AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
 Другите червила с fuchsia  в името, не са ли близки по цвят? newsm78 В К1 на стр.39 има Flirty fuchsia, на стр.46- Fuchsia.

# 241
  • Кюстендил
Тя иска да дойде за Коледа! Ще погледна дали го има сега. Благодаря ти!

# 242
Аз приключих с К17 и за това вече гледам следващия каталог. Blush На стр.11 от К16 го има едното червило на 7.90. Дано да е е близко по цвят. Peace

# 243
в момента съм намазана с термалната кал от Мъртво море- мирише спицифично,приятна консистенция- глинена маска...усещам леко пощипване тук таме....като я измих- наистина добре ми я понесе кожата- беше посърнала,а сега е значително по-свежа...хареса ми!

п.с:леко изсушаващото действие се компенсира от минералнто съдържание,мисля....става и за кожа,като моята... Wink

редактирам се ,за да споделя мнението си с вас за маската с маслиново масло - направи ми кожата леко по-плътна и по-стегната......и тази маска става за кожа,като моята  ppp

# 244
  • София
Аз си направих със саке и ориз маската,разкошна е.

# 245
Аз да споделя за 2 продукта, от които клиентите  и аз не сме доволни. Да не ме обвиняват, че все хваля продуктите.  Joy Двама от клиентите се оплакаха от пяната за бръснене. Всъщност им върши работа, но не се пени, а е като гел по-скоро. newsm78 А хората са очаквали типичната пяна. Другия продукт, от който аз не съм доволна е измиващия гел на аню/ червената серия/. Купихме си ги с моята приятелка заедно -тя е много доволна, в началото и аз го харесах. Обаче с течение на времето ми изсушава много кожата и ми излизат пъпки по брадичката. Crossing Arms Нямам представа, защо така взе да ми действа.

# 246
  • София
За гел-пяната за бръснене - мъжът ми пък е супер доволен.
Казва, че много се пени и е икономична. Ползва я от години и не я сменя с друга.
Между другото си пише, че е гел-пяна  Peace

# 247
аз нямам лични впечатления,но има хора,които си я ползват само нея-имам предвид пяната на Ейвън от 8,50 лв.

# 248
в момента съм намазана с термалната кал от Мъртво море- мирише спицифично,приятна консистенция- глинена маска...усещам леко пощипване тук таме....като я измих- наистина добре ми я понесе кожата- беше посърнала,а сега е значително по-свежа...хареса ми!

п.с:леко изсушаващото действие се компенсира от минералнто съдържание,мисля....става и за кожа,като моята... Wink

редактирам се ,за да споделя мнението си с вас за маската с маслиново масло - направи ми кожата леко по-плътна и по-стегната......и тази маска става за кожа,като моята  ppp

Аз си поръчах маската с лавандула и тази с лотос..за тях мнения?

# 249
  • София

И аз, и мъжът ми я ползваме, екстра ни е.

as-g , няма угодия, сега пък всички са доволни  Mr. Green

# 250
И моят мъж много я харесва гел-пяната  Peace

Маската с лотос една приятелка я ползва и казва, че миришела страхотно Simple Smile

# 251
elssssss Харесва ми доволна съм, но моята кожа е малко по мазна от нормалното и като си я направя става мека и не лъщи. На теб как ще ти се отрази немога да кажа. Аромата и е много силен и в един момент ти писва само нея да ползваш, затова си я разнообразявам.

Да се редактирам говоря за тази с лотос  Embarassed

# 252
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, да попитм филъра за бръчки от серията клиникал  самостоятелно ли се ползва или се комбинира с крем, серума предполагам е само за през нощта

# 253
Здравейте,сега в този каталог има едни гланцове,на които пише Избери един,и вземи втори подарък,но не е уточнено от същия цвят ли,от същата цена ли,защото едните са на 12 лв,а другите на 14лв.Някой има ли представа как стоят нещата?

# 254
Казва, че много се пени и е икономична. Ползва я от години и не я сменя с друга.
Между другото си пише, че е гел-пяна  Peace
Клиента каза, че въобще не се пени. Tired Да не би нещо да е развалена, но е произведена скоро. newsm78 И аз обърнах внимание на това, че е гел-пяна, обаче не са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт