мисля.....за по-млада кожа....значи- да си продължа с Аню-тата.....сигурно....но пък ще пробвам маските -сега съм на тяхна вълна... Sunglasses

# 236
в момента съм намазана с термалната кал от Мъртво море- мирише спицифично,приятна консистенция- глинена маска...усещам леко пощипване тук таме....като я измих- наистина добре ми я понесе кожата- беше посърнала,а сега е значително по-свежа...хареса ми!

п.с:леко изсушаващото действие се компенсира от минералнто съдържание,мисля....става и за кожа,като моята... Wink

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 21:30 от румид

# 237
Между другото дали някъде из нета има качен Бг вариант на К1?
Каталог 1 2012 http://olimpiada.snimka.bg/hobby/avon-01-2012.634188

# 238
Ауууу, златна си!
Довечера ще си го гледам вкъщи!!!

# 239
  • Кюстендил
Клиентка ми иска червило UCR fuschia fun, което обаче вече липсва от брошурата. Знаете ли кое е най-близко до този цвят. Много ми се иска, да й намеря червило, което да пасне. Confused

Общи условия

Активация на акаунт