AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 315
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
благодаря ви за отговорите! Simple Smile

# 46
И аз ползвам ексфолиантите и почистващия 3 в 1, както е писала ФЕЯТА. Харесвам ги, не съм разочарована. Ексфолиантите остават аромата си доста дълго време, дори понякога след това не  слагам лосион.
3 в 1 не е лош, но според мен трябва да се редува с нещо по-дълбокопочистващо, че това не почиства кой знае колко в дълбочина. Но пък кожата става мека след него.
Новият на Фърги ми се струва сладникав (това от страничката). Напомня ми на парфюма на Ивана, не знам кой точно, защото тя има 2.

# 47
  • WonderLand
Ползвах почистващия 3 в 1, ами не знам защо, но след третото отваряне беше станал с консистенцията на пресечена супа  Sick а го съхранявах както останалата си козметика...

# 48
Здравейте, момичета!
Имам питане за многофункц. арабски блясък....има ли мацки, които го ползват и доволни ли са  Peace
Преди години имах едно червило, което беше от тази серия....бях го купувала в комплект с перлите, но го скриха  newsm78 а много ми харесваше.
Та се чудя дали това няма да е нещо подобно..

# 49
  • София
И на мен новият парфюм на Фърги ми прилича на стария, поне от страничките. Но ще се взима заради слушалките.  Mr. Green Само дето не знам дали ще станат на моя телефон.  Thinking

# 50
С две думи не е хубав този Фърги, така ли? До тук никой не видях да го харесва  newsm78

# 51
  • Стара Загора
А, аз не, че съм останал без парфюм, просто заради офертата.  Grinning А темата на представителите ще я изчитам днес.

Значи се отказвам от този. Но пък втория (розовия) доста ми допада, но и той не е за сезона.  Rolling Eyes

На мен добре ми стои, носих го преди 2 дни и със сигурност е по-хубав от жълтия. Обаче времето вече захладня и май трябва да се ориентираш към нещо по-силно, ориенталско напр.  Peace

# 52
Бейлис,не съм ползвала многофункционалния-арабски блясък,но по спомени от прочетени отзиви-не е кой знае какво и не върши чудна работа. Мисля,че не е от търсените продукти.

# 53
Аз днес поръчах два крема за ръце от глицериновия, за мен той е най-добрия и балсамчето с мед, което е ново и май ще наподобява Нежна грижа на Орифлейм, ще видим що за стока ще излезе, ще давам отзиви Crazy

# 54
С две думи не е хубав този Фърги, така ли? До тук никой не видях да го харесва  newsm78
На мен ми харесва парфюма, но ми е много нетраен върху кожата. Но все пак не мога да кажа, че е някакъв изключителен аромат, но не е и като евтините аромати, които веднага се усещат. Thinking Абе, до вкус си е. Не бих дала толкова пари, без да съм пробвала мостра. Лично мнение, не се сърдете. Hug

# 55
  • София
На мен ми харесва,личното ми мнение е,че не  е толкова силен като предишния.,следователно и траен.

# 56
Помирисах Фъргито, не е толкова лош  Wink

# 57
  • София
Искам за това да ви питам- изсветляващ крем Anew Luminosity ,дали върши работа?Имам лунички,питанката ми е,дали ще поизбледнеят, ако го ползвам редовно?

# 58
Момичета,
някоя от вас има ли гривнта Kerria (листата: http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201115 , стр. 171)?
Отдавна съм й хвърлила око, но се притеснявам, че на живо ще е много тенекиена....  Confused

# 59
Здравейте, момичета!

Искам да попитам дали някой от Вас има от "Комплект четки за грим 24К". И дали си заслужават близо 16лв. Намират се на стр. 56. от брошура К15/2011.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт