AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, отдавна не съм си поръчвала  продукти от ейвън и малко съм загубила представа за кремовете за лице. Можете ли да ми препоръчате крем за лице? За над 30г., кожата ми е суха и някак си няма много свеж вид. Ще съм ви много благодарна.   bouquet

А за спиралата, съм си поръчвала Супершок 2 пъти и много съм доволна. Отдавна не съм ползвала и може би сега пак ще си поръчам, че моята е малко поостаряла вече.

# 676
  • Lost in a fairytale ...
Отзиви за това?

# 677
За суха кожа , стои и малко като ФДТ, за мен е откритие, много е добър. Още повече , че е с висок фактор - 20.   bouquet

# 678
  • Lost in a fairytale ...
А дали става за смесена кожа? Освен, че ще лъсвам през деня дали ще има друг кофти ефект?

# 679
Има пигментни частички в него,придава допълнителен тен на кожата.Ако Не търсиш този ефект,по-добре пропусни.На мен в топло време ми се събираше (не винаги,но ..)в гънки на гушката(не че са много Laughing),малко е труден за равномерно нанасяне (заради частиците).Ако кожата ти е гладка и искаш леко оранжевеещ ефект,взимай.Пък и цената му е много добра Hug.

# 680
  • Miami
Къде пише срока на годност на продуктите? Взех си крема за около очи Anew Rejuvenate, който е намален в тази брошура на 6,50. Отдолу на кутийката има изписани някакви цифри, но не мога да разбера това ли е срока на годност на продукта. Или пък е датата на производство?

# 681
  • Стара Загора
Oтбелязания срок на опаковките е на производство, а на годност - броиш 3 години, ако е нов и 6 месеца или година, ако е отворен.  Peace

# 682
  • Miami
Много благодаря   bouquet

# 683
Момичета някоя от вас поръчвала ли е оттук?  http://avonbg.com/  Пише дори,че при поръчка над 20лв доставката е безплатна  newsm78

# 684
Момичета някоя от вас поръчвала ли е оттук?  http://avonbg.com/  Пише дори,че при поръчка над 20лв доставката е безплатна  newsm78

И каква е разликата дали е оттук или от представител? Има ли някакви отстъпки, или неща, които ги няма в каталозите?

# 685
raja_nikol, нямам представа- рядко поръчвам от Ейвън и Орифлейм изобщо.Това ми хареса ,че е супер удобно- (доколкото разбрах) ти идва до вратата и както ще е в моя случай -безплатно. Съмнява ме доколко са коректни тия хора и дали бързо идват нещата?
Ако някой е поръчвал от въпросния сайт  да сподели Simple Smile))   bouquet

# 686
  • София
Предполагам, че едва ли има представител на Ейвън от твоя град (ако си от по-голям град, който живее в близост до теб), който би ти отказал да ти достави продуктите в удобно за теб място. На първа страница на темата има списък с представители на Ейвън, откъдето можеш да си намериш координати на някое момиче о близо до теб.
Мисля, че повечето не биха ти отказали дори да ти изпратят продуктите при условията, цитирани в сайта - освен това всички сме проверени  Peace 

Линкът, който посочваш, най-вероятно е сайт на някой представител, който така си набира клиенти. По принцип за продукти на Ейвън не се заплаща доставка, дори и крем за ръце за 3 лева да си поръчаш, ще платиш 3 лева.
Разбира се, ако в твоя град няма представител на Ейвън, тогава вероятно някой трябва да ти изпрати продуктите по пощата (или с куриер) и този сайт очевидно предлага такава услуга.

# 687
Взех си течните сенки, цвят какао - цветът е хубав, не жълтее, но наистина са течни, те направо текат от резервоара.

# 688
Аз да похваля тоника в зелената бутилка за дълбоко почистване на порите. Много ми харесва  Peace Аз съм с комбинирана кожа и с него си почиствам Т-зоната сутрин и вечер. Страхотно ми се отразява - не лъсвам толкова през деня, порите се свиха и кожата стои мекичка, гладка и свежа  Heart Eyes Ексфолианта от същат серия, също е много добър. Общо взето съм приятно изненадана от продуктите. Мислех, че ще ми изсушат кожата прекалено, но не е така. Е, аз ги ползвам само за участаците с повече омазняване, защото пък бузите и скулите са ми сухи.

# 689
Аз да похваля тоника в зелената бутилка за дълбоко почистване на порите. Много ми харесва  Peace Аз съм с комбинирана кожа и с него си почиствам Т-зоната сутрин и вечер. Страхотно ми се отразява - не лъсвам толкова през деня, порите се свиха и кожата стои мекичка, гладка и свежа  Heart Eyes Ексфолианта от същат серия, също е много добър. Общо взето съм приятно изненадана от продуктите. Мислех, че ще ми изсушат кожата прекалено, но не е така. Е, аз ги ползвам само за участаците с повече омазняване, защото пък бузите и скулите са ми сухи.

А крема от тази серия как се ползва- по цялото лице, или  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт