AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 205
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Сигурно и някой от вас го е правил?
Аз не съм, но идеята е чудесна!  bouquet

# 721
Да се впиша, не много по темата  Laughing
До скоро имах проблем с остренето на моливи, беше ми писнало вече /особено Ейвънските са супер меки и постоянно ми се чупеха  Sad / Днес реших да пробвам като ги замразя, оставих ги в камерата за час два и ги наострих с обикновена острилка и станаха чудни  Mr. Green Гордея се със себе си, как не ми е хрумнало по-скоро?! Сигурно и някой от вас го е правил?

Трябваше да попиташ-идеята е стара като света. Особенно е хубава и за дебелите моливи, които принципно са си меки.

Аз игорях на плажа преди няколко години точно със слънцезащитен на Avon -20 фактор беше. И от тогава не ползвам от тази марка. Но за децата вземам с динята 50 фактор и съм доволна.

Фактор 20 е слаб за първите 14 дена на слънце. Аз миналата година след дълго време сътрудничество със слънцезащитната серия на Авон реших да опитам фактори 50 и 30 с минерали. Ужасно са покривни оставят бели следи по тялото. Пазят добре но като излезеш от водата си като набрашнен. Ние ползваме стандартно тюркоазените- цялото семейство, след две седмици преминаваме на фактор 20-25 върастните - децата остават на 30 цяло лято.

# 722
Хот Ели, мерси  Hug Май ще си го взема по-нататък, ако го има още в каталога Simple Smile

Ако някой се интересува и се чуди за лимитката Smoke and Mirrors - ето ревюто ми за едната четворка (Mystery) и молива Blackberry:

http://maquilab.blogspot.com/2012/03/avon-eyeshadow-quad-in-mystery.html
Благодаря за отзивите -мислех си ,че моливът е тъмнокафяв/такъв ми се стори в едно др.ревю/и това ме отказа да го взема,поръчах другия - Fawn/бежово-златисто/ .Харесаха го и ми го взеха от ръцете.Ако този-Къпиновия, е тъмнолилаво,ако съм те разбрала правилно,ще го поръчам.Имам и супершок Plum,Silver,Black.
 За сенките,които си показала,виждала съм ги-наистина са нежни пролетни цветове, а и опаковката е супер.

# 723
  • В къЩи.
Аз пък го взех мислейки ,че е тъмно кафяв...според мен е тъмнолилав към кафяво.Много 'сложен' цвят е ,за да го опишеш...на мен ми харесва много.  Peace

Сенките изглеждат много добре.  Flutter

# 724
Молива спокойно може да мине и за тъмно кафяво  Crazy На окото, нанесен в линия, доста трудно може да се определи дали е тъмно лилаво или кафяво. При всички положения и двата нови нюанса са супер  Heart Eyes

# 725
Simple Smile Определено е труден за определяне нюанс - кафяво за мен не е, особена на дневна светлина, вечер изглежда по-убито. Но иначе бих казала червеникаво лилаво... Абе страхотен е!  Grinning

# 726
Някой може ли да ми каже дали кремовете за лице от оранжевата серия на Solutions
са добри ?

Благодаря   bouquet

# 727
  • на североизток от Рая
  polly_01 , аз съм ползвала дневния и нощния от тази серия и съм много доволна. Попиват бързо и не ми мазнеят.  Сега имам само дневния от серията. Препоръчвам ги!
 Обаче съм по-доволна от серията Аню. От тях ползвам кремовете в синята опаковка.

# 728
Здравейте, някоя от вас да е поръчвала молив за очи от сериятa 24K Gold?Колебая се между новия нюанс Smokey Purple и Golden Brown.Tъмни ли са цветовете реално?Кафевия ми изглежда светъл , златист,такъв искам да е.А лилавия леко ми сивее в брошурата.Ако някоя от вас ги виждала на живо, моля да сподели какви са реалните цветове.

# 729
Здравейте, някоя от вас да е поръчвала молив за очи от сериятa 24K Gold?Колебая се между новия нюанс Smokey Purple и Golden Brown.Tъмни ли са цветовете реално?Кафевия ми изглежда светъл , златист,такъв искам да е.А лилавия леко ми сивее в брошурата.Ако някоя от вас ги виждала на живо, моля да сподели какви са реалните цветове.
Не съм ги ползвала, но тук и тук има снимки на цветовете Peace

# 730
Някой може ли да ми каже дали кремовете за лице от оранжевата серия на Solutions
са добри ?

Благодаря   bouquet
Добри са, дори много, за нормална към суха кожа.   bouquet

# 731
Май ни трябва нова тема Mr. Green

# 732
Искам да попитам за един крем за каква възраст и кожа е подходящ, става въпрос за този, който е с зелен чай и водорасли - лайт, от хипоалергенната серия, а те са няколко разновидности.Много се чудих кой да взема от всичките, но избрах този.Има ли дами, които са го поръчвали?

Ето за този крем става въпрос, който е на ароматизираната страница

http://www.album.bg/didis82/images/29151304/180760

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 15:05 от gitadam

# 733
  • София
Ох, и аз не издържах и си взех два молива Супершок, черни. И куп други неща. Ужас.  Blush

# 734
Някоя от вас дами поръчвала ли е сенките стик от младежката колекция, дали са толкова добри колкото старите?Жалко е, че са само в тъмни нюанси.

Общи условия

Активация на акаунт