AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 195
  • 739
  •   2
Отговори
# 705

Е, то не остана с какво да се гримираме  Joy

# 706
  • София
Получих си снощи първата поръчка. Бях обещала, че ще дам отчет:), тъй като всичко е за мен.

Заглаждащ флуид Anew Clinical - приятна изненада. Бързо попива, кожата става гладка, усещането е много приятно. За другите ефекти, ако има такива  Laughing, ще пиша пак.

Дневен и нощен крем за очи Anew Rejuvenate - приятно кремче, не е от най-леките и бързо попиващи консистенции, но ми харесва.

Solutions за смесена кожа - комплект - измиващата пяна е страхотна, препоръчвам! Кремът, обаче, НЕ матира! Лъснах зверски сутринта. Маската още не съм я пробвала.

Матиращ ФДТ - матира, но не е покривен /сравнявам с ФДТ на La Roche Posay, който ползвам от години/.

Пудра на Color Trend - това беше най-приятната изненада. Не очаквах нищо от тази пудра, но страшно ми хареса, покривна е, не седи като брашно на лицето. Определено ще си я поръчам пак.

Спирала Super Shock brown-black - не е лоша, мисля, че ще й свикна. Изисква повече напластяване /сравнявам с Max Factor 2000 Calorie, която ползвам от години/.

Сенки 24К Gleam of Gold - много ми харесаха, прияти на слагане, хубави цветове. Още не са се "събрали в клепача", сложила съм ги сутринта.

Руж True Colour - хубав, но ми се вижда малко скъп.

Коректор Color Trend - нищо не ми прикри, не че очаквах:).

Душ гел Clearskin за тяло - хареса ми.

Крем за ръце - хубави са, знаете.

Лосион за тяло с озаряващи частици - много приятен, хубаво попива, омекотява, не омазнява, доволна съм.

Душ гел с екстракт от алое и лайка - не съм го пробвала още, хубаво мирише.

Маска Planet Spa с шеа - не съм я пробвала още.

Новият шампоан с балсам против пърхут - хареса ми, мекичка става косата. Нямам пърхут, за да кажа дали е ефикасен.

Маска за коса с киви и мандарина - приятна изненада. Косата ми е сблясък и я чувствам лека, не като след маска на Elseve - тежка и мазна.

Омекотяващ крем за крака - хубав е, но не ми хареса количеството  Grinning.

Искам отзиви за Anew Reversalist 35+ /две поръчки пуснах и забравих да си поръчам мостри/. Тежък ли, бързо ли попива, омазнява ли.
Също за детските шампоани и душ гелове и за слънцезащитната серия.

# 707
Детските шампоани са хубави, непрекъснато поръчвам спрея за лесно разплитане- супер е  Peace
От години ползвам слънцезащитния тюркоазен спрей, никакъв проблем при моите бледолики щерки  Wink

# 708
Хот Ели, и аз много харесвам четворките сенки Simple Smile А би ли споделила за озаряващия лосион - този от серията Avon Care ли е? Много ли лъщи?

# 709
Още един глас както за детската, така и за слънцезащитата за възрастни. Използваме я от много години -  може би вече 10 - безотказна. За децата обикновено взимам тюркоазените продукти, за възрастните - 15-20 фактор(не знам какви са сега) - спрейове. Харесва ми и спрея за след слънце (успоокояващия).  Peace

# 710
  • София
Искам отзиви за Anew Reversalist 35+

Използвам дневния крем и серума от тази серия. Доволна съм - бързо попиват и не омазняват. Не оставят филм върху кожата. За нощен крем използвам Аню Дженикс (кафявото бурканче) и то само при изсушаване след баня, той е по-мазен, но не неприятно.
Кремът за очи не ми понесе определено - дразнеше и лютеше и го дадох на една позната, която е поне на 40 год. и каза, че е страхотен.
Но както неведнъж сме коментирали, по чуждестранните каталози дават тази серия за 40+, така че вероятно ми е бил силен очният крем (на 37 съм).

За детските серии са ти казали другите момичета - екстра са.  Единственият недостатък на слънцезащитните е, че са по-малко количество и  при една по-дълга почивка (дай Боже всеки му) не стигат за цялото семейство.

# 711
Аз игорях на плажа преди няколко години точно със слънцезащитен на Avon -20 фактор беше. И от тогава не ползвам от тази марка. Но за децата вземам с динята 50 фактор и съм доволна.

# 712
Искам отзиви за Anew Reversalist 35+

Използвам дневния крем и серума от тази серия. Доволна съм - бързо попиват и не омазняват. Не оставят филм върху кожата. За нощен крем използвам Аню Дженикс (кафявото бурканче) и то само при изсушаване след баня, той е по-мазен, но не неприятно.
Кремът за очи не ми понесе определено - дразнеше и лютеше и го дадох на една позната, която е поне на 40 год. и каза, че е страхотен.
Но както неведнъж сме коментирали, по чуждестранните каталози дават тази серия за 40+, така че вероятно ми е бил силен очният крем (на 37 съм).

За детските серии са ти казали другите момичета - екстра са.  Единственият недостатък на

слънцезащитните е, че са по-малко количество и  при една по-дълга почивка (дай Боже всеки му) не

стигат за цялото семейство

И аз нямам още 40 години,но използвам тези кремове,вкл. околоочния и съм много доволна - не ми  люти,нито пари, нито имам други неприятни усещания.Доволна съм от серията  Peace
Аню Дженикс също ми харесва,както и новият флуид. Peace

# 713
  • София
Аз ползвам лосиона за тяло с озаряващи частици на Avon Care и много ми допада, но мирише малко на стар крем, иначе като качество е супер, не блести / на слънце ако се погледнеш в огледало можеш да забележиш малки златисти точици, но не натрапчиво /. Хот Ели- много подробна и полезна информация си дала /особено за такива пресни като мен /.Аз също ще споделям за отзивите на което ползвам  и каквото ми казват клиентите.

# 714
  • София
Благодаря, момичета, за отговорите!

А би ли споделила за озаряващия лосион - този от серията Avon Care ли е? Много ли лъщи?
Не лъщи, с блестящи частици /като точици/ е. На кожа със загар ще стои много добре Simple Smile.

# 715
Хот Ели, мерси  Hug Май ще си го взема по-нататък, ако го има още в каталога Simple Smile

Ако някой се интересува и се чуди за лимитката Smoke and Mirrors - ето ревюто ми за едната четворка (Mystery) и молива Blackberry:

http://maquilab.blogspot.com/2012/03/avon-eyeshadow-quad-in-mystery.html

# 716
  • В къЩи.
Хот Ели ,атази пудра ли хвалиш http://www.album.bg/didis82/zoom/29151275/180760 ? Кой нюанс си избра и с какъв тен си?

# 717
  • София
Тази, да.
С матова кожа съм и си поръчах Translucent Tan. /Да уточня, че съм със смесена към мазна кожа/.

# 718
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet
Аз съм със светла кожа,може би трябва да поръчам по-светлия нюанс. newsm78

# 719
Да се впиша, не много по темата  Laughing
До скоро имах проблем с остренето на моливи, беше ми писнало вече /особено Ейвънските са супер меки и постоянно ми се чупеха  Sad / Днес реших да пробвам като ги замразя, оставих ги в камерата за час два и ги наострих с обикновена острилка и станаха чудни  Mr. Green Гордея се със себе си, как не ми е хрумнало по-скоро?! Сигурно и някой от вас го е правил?

Общи условия

Активация на акаунт