AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Момичета , поръчвах си от този крем лилавия

http://www.avon.bg/PRSuite/static/images/pdf/Final.pdf
на стр.9 .Но вече не го виждам в брошурите ,  серията е по - различна и лилавия не е същия , не е толкова мазен .Кой да си поръчам от новите ?

Ами тези кремове са обновени,щом си ползвала лилавия може сега да пробваш с Anew 45 + или 35 +
може да споделиш дали си търсиш крем за определена възраст или просто да е по-мазен. И ако съм разбрала кожата ти е доста суха-така ли  newsm78  bouquet

# 376
а аз искам ако някой е ползвал червило с леко бежов или розов цвят,пастелни и гланц пак в тази гама.за сега само от колор тренд съм намерила що годе наподобяващ телесен цвят.а от зелената серия на солушан,за мазна кожа съм най-доволна.от спиралите супер шок ми е любима.пъфюми перлите,персиив и черната рокля.за през деня използвам персиив и съмъръайт.

а ползвала ли си гланца Onyx  има страхотни нюанси-бежаво,прасковено, и леко розово,но е с блясък виж ги в каталога,хубави са,може да ти харесат ThinkingА сега една приятелка си взе червило -24K white gold цвят Nude - стои прасковено пастелено ако те устройва-нищо че цвета на картинаката е оранжев.

съжалявам за 2 пост,но незна м как да ги сложа в един Blush

# 377
С редактирай над поста и просто си дописваш. Peace

# 378
Исках да попитам за боята 9 и 9.13 какви са отзивите от вас

Има съвсем малка разлика между двата нюанса, като 9 като че ли жълтее повече. Когато дойде време пак да се боядисвам ще си взема 9.13

Ето тук можеш да видиш как изглежда 9.0. По мое мнение цветът малко се променя и става по-жълт, което на мен лично не ми харесва.
mersi mnogo,kolebaeh se no sega 6te q vzema  bouquet  bouquet  bouquet

# 379
  • София
Да споделите нещо за кремовете Salutions и по специално за този с аметист- хубави ли са и за каква възраст са подходящи или Anew  са по-добри? Благодаря!

# 380
Да споделите нещо за кремовете Salutions и по специално за този с аметист- хубави ли са и за каква възраст са подходящи или Anew  са по-добри? Благодаря!
Според мен - са много добри, серията с аметист е за суха кожа и възраст мисля над 30 г. За цената си са прекрасни, Anew- са с по-силни съставки . Но по принцип описанията, които са дадени в каталога си отговарят за възрастта и вида на кожата.   bouquet

# 381
  • София
Благодаря, моята кожа е склонна към омазняване, което означава, че този не е за мен.

# 382
Момичета,новия Трисел Мистик как е като трайност?

# 383
Благодаря, моята кожа е склонна към омазняване, което означава, че този не е за мен.
Значи от зелената серия за мазна кожа ще е добре.  Simple Smile

# 384
Взех си зимният дневен и зимният нощен от серията Solutions, но още след първото намазване направих алергия. Какво мога да направя, май няма вариант за връщане, нали?

# 385
Носиш ги на представителя, който ти ги е доставил и казваш, че си получила алергия - те ще ги върнат Simple Smile

# 386
Благодаря.  bouquet

# 387
Носиш ги на представителя, който ти ги е доставил и казваш, че си получила алергия - те ще ги върнат Simple Smile
Има нови правила за връщане на продукт. Трябва да се попълни въпросник и да се приложи медицинско, специално за алергичните реакции.

# 388
Аз да питам очната линия - писалка, някой има ли я да изкаже мнение  Peace
 Не съм ползвала никога дори обикновена, но сега съм в дилема  newsm78 коя е по удобна за нанасяне, аджеба  Crazy

# 389
Каквато и очна линия да си избереш гледай да е с твърда четчица - според мен се нанася по-лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт