AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 334
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Хубав ли е мъжкият от тази серия? Сега е изгоден, чудя му се  newsm78
Мъжкият е чуден! Подарих го на брат ми преди 3 години и оттогава само това ползва като "официален" аромат. Той е млад и енергичен, т.е. поти се повече, но ароматът е траен и много приятен. Не е спортен аромат обаче има мускус според мен, макар че не съм познавач и не умея да описвам, за мен е по-тежък и не е всекидневен, ако ме разбираш. Може би 2-3 пъти в годинта го пускат на 26 лв.  Simple Smile

# 436
  • Lost in a fairytale ...
Да си споделя мъката. За първи път ползвам Always от серията TTA. Много го харесвам и си го взех с такъв мерак, а само след час замирисвам на пот и то без каквито и да е физически усилия. Същото ми се е случвало само с  Rare Pearls, с по-евтините тоалетни води имам голяма трайност и много се изенадах от този факт, че с Always не си пасваме.
На някой случвало ли му се е ?

За да не мириша на пот ползвам дезодорант Rolling Eyes

# 437
Да си споделя мъката. За първи път ползвам Always от серията TTA. Много го харесвам и си го взех с такъв мерак, а само след час замирисвам на пот и то без каквито и да е физически усилия. Същото ми се е случвало само с  Rare Pearls, с по-евтините тоалетни води имам голяма трайност и много се изенадах от този факт, че с Always не си пасваме.
На някой случвало ли му се е ?

За да не мириша на пот ползвам дезодорант Rolling Eyes
Не мириша на пот, дори и да не съм се пръскала с нищо, но просто комбинацията на моята кожа и тези два аромата след около час е кофти. Даже спрейовете от Naturals, които са много леки и без съдържание на алкохол ми траят ден или два, а този скъп парфюм Always ме омирисва на пот. Sad

# 438
  • Lost in a fairytale ...
 Peace
Ами явно си е до кожа. Върху моята кожа, спрейовете Naturals не издържат и час дори  Laughing Но не ми се е случвала такава "реакция"  Rolling Eyes

# 439
Peace
Ами явно си е до кожа. Върху моята кожа, спрейовете Naturals не издържат и час дори  Laughing Но не ми се е случвала такава "реакция"  Rolling Eyes
Да, тоалетните води ги усещам и след баня по себе си.
Само с два аромата ми се е случвало това въпросния Always и Rare Pearls, но пък си имам  и други и като този го приключа, няма да го вземам пак. Затова пък Rare Gold ми е любим и с него се чувствам чудесно. Имам и лосион Always, но и това не помага.

# 440
Какво ви е мнението за тази пила, смятам да си я поръчвам, но първо се допитвам до вас..

# 441
Доволна съм много от нея и я препоръчвам с 2 ръце.  Peace
Клиентките, които са си я поръчали също не са съжалили, дори казват, че е много по-хубава от другите (аз само нея съм ползвала и не мога да сравня с други).

ASTILLA, точно Rare Pearls е много силен и траен аромат. Издържа с дни, дето се вика...
Не знам защо при теб така се получава Rolling Eyes

# 442
моята се счупи още пъвия път.

# 443
на моята пила й се изважда дръжката при по-енергично действие, но повече ми е неприятно вида на петите ми след ползване - на дребни люспи, и после трябва 2 седмици да мажа с мазен крез за да ми се възстаниовят. отдавна не яползвам. ползвам пила със ситна "шкурка"
.

# 444
И при мен понякога се вади, но не ми е проблем. Аз си накисвам хубаво краката в топла вода, и когато поомекне кожата - изтривам с пилата. След това с кремче по-обилно количество, памучни чорапки отгоре и така лягам. На сутринта са екстра Simple Smile

# 445
И аз я имам тази пила. Много ми допада  Peace Имам я от 2-3 години и не е мръднала. Вярно, че 1-2 пъти тръгна да се вади дръжката. Но трябваше доста да се постарая, за да я извадя  Crazy Нямала съм проблеми с претъркване на кожата  Rolling Eyes Но трябва и внимателно да се натиска и търка. Все пак тя е метална, а се търка кожа. Аз металната част ползвам само за петите. За стъпалото, ако ползвам, то е черната част  Peace

# 446
И аз съм много доволна от пилата.Много добре премахва грубата кожа,а пилата на дръжката позлвам за лактите и коленете.

# 447
Ароматът е хубав и траен. Подходящ  е за зимата. Много плътен, топъл, като че ли на шоколад. Thinking За всеки случай е много по-сладникав от останалите мъжки аромати. Честно казано не бих го купила, ако преди това не е подушен от мостра. В офиса го имаше и го взех да го пробва мъжа ми. Много му хареса и  Cristian Lacroix Nuit, но ще чакам изгодна оферта. ASTILLA, много е гадно като не си паснете с аромата. Единствения, който ми допада от трилогията е точно Always. А Rare Pearls наистина е много силен,  чак с дни миришат горните дрехи.

# 448
Ароматът е хубав и траен. Подходящ  е за зимата. Много плътен, топъл, като че ли на шоколад. Thinking За всеки случай е много по-сладникав от останалите мъжки аромати. Честно казано не бих го купила, ако преди това не е подушен от мостра. В офиса го имаше и го взех да го пробва мъжа ми. Много му хареса и  Cristian Lacroix Nuit, но ще чакам изгодна оферта. ASTILLA, много е гадно като не си паснете с аромата. Единствения, който ми допада от трилогията е точно Always. А Rare Pearls наистина е много силен,  чак с дни миришат горните дрехи.
Да и това е странно, че върху дрехите аромата се задържа и стои добре и след дни, а на кожата ми- хич.

# 449
  • Стара Загора
И при мен се вади дръжката, но евентуално може да се залепи и предполагам няма да има проблем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт