AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Имам любими цветове и от двата вида, но най-доброто червило за мен от Ейвън е дълготрайното.

# 421
Здравейте, искам да си поръчам червило, което да е трайно и да е по-мазно, кой модел ще ми препоръчате? И каква точно е разликата между Ultra Color Rich и Ultra Color Rich Moisture Seduction?
Също така се колебая между автоматичния молив за очи и молива с четчицата от другата страна  newsm78
Ultra Color Rich Moisture Seduction е страхотно червило. Много меко, не е прекалено пигментирано. Да сега такова червило не бях ползвала - дава цвят, но стои на устните като балсам. Щом и мъжа ми е впечатлен и това е хубавото червило, значи пак ще се купува. Имам кораловото.  Peace

Още един глас за Moisture Seduction. Много добро червило, но много ограничено откъм нюанси. Аз си взех този:  http://maquilab.blogspot.com/2011/03/avon-ucr-moisture-seduction-lipstick.html, и съм супер доволна, но другите нещо не ме впечатлиха впоследствие.

В кампания 5 излизат нови нюанси. Гледах ги в руския вариант на брошурата.

# 422
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, искам да си поръчам червило, което да е трайно и да е по-мазно, кой модел ще ми препоръчате? И каква точно е разликата между Ultra Color Rich и Ultra Color Rich Moisture Seduction?
Също така се колебая между автоматичния молив за очи и молива с четчицата от другата страна  newsm78
Ultra Color Rich Moisture Seduction е страхотно червило. Много меко, не е прекалено пигментирано. Да сега такова червило не бях ползвала - дава цвят, но стои на устните като балсам. Щом и мъжа ми е впечатлен и това е хубавото червило, значи пак ще се купува. Имам кораловото.  Peace

Още един глас за Moisture Seduction. Много добро червило, но много ограничено откъм нюанси. Аз си взех този:  http://maquilab.blogspot.com/2011/03/avon-ucr-moisture-seduction-lipstick.html, и съм супер доволна, но другите нещо не ме впечатлиха впоследствие.

В кампания 5 излизат нови нюанси. Гледах ги в руския вариант на брошурата.

Някой пробвал ли е нюанс Soft pink и наистина ли изглежда така в действителност? Защото в каталога цвета е много приятен, но този, който ми излиза като swatch  в гугъл не ме впечатлява особено  Rolling Eyes А ме зарибихте с това червило  Mr. Green

# 423
От тези червила имах два нюанса - Smooth Mocha и Mocha Plum. И двете много ми харесаха в каталога, но реално не стоят така. Нюансите са точно, както на линка - цветовете стоят, като от глос, не червило  Rolling Eyes Поне за мен е така. Много бях ентусиазирана, като ги пуснаха тези червила и си поръчах двете още веднага. Но наистина се разочаровах  Rolling Eyes Ползвах ги няколко пъти и ги дадох на майка ми.

# 424
Червилата (от този вид) не са с много добра покривност.Ето няколко снимки -    http://martinidan1.snimka.bg/details/soft-pink.649952.26205594      намацах детето ,имай предвид че е лееко кафенеещ тип кожа и по-реални са по-светлите снимки.Тъмните не са добри, но ги оставих.Не мога нито да го хваля това червило ,нито да му търся кусури(не конкретния цвят ,а цялата серия).По-малка покривност, но добро хидратиране .Дискретно дневно червило ,трябва да има и такива Mr. Green все пак.Не всички ходим със крещящи устни (през деня).

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 13:55 от martinidan

# 425
  • Lost in a fairytale ...
Ами всъщност, точно покривността му ми хареса Simple Smile Не ми пречи, че е лека, а исках да зная дали самият цвят изглежда така, както на снимката или като в каталога.

# 426
  • В къЩи.
Червилата (от този вид) не са с много добра покривност.Ето няколко снимки - намацах детето ,имай предвид че е лееко кафенеещ тип кожа и по-реални са по-светлите снимки.Тъмните не са добри, но ги оставих.Не мога нито да го хваля това червило ,нито да му търся кусури(не конкретния цвят ,а цялата серия).По-малка покривност, но добро хидратиране .Дискретно дневно червило ,трябва да има и такива Mr. Green все пак.Не всички ходим със крещящи устни (през деня).

Само аз ли не виждам никъде снимки?

# 427
Червилата (от този вид) не са с много добра покривност.Ето няколко снимки - намацах детето ,имай предвид че е лееко кафенеещ тип кожа и по-реални са по-светлите снимки.Тъмните не са добри, но ги оставих.Не мога нито да го хваля това червило ,нито да му търся кусури(не конкретния цвят ,а цялата серия).По-малка покривност, но добро хидратиране .Дискретно дневно червило ,трябва да има и такива Mr. Green все пак.Не всички ходим със крещящи устни (през деня).

Само аз ли не виждам никъде снимки?
Зачетох се в нещо и забравих да ги сложа  Joy.

# 428
martinidan, кое е това червило? Много е хубаво!

Кой от коректорите на 42-ра страница (най-горе) е по-добър?

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 19:44 от deni_val

# 429
martinidan, кое е това червило? Много е хубаво!

Кой от коректорите на 42-ра страница (най-горе) е по-добър?
При мен поръчват от Ideal Shade , от другия имаше отрицателни отзиви.

# 430
Благодаря ти!  bouquet
И аз като че ли клоня към него, цветовете му (поне на картинката) са по-кафеникави, докато на другия розовеят.
Хич не обичам като ми кажат клиентките "Ами ти ми избери..." Rolling Eyes

# 431
  • В къЩи.
Имам го този коректор,светлия. За доста бяла кожа е  Peace имай го в предвид. Иначе съм доволна от него,прикрива добре.

# 432
Кажете отзиви за терапията за повдигане на косата от корените
Има ли ефект?
И кои е най- добрия продукт на Ейвън за коса спроред вас, като изключим терапията за сухи крайща?

# 433
Да си споделя мъката. За първи път ползвам Always от серията TTA. Много го харесвам и си го взех с такъв мерак, а само след час замирисвам на пот и то без каквито и да е физически усилия. Същото ми се е случвало само с  Rare Pearls, с по-евтините тоалетни води имам голяма трайност и много се изенадах от този факт, че с Always не си пасваме.
На някой случвало ли му се е ?

# 434
Хубав ли е мъжкият от тази серия? Сега е изгоден, чудя му се  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт