AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 226
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Има ли вече някой от новите мини червила? Как са като трайност и консистенция, цветът им отговаря ли си? Мерси

Привет!
За тях мога да кажа, че определено са много компактни, чак ти става смешно като ги видиш какви са дребосъци. Не са изключително трайни, но стават. Цветовете са по-скоро пастелни, не блестят много, но са приятни. Като цяло не са лоши и не са скъпи Simple Smile

Момичета, някоя може ли да ми направи сравнение между молива за очи с апликатора в край на Ейвън и на Импала  Rolling Eyes Купих си един на Импала и много ми харесва, като цвят и трайност. Но ми дразни очите  Tired Та се чудех дали този на Ейвън също е толкова траен и с наситен цвят  Rolling Eyes Искам тъмно кафявия.

Ако става въпрос за златистия молив на Импала, този на Ейвън с апликатора определено не е толкова наситен. Хубавото е, че не дразни окото изобщо. Може да се каже, че очите ми са  чувствителни, нося и лещи, но не съм имала проблеми. Освен това на мен ми се струва по-траен и изобщо не се размазва, но както казах не може да се сравняват като наситеност на цвета. От моливите на Ейвън супер шок може да се сравнява като цвят с този на Импала.

Докато сте на темата за моливи,аз пък да попитам дали Супер Шок-а е по-добър или професионалния молив с апликатора?
Най-вече държа да не се размазва поставен във водната линия на окото.

Щом държиш да не се размазва по-добрият вариант за мен е този с апликатора. Аз ги използвам и двата, доста са различни, моливът от серията супер шок е със значително по-силен цвят, по-мазен е. За другият важи обратното - по-сух, цветът не е толкова наситен и ми се струва по-дълготраен.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 17:13 от silvia_m

# 361
Хидратиращата маска аз я харесвам... кожата ми е суха  Peace
Мисля, че няма нужният ефект ако само се нанесе на лицето, според наблюденията ми как действа козметичката мисля, че трябва да се приложи с масаж.

Когато ми правят масаж на лицето ми е почти все тая с каква маска е  Mr. Green Самият масаж е страхотен и мен ако ме питаш, това е причината да ти харесва резултата  Crazy

# 362
Здравейте момичета. Имате ли отзиви за спрея за коса с коприва и репей? Какво действие има върху косата? А маската с лайка?

# 363
Момичета , поръчвах си от този крем лилавия

http://www.avon.bg/PRSuite/static/images/pdf/Final.pdf
на стр.9 .Но вече не го виждам в брошурите ,  серията е по - различна и лилавия не е същия , не е толкова мазен .Кой да си поръчам от новите ?

# 364
momi4eta izvinqvam se za na4ina po koito pi6a Embarassed
iskah da popitzm za boqta 9 i 9.13 kakvi sa otzivite ot vas Peace

# 365
  • София/Дружба
някой ползвал ли е околоочната терапия с маслина и порт.цвят?
трябва ми нещо подхранващо ... да не е гел, да е по-мазничко - приемам предложения  Hug
кожата ми е много суха, имам леки мимически бръчици, почти на 30 съм
ползвам от оранжевата серия solutions гелчето, но искам нещо по-мазно и подхранващо

# 366
а аз искам ако някой е ползвал червило с леко бежов или розов цвят,пастелни и гланц пак в тази гама.за сега само от колор тренд съм намерила що годе наподобяващ телесен цвят.а от зелената серия на солушан,за мазна кожа съм най-доволна.от спиралите супер шок ми е любима.пъфюми перлите,персиив и черната рокля.за през деня използвам персиив и съмъръайт.

# 367
трябва ми нещо подхранващо ... да не е гел, да е по-мазничко - приемам предложения  Hug
ползвам от оранжевата серия solutions гелчето, но искам нещо по-мазно и подхранващо

Кремето с маслина хич не е мазно - по-скоро като гел е, и е много леко и охлаждащо. Писала съм в блога ми, ако те интересува. Иначе като кремове за околоочния на Ейвън - от никой не съм останала доволна Sad

# 368

Кремето с маслина хич не е мазно - по-скоро като гел е, и е много леко и охлаждащо. Писала съм в блога ми, ако те интересува. Иначе като кремове за околоочния на Ейвън - от никой не съм останала доволна Sad
На мен много добре ми действа дневен и нощен крем за очи за 24-часово подмладяване ANEW REJUVENATE  Peace достатъчно ми е мазничко....особено нощният. Доволна съм от кремчето  Flutter

# 369
  • София
Исках да попитам за боята 9 и 9.13 какви са отзивите от вас

Има съвсем малка разлика между двата нюанса, като 9 като че ли жълтее повече. Когато дойде време пак да се боядисвам ще си взема 9.13

Ето тук можеш да видиш как изглежда 9.0. По мое мнение цветът малко се променя и става по-жълт, което на мен лично не ми харесва.

# 370
От синята серия на Solitions е мазен и е доста добър.

# 371
Момичета, някоя може ли да ми направи сравнение между молива за очи с апликатора в край на Ейвън и на Импала  Rolling Eyes Купих си един на Импала и много ми харесва, като цвят и трайност. Но ми дразни очите  Tired Та се чудех дали този на Ейвън също е толкова траен и с наситен цвят  Rolling Eyes Искам тъмно кафявия.

Ако става въпрос за златистия молив на Импала, този на Ейвън с апликатора определено не е толкова наситен. Хубавото е, че не дразни окото изобщо. Може да се каже, че очите ми са  чувствителни, нося и лещи, но не съм имала проблеми. Освен това на мен ми се струва по-траен и изобщо не се размазва, но както казах не може да се сравняват като наситеност на цвета. От моливите на Ейвън супер шок може да се сравнява като цвят с този на Импала.

Ами не знам кои са златистите на Импала  Rolling Eyes Аз знам само сиви и черни с апликатор накрая. В случая става дума за черните. Ще видим как са, като цвят тези на Ейвън, защото този на Импала определено не мога да го нося. Пробвах втори път и положението беше същото  Tired И аз съм с лещи и то твърди и всеки дразнител ми се отразява още по-силно.
Имам и двата Супершока. Страхотни наситени цветове и много лесни за нанасяне. Но пък като ги сложа на долния клепач, доста се размазват  Rolling Eyes

# 372
  • София/Дружба
Hellinger, бейлис, Luisi, благодаря, ще разгледам предложенията ви.
  bouquet

# 373
Гледам,че някой беше писал за спиралите че не струват.
На мен много ми харесват тези с гумените четки. Разделят миглите страхотно. Peace
Трайни са и правят и удължаване и обем Heart Eyes

# 374
самите четки и консистенцията на спиралите са хубави, НО количеството е прекалено малко и съхнат много бързо Close  аз лично съм на мнение, че не ги пълнят с количеството, което е означено Naughty

Общи условия

Активация на акаунт