Бебешката количка - цяла наука за второ висше №13

• 66 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Аз малко късно да се включа за Мутси транспортер,както обещах,но с малко бебе времето все не стига.
Много съм доволно от Мутси Транпортер.Тъй като живеем на трети етаж без асансьор и с мъжа ми не сме в първа младост,кой гръб,кръст го боли,решихме да избираме количката,хем да е лека,хем да е голяма и комфортна,защото бебето е зимно и защото...Аз обичам големите колички!
Гледахме и обикаляхме много,даже ми остана навик и още гледам на майките количките.Ходихме по магазини,влизахме в сайтове,бях първа кипра и тук и накрая се спряхме на този вариант.
Ако има мама,която да държи да е голяма и лека,това е решението.Аз сама на 41г.я вдигам и свалям заедно с бебето и чантата.цели три етажа.
Кошът стои високо и е голям.Купихме и варианта за лятно бебе.Има разлика между моделите 2011 и 2009или2010за стойката за крачетата.Моят вариант има възможност в летен вариант да се опънат краците и да има ограничител,но за това питайте в магазина.
Мутсито е много маневрена,леко се кара,нямам никакви забележки,не защото е моя,а наистина е хубава.Само шасито е към 6 кг.Така е сметнато хем да има всичко,хем да е леко,нещо ,което не се постига лесно,защото забелязах,че качествените ,хубави колички са по-тежки.Холандците са се справили.
Последно искам да благодаря на Силвия ,ако ме чета,защото тя определи моя избор.Много ми помогна с инфо.
На бъдещите мами да пожелая лека бременност и раждане и здрави рожби.Момичета,това е най-важното!Само след първия месец ще се чудите на енергията ,която сте хвърлили за този избор.Дай боже здрави дечица и майки,всичко друго е наистина "бял кахър".
С една или друга количка ще израстне детето.Гледайте наистина да ви е удобно,но без да се вманиачавате.Лека нощ от мен и отново всичко хубаво!

# 241
  • София
На бъдещите мами да пожелая лека бременност и раждане и здрави рожби.Момичета,това е най-важното!Само след първия месец ще се чудите на енергията ,която сте хвърлили за този избор.Дай боже здрави дечица и майки,всичко друго е наистина "бял кахър".
С една или друга количка ще израстне детето.Гледайте наистина да ви е удобно,но без да се вманиачавате.Лека нощ от мен и отново всичко хубаво!
newsm10

Dim S., относно двойните и единични колела, от моята гледна точка (на ползвала количка само с двойни) мога да кажа, че отрицателната черта на двойните е , че повече тракат по "равните" ни пътища и повече се налага да ги миеш. Единичните пък са по-нестабилни при изкачване. Ще се радвам и други мами да си кажат мнението за разликата при колелата.

# 242
  • на североизток
За двойните гуми моят мъж инженер каза, че е логично по-бързо да се разбият, защото всяко се движи по различен път, а пък помежду си са свързани. Аз съм съгласна с него, след две колички с двойни гуми и две с единични Laughing И двете с двойните са в окаяно състояние(но и бая ползване сме ги ползвали Mr. Green), но и двете са от евтините(Чиполино и Бертони). При Чикото, както казах и в преден пост го имаше този проблем с нестабилните предни гуми при изкачване и при слизане от бордюр(просто цялата тежест на количката в този момент е съсредоточена точно там), но при Сенза няма грешка Peace Може би защото са почти еднакво големи предните и задните гуми(при Чикото имаше голяма разлика в размера), а може би самото окачване е от друг тип и е по-здраво, не знам, но съм доволна.

# 243
Сещам се за двойните колелета би могло да бъде недостатък при сняг да се събира между тях и да върви по-трудно.

# 244
  • Варна
Нищо хубаво не мога да кажа за двойните колела май...
за първи път бутах количка с двойни колела през далечната
1994 г. ей такова чудо купена с триста връзки естествено.
Много спъната работа, като се замисля сега. Дръжката се
въртеше през коша, когато водещи бяха единичните колела
по се ядваше бутането. За времето си въртящите двойни колела
имаха и заключване . Иначе, не се изтъркаха нито повредиха.
Още две бебета отгледа каляската по Жан Виденово време. Laughing
И да, запират лекинко в снега.
Cattt не са нестабилни  единичните колела всъщност, как
нестабилни при изкачване не схващам. Embarassed

# 245
  • Бургас
Free Will,извинявай за спама.Случайно надникнах да видя дали има питане за Мутсито и не можах да не се възхитя на децата ти.Да ти са живи и здрави!Браво на теб!
Аз също съм бутала количка по Виденовото време,имам син,роден 1993г.,но моята беше руска втора употреба,тежка и стабилна като танк.
Пак сори за отклонението,но не вижда човек всеки ден четири българчета в едно семейство.

# 246
  • София
Free Will, може би и ти като iv4i_79 си случила на количка, при която не се получава това. Тя го е обяснила добре въпросното олюляване на предните въртящи гуми.
Иначе за снега, ох  ooooh!, бях забравила за тази мъка.

# 247
Да се изкажа и аз като един бивш собственик на няколко от вида който обсъждате  Mr. Green
Първата ми количка беше Чиполино джема- с единични гуми отпред - страшно зацикляха една към друга. След време имах и Jane Carrera  пак с единични гуми - нямаше нищо общо с чиполиното, не зацикляха, вървеше идеално.
2 години ползвах и Пег перего плико - много съм доволна.

Сега съм с количка за близнаци с помпащи гуми - триколка - е няма такъв кеф  Mr. Green Мога и да тичам с нея - общо с децата тежи 40кг - не ги усещам, бута се страшно леко. Мислех че пликото е перце  Laughing Със сравнение с Пликото триколката с помпащи гуми се бута в пъти по-лесно и по-приятно. Ако количката не е нужно да се вдига често по-добре си вземете с помпащи гуми  Peace Моята се налага да я качвам и свалям по 9 стъпала с все деца и багаж - не ми тежи много  40те  килограма - пък представям си с 20 сигурно няма да я усещам.  Flutter

# 248
Дам това е много вярно Бебеш, триколка с помпащи гуми е супер удобно и много лесно вървят  Grinning

# 249
А спирачката и кафето какво общо имат?  newsm78

И ние от едно известно време се оглеждаме за количка . гледах  тази кадет и тя си има фабрично поставка за кафе и бутилки в комплекта http://www.novobebe.com/bebeshka-kolichka-cadet-adriatic-s-kosh- … deno-bg-2047.html . Чудя са обаче дали ще я има налична след 2 месеца. Не че съм изцяло убедена при толкова много предложения в мномента. Пък и мъжо не си е казал думата Simple Smile

А за спирачка то всяка количка има такава в крайна сметка. Или говорим за ръчна спирачка? като тази http://www.slunce-bg.com/product/584/jane-slalom-pro-3-in1-p02-topping-anis.html

# 250
Сега съм с количка за близнаци с помпащи гуми - триколка - е няма такъв кеф  Mr. Green
ще споделиш ли коя е тази триколка за близнаци?

# 251
Сега съм с количка за близнаци с помпащи гуми - триколка - е няма такъв кеф  Mr. Green
ще споделиш ли коя е тази триколка за близнаци?

Jane Powertwin

# 252
  • Австрия
Сещам се за двойните колелета би могло да бъде недостатък при сняг да се събира между тях и да върви по-трудно.

Това сподели днес сестра ми, като стана дума за колички..

Ще поживеем - ще видим  Grinning

# 253
Някой ползвал ли е Osann, че гледам тук има някакви оферти?

# 254
  • София
Малко новини от мен за любимата ми марка Бейби Джогър: Минито вече е перфектно, освен това се предлага и в нова версия Мини GT с помпащи се гуми, дори и близнашкия вариант, което автоматично я прави перфектната близнашка количка; плюс нов модел Versa - с обръща се седалка, която се сгъва по уникален начин  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=FqHXfAiK5Ug&feature=player_embedded

Общи условия

Активация на акаунт