AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Miami
Някой има ли чантичката Babiana, бяла на сини райета от стр.144 на каталога? Много ми харесва от снимката и сега е намалена, та се чудя дали в действителност е толкова сладка?

# 391
Аз да питам очната линия - писалка, някой има ли я да изкаже мнение  Peace
 Не съм ползвала никога дори обикновена, но сега съм в дилема  newsm78 коя е по удобна за нанасяне, аджеба  Crazy
Аз имам новата синя в бурканче с четка/отделно/ - хубава е , а тази като писалка ще си я взема скоро-похвали ми я клиентка,била мн. удобна за нанасяне.

# 392
Момичета,новия Трисел Мистик как е като трайност?
Ароматът е много хубав(поне на мен определено ми допада), но като трайност е средна работа, има какво да се желае  Simple Smile

# 393
  • Miami
Никой ли няма чантичката?

# 394
Благодаря за отговорите
Сега поръчах зимния солюшънс , пък да видим .Ако ми стане нещо и на мен , ще взема от аню тогава.Суха ми е кожата , на 41 съм.

# 395
Някой има ли чантичката Babiana, бяла на сини райета от стр.144 на каталога? Много ми харесва от снимката и сега е намалена, та се чудя дали в действителност е толкова сладка?
  Нямам чантата ,но в Гугъл има доста снимки Wink   http://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B0+%D0 … =1680&bih=855 

# 396
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте Simple Smile
Искам да си поръчам успокояващия ФДТ, но се колебая между първите два цвята - Ivory и Nude. Моля, ако някой има наблюдения между тях да ми каже дали има голяма разлика в нюансите. Видях, че първият е леко розовеещ, а моята кожа е с жълт подтон, та може би не е най-удачният избор, но пък си мисля, че Nude ще ми е тъмен  Thinking

# 397
И аз да питам, но за фон дьо тена и пудрата Oil Control от серията на Color Trend хубави ли са? Simple Smile

# 398
И аз да питам, но за фон дьо тена и пудрата Oil Control от серията на Color Trend хубави ли са? Simple Smile

Аз имам фон дьо тена но не ми харесва.Купих си го и така стои във шкафа #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 399
Здравейте Simple Smile
Искам да си поръчам успокояващия ФДТ, но се колебая между първите два цвята - Ivory и Nude. Моля, ако някой има наблюдения между тях да ми каже дали има голяма разлика в нюансите. Видях, че първият е леко розовеещ, а моята кожа е с жълт подтон, та може би не е най-удачният избор, но пък си мисля, че Nude ще ми е тъмен  Thinking

Айвъри подхожда идеално на моята кожа - много съм светла, а той е някак неутрален като подтон, и не ми се вижда розовеещ. А Нюд е доста по-жълтеникав, някак си по-тежък идва като нюанс, въпреки, че не е много тъмен Simple Smile

# 400
  • Miami

Нямам чантата ,но в Гугъл има доста снимки Wink 

Благодаря   bouquet

# 401
Момичета моля помагайте. Спрея за коса с коприва и репей с изплакване ли е или без? Как действа на косата ви? Моля ако някоя го е ползвала да пише. Спешно ми трябва информация за този продукт  Praynig

# 402
Момичета моля помагайте. Спрея за коса с коприва и репей с изплакване ли е или без? Как действа на косата ви? Моля ако някоя го е ползвала да пише. Спешно ми трябва информация за този продукт  Praynig
Писах ти в другата тема.Не съм го ползвала още, но ако продукта утежнява коса, може да си го ползва като балсам и да си го отмие, след като извстно време престои на косите. Аз така правя.

# 403

пудрата е супер.Ползвала съм и наистина е много хубава,фина,лека не се усеща и забелязва,но не знам колко конттролира омазняването.В началото да като я сложиш,но после лично на мен на носа ми мазнееше доста. TiredИначе за тези пари става-спрях да ползвам иначе пак бих си взела.А за фондютена -само лоши отзиви съм чувала  bouquet

# 404
Успокояващ ФДТ - Айвъри ползвам-леко розов оттенък има ,Нюд-жълтеникав,телесен цвят.Светъл е,но давам глас за Айвъри.

Общи условия

Активация на акаунт