AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
да ви попитам коректорът на Color Trend добър ли е?
Знам че е само 2.90, но все пак

Благодаря

# 691
Здравейте,

Благодаря

Не. Някъде бях чела положителни отзиви за този коректор, но според мен за нищо не става. Има ужасен дъх, като на стара козметика  Sick Самата консистенция е ужасна - много суха, гъста и твърда. Не се нанася "като масло", за да се слее хубаво с кожата. За да не го изхвърлям го ползвам от време на време за малки корекции под ФДТ. Но имам друг, много по-добър коректор и този май скоро ще отиде в кофата  Tired

# 692
Здравейте,

Благодаря

Не. Някъде бях чела положителни отзиви за този коректор, но според мен за нищо не става. Има ужасен дъх, като на стара козметика  Sick Самата консистенция е ужасна - много суха, гъста и твърда. Не се нанася "като масло", за да се слее хубаво с кожата. За да не го изхвърлям го ползвам от време на време за малки корекции под ФДТ. Но имам друг, много по-добър коректор и този май скоро ще отиде в кофата  Tired

така и предположих, то май от серията color trend нищо не става. Отдавна не съм поръчвала от AVON и сега си набелязвам някои неща и търся  отзиви тук

Благодаря ти   bouquet

А това кремче за околоочния контур ANEW Rejuvenate, което е на промоционална цена,за него чета положителни коментари. Пише че е за 30+ аз съм на 25... newsm78

# 693
Тези серии кремчета не са лоши. Но зависи от кожата ти. По-добре първо пробвай с тестер, защото някои момичета писаха че им дразнел очите  Rolling Eyes Аз съм ползвала дневния, мини версия, хареса ми. Но не ми пасна съвсем на кожата.

# 694
Благодаря за съвета, veselina!
Много си отзивчива  bouquet

# 695
  • Miami
Аз си взех околоочния  ANEW Rejuvenate и за сега съм много доволна. По плътен стои от другите ми кремчета и не ми дразни очите. За други отзиви е рано още, ползвам го от няколко дни. Мисля да пробвам и дневен крем ANEW.

# 696
момичета препоръчайте някакъв ексфолиант за лице за почистване на черните точки, че съм пробвала доста неща но нищо не ми ги почиства нещо наистина добро , моля  Hug
 -Също ме интересува  нещата за целулита и стягането на тялото кои са добри приемам отзиви все пак идва лято слабичка съм но от бременноста ми остана малко целулит и корема ми е малко отпуснат ..

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 09:10 от dani890420

# 697
  • София
За тези продукти /за черните точки/ не прочетох хубави отзиви, но според мен салициловата киселина би трябвало да върши работа. Но нали знаеш-всяка кожа си е сама за себе си!
Аз пък да попитам за тези гелове за почистване на Anew - за измиване ли са или за тампончета, че имам поръчение да намеря най-доброто за измиване.

# 698
Здравейте,

Благодаря

така и предположих, то май от серията color trend нищо не става. Отдавна не съм поръчвала от AVON и сега си набелязвам някои неща и търся  отзиви тук

Благодаря ти   bouquet

А това кремче за околоочния контур ANEW Rejuvenate, което е на промоционална цена,за него чета положителни коментари. Пише че е за 30+ аз съм на 25... newsm78

Щом си на 25 години не използвай козметика за над 30. Има подходящи за твоята възраст - увлажняващите от solutions  и anew

# 699
  • София
Аз да похваля тоника в зелената бутилка за дълбоко почистване на порите.

От серията Клиър скин ли е този, за който споменаваш?

Здравейте,

Моя приятелка все си взима от него, казва че е доволна и че цветът точно й пасва на лицето. Аз също съм скептична към продуктите Color Trend, но пък имам две кутии сенки четворка, които много си ги тача.

# 700
И аз не съм фен на серията Колор тренд, но новите им моливи- сенки ме заинтригуваха. Имаме поръчани такива, ще дам отзиви после  Peace

# 701
Аз да похваля тоника в зелената бутилка за дълбоко почистване на порите.

От серията Клиър скин ли е този, за който споменаваш?

Да  Peace

# 702
  • София
Здравейте,
Благодаря
Поръчала съм си го и утре се надявам да пристигне. Ще дам отзиви като го пробвам. Моята кожа е мазна и предполагам, че ще се нанася по-лесно  Sunglasses

# 703
И аз не съм фен на серията Колор тренд, но новите им моливи- сенки ме заинтригуваха. Имаме поръчани такива, ще дам отзиви после  Peace
Сенките -моливи са страхотни- мазни, хубави цветове, имах поръчани зелено и черно. Но да знаеш, че трудно се измъква графита. Как се изложих, как ли не пробвахме с клиентката /добре, че ми е и близка/, не ще и не ще. ooooh! Добре, че HuntYouDown/От другата тема ми обясни/. Натискаш двата противоположни края един към друг и тогава завърташ долната част и изкарваш толкова, колкото ти е нужно, защото после не може да се прибира обратно количеството. Дано ме разбра и дано да ти харесат. Peace

# 704
Въй...ще видим като дойдат кво съм разбрала  Laughing

Ха честито:
http://profit.bg/news/article/nid-89026.html

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 15:51 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт