AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
А дали има мостри на тези ФДТ  newsm78

# 661
Момичета,  отправям към вас зов за помощ. Писах и в темата за ппредставители , дублирам и тук за по-сигурно.

Искам да ми препоръчате спирала която да КЛЕПА. Една моя позната поръчва на два пъти спирали за дъщеря си ( в 11 клас ) която ТРЯБВА да е гримирана за училище  ooooh!. Момичето не хареса спиралите защото й се стрували прекалено сухи. От това, което майка й ми обесни, разбрах, че девойката  искала спирала,  ама такава, че да личи от 100 километра че е с намацани  мигли - сиреч да разбирам да са напластени и нищо против да са слепнали, а самата спирала да е влажна - явно с такава е свикнало детето.
Моля ви предложете ми нещо  Hug

# 662

Искам да ми препоръчате спирала която да КЛЕПА.

З мен Супершок Макс клепа идеално  Mr. Green, дори сплъстява, за мен е отврат, ама на нея може и да и хареса  newsm78

# 663
Момичета,  отправям към вас зов за помощ. Писах и в темата за ппредставители , дублирам и тук за по-сигурно.

Искам да ми препоръчате спирала която да КЛЕПА. Една моя позната поръчва на два пъти спирали за дъщеря си ( в 11 клас ) която ТРЯБВА да е гримирана за училище  ooooh!. Момичето не хареса спиралите защото й се стрували прекалено сухи. От това, което майка й ми обесни, разбрах, че девойката  искала спирала,  ама такава, че да личи от 100 километра че е с намацани  мигли - сиреч да разбирам да са напластени и нищо против да са слепнали, а самата спирала да е влажна - явно с такава е свикнало детето.

Изкуствени мигли  Mr. Green Каквато и да е спирала да си сложи, ако миглите са й никакви, нищо няма да стане

# 664
Сега се сещам, може да пита чалгаджийката Ивана, тя е все   с размазана спирала.
Явно нейната визия иска да докара  Mr. Green

# 665
  • София
Според мен нито една спирала на Ейвън не "клепа" толкова, колкото иска момичето, съдейки по скромния ми опит (ползвала съм 4 или 5 различни ейвънски спирали).
В момента аз използвам следната практика: поставям старата Супершок, която е почти на привършване, и отгоре Екстенд, и тъй като мглите ми са редки, се получава добре. Ако използвам само Екстенда, ми се слепват миглите, тъй като тя е доста "сочна" все още.

Имам приятелка, която се гримира по описания от теб начин. Не си сваля спиралата вечер, а сутрин само поставя нови пластове. Една сутрин я видях как си разделя миглите с игла... Питала съм я каква спирала използва, казвала ми е, че някакви обикновени си купува.

# 666
Момичета, пробвали ли сте това гелче за очи? На добра цена е в брошурата, а и отдавна си търся нещо такова..

Интересува ме дали има ефект върху тъмните кръгове и дали оставя следи (преди време ползвах едно, което оставяше фин прозрачен филм, но много си личеше).  bouquet

# 667
Пух Много го поръчват при мен. Наистина много, но никога не съм ги е питала клиентите, дали са доволни и какъв е ефекта от него всъщност  newsm78

# 668
момичета
разсмяхте ме искренно
ама тя девойката е на 18 и си има опит в клепането. Знае и на какво иска да прилича. Тийнейджърите ( имам си такава хубостница в къщи ) сега започват още на 13 да се докарват на индианци в бойна окраска. Девойката и майка й  просто  искат да сменят страта спирала с нова Ейвънска. Предполагам че ще е смешно да питам коя е спиралата изпозлвана до момента затова тръгвам от ефекта който искат да получат.

# 669
Пух Много го поръчват при мен. Наистина много, но никога не съм ги е питала клиентите, дали са доволни и какъв е ефекта от него всъщност  newsm78
Мерси  bouquet Предлолагам, че като няма и 4 лв. в момента, не боли да го тествам  Blush

# 670
  • София
Аз също съм се вгледала в него Wink

# 671
Честит празник на всички дами. Бъдете красиви, обичани и горди. Да си жена не е съдба, а призвание. Simple Smile

# 672
  • София
Каква е разликата между спиралите Супершок и Супершок макс? Виждам, че четката е различна, но коя е по-хубава от двете. Търся обем, не дължина.

# 673
Каква е разликата между спиралите Супершок и Супершок макс? Виждам, че четката е различна, но коя е по-хубава от двете. Търся обем, не дължина.
Супершок  Peace
Макса е отвратителна за мен  Confused

# 674
Аз между другото не съм особено впечатлена от Супершока  Rolling Eyes Взех си кафявата и очаквах да е много хубава след толкова хвалби в темата. Но не разбеля много добре миглите, което не ми харесва. Съответно и втория слой, който слагам за повече обем, по-трудно се получава хубав и да не слепва миглите. Но пък като за 7-8лв не е лоша...

Общи условия

Активация на акаунт