AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
http://4.bp.blogspot.com/-ADq0psWkV7U/TWcnBVAFRvI/AAAAAAAABAA/su … en%2BCompacts.JPG

За тези сенки какво ще кажете- как са като покривност, мазни, сухи.
Чудя си кой от двата нюанса, очите ми са синьо- зелени  newsm78

# 451
  • София
За тези сенки какво ще кажете

Имам този нюанс отдясно (Midnight Lustre), аз съм в кестенявата гама. Определям ги като сухи, малко по-прахообразни от четворката (True Color).
Цветовете са по-наситени, но за съжаление не успявам да постигна опушения ефект, който рекламират. Като си сложа от най-тъмния цвят и все едно някой ме е бил  Laughing
Но с двата по-светли цвята се получава доста читав и забележим грим.

# 452
Жалко...много ми харесаха. Най- тъмния цвят на мен ми изглежда почти черен  newsm78
Аз  по-скоро другия десен харесах

# 453
Някой може ли да даде отзиви за червеното портмоне със сърцата, хубаво ли е като изпълнение?

# 454
За червеното не знам и аз съм му хвърлила око,но преди 4 години ми подариха портмоне от авон-още го нося,едно кафяво-лак.Не мръдна,даже ме учудва,а не съм спирала да го ползвам и вече искам да го сменям,че ми оомръзна,но ме е жал-като ново е,само джбчето за стотинки се отвори отдолу и те преминават при банкнотите,но такова хубаво изпълнение не съм виждала  bouquet
Браво на Авон Heart Eyesта се надявам и това да е така здраво,само че сигурно ще се цапа защото е червенко. bowuu

# 455
Здравейте!

Днес получих

и

Някой да има впечатления?

# 456
blackisback, любимите ми моливи(само за клепача, не и за водната линия, поне по мое мнение)  Peace Винаги ги поръчвам, когато са изгодни.

# 457
А спиралата е отвратителна  #Cussing out, ама  нали я имаш вече, ти ще кажеш

# 458
А спиралата е отвратителна  #Cussing out, ама  нали я имаш вече, ти ще кажеш

Имам ги, но не съм ги ползвала. Дано ми пасне на мен  Flutter

# 459
  • В къЩи.
И аз не я харесвам тази спирала.  Naughty

# 460
Не виждам спиралата, за коя говорите?

# 461
  • В къЩи.
Super Shock Max.

# 462
Мхх,и аз я имам, но още не съм я отваряла, толкова ли е кофти?

# 463
Мхх,и аз я имам, но още не съм я отваряла, толкова ли е кофти?

Аз сега я пробвах да видя защо са толкова негативни тука позициите. Иии не ме впечатли. Бях с по- големи очаквания. Моите мигли по принцип са дълги и гъсти, с нея все едно изобщо не съм си слагала спирала. Но диамантения молив е страхотен Peace

# 464
За моливите и аз подкрепям, но за спиралата друг път ще кажа и аз мнение.

Общи условия

Активация на акаунт