Коледни подаръци

• 54 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ние имахме детски лаптоп, не изкара и година.Много ме е яд.Малката иска някакаква химикалка  с която  се пише по стените ,тавана/ на табло/. Нещо е гледала  по ТВ. Thinking За другите още не знам.

# 91
  • малкия йеросалим
Тя тази писалка е на Чипотоис и мисля ,че струва около 60-70 лв.В сайта я има  Peace.Моята кака иска същата ,но според мен е голяма глупост  Rolling Eyes

# 92
  • España (Плевен)
Ехх, тези реклами. И ние искаме същото, но вече пратихме исканите неща на Дядо Коледа..  Mr. Green Mr. Green 
Сега тепърва започват ми се струва тези реклами.  Thinking

# 93
Аз също съм в затруднение и се надявам на помощ от вас, съратнички. Laughing
Дъщеря ни засега казва едно единствено нещо, което иска за подарък- цветното куфарче. Добре, но аз не мога да открия кое е това цветно куфарче, при положение, че се предлагат много варианти на куфарчета пълни с нещица за креативност и художественост. Показах й десетки снимки, на които тя не го вижда. Било червено на цвят и явно го е видяла на някаква реклама.Помагайте, моля! Hug

# 94
  • Бургас
Аман от тези реклами.Наща тиквичка каквото види, това и иска.Ама то не може всичко да се купи.Иди й обяснявай!Сега сме на тема бебета и кукли.А имаме десетки такива, но иска и още, и още...Ако имате някакво интересно предложение, ще го разгледам с удоволствие.

# 95
Тя тази писалка е на Чипотоис и мисля ,че струва около 60-70 лв.В сайта я има  Peace.Моята кака иска същата ,но според мен е голяма глупост  Rolling Eyes
Ужас, за тези пари ще купя нещо по хубаво.

# 96
моят син иска от Дядо Коледа женски тюлен. Защото да му роди малко тюленче после... Ха да го видим Дядото сега как ще се справи...
Laughing
Жълто пате, живо. Да си беше поискала първо къща и двор.  Crossing Arms

# 97
  • София
И аз съм на такава вълна, от няколко години съм се организирала и гледам до към 10 декември да съм напазарувала, че след това става лудница по магазините и някой неща започват да изчезват / това последното ми е като обица на ухото  Mr. Green/
Малката е лесна, взех и няколко бебета сега от Комсет с 50%, ще търся бебешкото креватче на фишър и това и е , ама баткото ми е проблем, иска ПСП ама май няма да го огрее и сега се убеждаваме за нещо друго  newsm78

# 98
  • София
ще търся бебешкото креватче на фишър
В Марсел трябва да го има.  Peace

# 99
  • Някъде в облаците
моят син иска от Дядо Коледа женски тюлен. Защото да му роди малко тюленче после... Ха да го видим Дядото сега как ще се справи...
Laughing
Жълто пате, живо. Да си беше поискала първо къща и двор.  Crossing Arms

Аз бих добавила и басейн в двора  Joy
Сега се успокоявам, че не само дъщеря ми иска - кон с конюшня, но вече знае, че преди това трябва къща с двор и ........... камион - за да си водим с нас коня като пътуваме някъде  Party Crazy Stop

# 100
  • по света
Аз също съм в затруднение и се надявам на помощ от вас, съратнички. Laughing
Дъщеря ни засега казва едно единствено нещо, което иска за подарък- цветното куфарче. Добре, но аз не мога да открия кое е това цветно куфарче, при положение, че се предлагат много варианти на куфарчета пълни с нещица за креативност и художественост. Показах й десетки снимки, на които тя не го вижда. Било червено на цвят и явно го е видяла на някаква реклама.Помагайте, моля! Hug
Гледах една реклама на ранички които си оцветяваш сам,може би е имала това в предвид.http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.9682,нещо такова явно са няколко вида чантите.

# 101
  • София
ще търся бебешкото креватче на фишър
В Марсел трябва да го има.  Peace

Приятелка преди 2 седмици каза, че го нямало това креватче, НО вече може да са получили там ще дебна  Peace , ако не ще търя с Джъмбо там също има играчки на фишър.

# 102
Гледах една реклама на ранички които си оцветяваш сам,може би е имала това в предвид.http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.9682,нещо такова явно са няколко вида чантите.
Благодаря, за отзивчивостта, но по описанието, което прави, не е това. Цветното куфарче вътре е пълно с моливи, боички, пастели и т.н. Има много такива цветни куфарчета по магазините, но тя така и не намери и не посочи това, което иска. Затова се допитвам до дамите тук, понеже се следят рекламите и продуктите. Дано някой се включи с информация. Hug

# 103
  • София
MrsS - питай я къде го е видяла...ако някое дете в детската си е носила просто някакво куфарче с неща...никога няма да намерите такова Wink

# 104
Тя тази писалка е на Чипотоис и мисля ,че струва около 60-70 лв.В сайта я има  Peace.Моята кака иска същата ,но според мен е голяма глупост  Rolling Eyes
Ужас, за тези пари ще купя нещо по хубаво.

Току що гледах реклама с децата и те ми обясниха че има два вида писалки,с  едната се пише по дъска и е 3D, а с другата се пише от разтояние по бял екран. Дъщерята иска втората. Whistling
Някакви идеи от къде и колко струва?

Общи условия

Активация на акаунт