AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 220
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Аз си направих със саке и ориз маската,разкошна е.
На мен тази маска ми подейства по-скоро епилиращо. Болката мога да я изтрая, но фактът, че ми изскуба космите по лицето без да очаквам не ми подейства добре. Още по- лошото е, че сега косъмчетата по-лицето ми са по-дългички, отколкото преди "епилацията"... Rolling Eyes И сега съм в чуденка да купувам ли пак от тази маска, че да си  се скубя с нея Laughing Наистина не зная какво да правя baby_neutral Ефектът иначе е добър, защото без косъмчетата лицето е много свежо, но ако продължа, дали няма да ми изникнат още по-големи косми Laughing

# 256
Аз си направих със саке и ориз маската,разкошна е.
На мен тази маска ми подейства по-скоро епилиращо. Болката мога да я изтрая, но фактът, че ми изскуба космите по лицето без да очаквам не ми подейства добре. Още по- лошото е, че сега косъмчетата по-лицето ми са по-дългички, отколкото преди "епилацията"... Rolling Eyes И сега съм в чуденка да купувам ли пак от тази маска, че да си  се скубя с нея Laughing Наистина не зная какво да правя baby_neutral Ефектът иначе е добър, защото без косъмчетата лицето е много свежо, но ако продължа, дали няма да ми изникнат още по-големи косми Laughing

След първия път и аз това си помислих колко е болезнена затова сега си я мия с хладка вода. Само, че трябва малко повечко търкане, защото като се намокри и се разлигавя но ако съвсем леко минеш с нокет по лицето и веднага пада, но ефекта не е така хубав както когато я отлепяш, кожата не е чак толкова мека   Simple Smile

# 257
След първия път и аз това си помислих колко е болезнена затова сега си я мия с хладка вода. Само, че трябва малко повечко търкане, защото като се намокри и се разлигавя но ако съвсем леко минеш с нокет по лицето и веднага пада, но ефекта не е така хубав както когато я отлепяш, кожата не е чак толкова мека   Simple Smile
А твоите косъмчета станаха ли по-дълги след като поизраснаха? Притеснявам се да не ми се доокосми лицето, че ще стана една Убавица Grinning
 Събирам мнение по въпроса от всички, които са ползвали тази маска! Давайте отзиви момичета! Praynig

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 19:04 от sonya83

# 258
  • София
sonya83 маската я свалям само с вода , с отлепване е недопустимо - страшно боли

# 259
И аз я ползвам. Наистина доста боли, като се маха  Rolling Eyes Но аз си я отлепвам, не я отмивам. Но гледам да не изсъхва много. Стоя о/о 15мин и я махам. Че като стегне още повече и става съвсем, като кола маска  Laughing При мен не съм забелязала да ми маха косми  Rolling Eyes Въпреки, че се притеснявам, когато понякога без да искам мацна някой косъм от веждите примерно  Crazy

# 260
Точно заради по- хард отлепянето тази маска я отмивам с вода и я правя два пъти в годината.

# 261
Хайде и аз да се изкажа за маската - и при мен е така. Страшно боли, избягвам да си я правя, макар че имам нужда от подобен тип маски. Сега намерих алтернатива на тази и съм много доволна. Колкото до епилирането - не наблюдавам да са ми станали по-хард косъмчетата, но ги забелязвам по това, което отлепям.  Sick
Мисля, че с измиване се губи ефекта.  Peace
Колкото и да е хубава кожата след използването й, за мен е неуспешен продукта. Не бих го препоръчала.

# 262
Само на мен ли ми е приятно отлепянето на тази маска Blush
Май съм някакъв мазохист, но мен хич не ме боли newsm78
Харесвам я, както и тази с минералите от мъртво море и другата с лотус Peace

И тук да си задам въпроса, моля, ако някой е ползвал балсамчетата за устни от 106 стр. , да сподели дали имат блестящи частици вътре Praynig

# 263
Момичета, купих два комплекта за тяло от К16 от серията Skin so soft- единия е от лилавата серия и се води подмладяваща терапия, а другия  е със минерали/злато/....не знам кой комлект да подаря на 50г жена и кой на 20г госпожица  ooooh!...

# 264
Е как кой - златото на госпожицата, подмладяващия - на госпожата Peace
Този златният оставя златни следи по кожата, тамън си е за 20-годишни Mr. Green

# 265
Е как кой - златото на госпожицата, подмладяващия - на госпожата Peace
Този златният оставя златни следи по кожата, тамън си е за 20-годишни Mr. Green

Дени, благодаря  bouquet....ти  ползвала ли си златната серия?А Аз не знам защо се  заблудих в обратния вариант.... Embarassed.....ще се коригирам естествено...

Само информативно казвам,че от сегашния каталог поръчах отново подарък -комплект  от серията
  Nature  някакъв нов аромат на горска теменужка -лосион,гел душ и спрейче,мисля беше....и крем за около очи Аню в комплект със спирала/не помня коя беше/

# 266
Имам олиото, което е като спрей - много ми харесва, кожата с него е много гладка, а и блестя Flutter Макар, че е олио, не стои никак мазно. Преди имаше едно подобно - пак олио се водеше, но беше като крем - то беше супер мазно.
Клиентките (по-младичките) често си купуват от тази серия, харесва се.
Комплектът с теменужка и личи също много хубаво ухае, не е прекалено сладникав Wink

# 267
# 268
Влизам отново ,за да се произнеса и аз относно маската със саке и ориз- наистина ефекта след нея е много добър- кожата се тонизира и поричките се свиват.....но.... това сваляне на тази маска е много досадно и ефекта от "разкрасяването " се изпарява така.....мисля,че няма да повторя.... Confused...

# 269
Да ми препоръчате нещо за бръчките "пачи крак" около очите?

Общи условия

Активация на акаунт