AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Искам да попитам за почистващия гел-тоник 3в1, за каква кожа е подходящ, аз съм с леко мазна, да не ми омазнява допълнително и хубаво ли почиства лицето и порите?
Имате ли впечатления от тройката сенки за опушен грим?
И последно - хубави ли са кремовете на Solutions за пигменти петна, за каква кожа са подходящи и имат ли ефект?
Мерси

# 31
  • София
Искам да попитам за почистващия гел-тоник 3в1, за каква кожа е подходящ, аз съм с леко мазна, да не ми омазнява допълнително и хубаво ли почиства лицето и порите?

Точно него не съм го ползвала, но за леко мазна кожа (в Т-зоната) изключително подходяща е почистващага гел пяна без съдържание на мазнини на Солюшънс, както и матиращият тоник. И двете са от серията със синьо-зелен цвят.

Имате ли впечатления от тройката сенки за опушен грим?

виж. стр. 1  Peace

# 32

Аз много го харесвам и непрекъснато го ползвам  Peace

# 33
Цитат

Аз много го харесвам и непрекъснато го ползвам

и аз съм много доволна от него Simple Smile

# 34
Продуктът 3 в 1 е едно от малкото неща, които съм купила от Ейвън и не съм доволна. Кожата ми е смесена, в никакъв случай мазна, дори имам доста сухи участъци. Е, не ми харесва. Не си я чувствам чиста след употребата му.
Искам да попитам за новия аромат на Фърги - подобен ли е на стария, а на някой друг на AVON, сладък, тежък, цитрусов, лек....? Мисля на сляпо да го взема и се чудя дали е от ароматите, които могат да се купят така...

# 35
Мерси много за отговорите. Преди съм използвала гела за измиване и тоника за мазна кожа, но кожата ми стоеше лепкава след употреба и не бях възхитена от резултата. Ще си го взема това 3в1 пък ще видим.

# 36
И аз съм му хвърлила око на новия Фърги, май повече заради слушалките, пък дано си струва и парфюма  Mr. Green Зимен ли е или по- свеж? Траен ли е?

# 37
Мерси много за отговорите. Преди съм използвала гела за измиване и тоника за мазна кожа, но кожата ми стоеше лепкава след употреба и не бях възхитена от резултата. Ще си го взема това 3в1 пък ще видим.

Аз винаги се мия с вода след това, така че няма какво да ми лепне, не знам другите как го ползват  newsm78

# 38
До колкото прочетох в нета, ароматът бил евтин,  Sick нетраен и подобен на предния, който пък аз не харесвам... Въпреки всичко ще се радвам, ако някоя от вас сподели от опит  Peace

# 39
До колкото прочетох в нета, ароматът бил евтин,  Sick нетраен и подобен на предния, който пък аз не харесвам... Въпреки всичко ще се радвам, ако някоя от вас сподели от опит  Peace

То опита...относителна работа. От прехваления Персейв например на мен чак ми се гади, ненавиждам го, а толкова много хора си го обичат  newsm78

# 40
Тоник-почист.крем 3 в 1 -ползвам го всекидневно,естествено отмивам.Харесва ми.Има хубав аромат,освен другото.
Персийв ми е любим,взимам си и рол-они Персийв.Препоръчвам го и на колежките си.Харесват го.Инкандесенс -също е от предпочитаните.Наистина разни хора,разни вкусове.
 Новият парфюм-допада ми,от страничката само съм пробвала, а и като четох съставките му; за трайност още не мога да кажа.Но ще си го купя,защото детето ще ме изяде за тези слушалки....пусти да опустеят .... Crossing Arms

# 41
здравейте Simple Smile да ви попитам как ползвате ексфолиантите от серияа авон сенсес? преди или след баня? да влажно кожа или на суха?

# 42
   Смятам да ползвам ексф-та за тяло  така, както ексф-тите за лице : след измиване/изкъпване в-у още влажна кожа , с леки втриващи движения, после измиване, естествено.  Казаха ми,  че се пенел ексф-тът, когато се сложел на гъба ,аз нямам намерение да ползвам такава,обаче.

# 43
здравейте Simple Smile да ви попитам как ползвате ексфолиантите от серияа авон сенсес? преди или след баня? да влажно кожа или на суха?
Като душ-гел, но действието му е по-дълбоко измиващо, според мен няма нужда да се стои с втрит в тялото ексфолиант. И определено на влажна кожа не на суха. Не повече от веднъж седмично обаче.

# 44
Да,без да престоява,това не е крем или лосион за тяло,веднага се измива.

Общи условия

Активация на акаунт