Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Да пием по кафе? Какво ще кажете?

И... да не забравяме, петък е, време за порция "протеинчета"  Wink
                     Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 526
Станала е баба още в 4 часа и се забавлява пред компа и ТВ-то, ама това което ме разсмя с глас и ще ми е весело целия ден е поста на Christinn - сладурана си ти:) Както казва моята по умна половинка - такива постове проверяват нашата интелигентност. Вероятно имаш предвид, че си бъдеща майка или че си кърмачка newsm78. Ако е така, моля те да се ориентираш в правилата на режима - най добре започни от 1-ва страничка на тази тема, и ако нещо не ти е ясно - питай  bouquet

# 527
Добро утро и от мен:) брей днес пети ден-как бързо минава само:) както казах кантар в момента нямам,но имам шивашки метъррррр и какво отчете той тази сутрин-минус 2см от талията и един от ханша Grinning талия от 83 на 81 см и ханш от 105 на 104  newsm44 много се радвам Simple Smile изкаравам и последния ударен и утре минавам във втора:)сега ще метна и една снимка ,дано има видима разлика от първите преди няколко дни макар,че за мен има:)
Добре дошла Кристин Simple Smile

# 528
Здравейте!И аз се присъединявам към вас  Simple Smile Simple Smile От утре започвам диетата и ще ви пиша как върви,моля ако някой друг я спазва да пише Simple Smile Simple Smile Успех на всички майки,настоящи и бъдещи

Това ми звучи като онези теми за разни хапчета и илачи за отслабване....."моля ако някой ги е пил или в момента ги пие да пише...."   Laughing
Здравей , Кристин   Hug  Както Мариди вече писа , всички , които пишем тук спазваме режима. А пък и темата ни е достатъчно активна и ако си я чела щеше да видиш , че има момичета ,които си постват менюто за деня , дават се отчети за петдневки , месечинки и т.н.  Както и да е - успех в отслабването .

# 529
  • Испания
ПрЮвет!  Hug

...сега ще метна и една снимка ,дано има видима разлика от първите преди няколко дни макар,че за мен има:)

Има! Отворих в един прозорец първата ти снимка и в друг - последната. Личи свиването в талията. Браво!  Hug

Здравейте!И аз се присъединявам към вас  Simple Smile Simple Smile От утре започвам диетата и ще ви пиша как върви,моля ако някой друг я спазва да пише Simple Smile Simple Smile Успех на всички майки,настоящи и бъдещи

И баби има даже.  Joy Тук всички сме дюканки и спазваме режима дюкански.
Добре дошла, ама напиши нещо повече за себе си.  Hug

# 530
Благодаря Смайлс Hug истината е във водата Peace наистина пия по 2 литра вода на ден и да си призная,че преди въобще не се сещах за вода,яизпия една две чаши ден и това е,а сега си наливам едно шише до мен на компа и ми е под ръка и свикнах и се чувствам добре.Вчрно ,че често ходя до 00 ,особено тези дни откакто съм на режима,даже днес ще ги броя колко са.Ако съм в обществена тоалетна да ме таксуват по педесет стотинки да речем бая пари ще направят от мен  Grinning

# 531
  • Велико Търново
aniani139, и бузките си прибрала!  Peace

Момичета, и аз открих топлата водата! Успявам да пия повече от 3 литра на ден. До три литра ги броя, но със сигурност пия и повече, просто по-нататък не следя количеството. И резултата при мен е: от 19-ти октомври до сега - минус 4,6 кг. Мисля, че е много добре, предвид това, че прекалявам редовно с млечните.
Решила съм, ако спра да свалям, тогава да озаптя приема си на млечни до 700 гр. на ден.

# 532
Добро утро на всички Simple SmileС голяма мъка и вчера се преборих с 1 кг,наложих си на сила да хапвам по малко.
mimensita,той се разболява защото сестра му носи бацили от градината.... ако продължава така май ще се наложи да я спра временно.
След малко сме на пазар,че дюканската част от хладилника е почти празна,2 култури се мъдрят  Grinning
Хубав,лек и много минусов ден на всички   bouquet

# 533
  • Русе
Оф аз съм на ръба на нервна криза.От 15 дена ходя само един нагоре , един надолу.Ония ден имах +2, в4ера -1, днес пак +1.Нямам никакъв свален килограм Sad.А съм от стриктна по -стриктна.Вода,витамини,протеини.Тука на работа се вихрят партита с едни торти ,шампанско аз естествено се въздържам.Дори ми тръгна приказка,4е съм бременна затова не съм била пила шампанско  Joy .Много съм от4аяна Sad

# 534
  • Испания
Оф аз съм на ръба на нервна криза.
............................
Много съм от4аяна Sad

Успокой се! Има такива моменти.  Hug Все пак за малко повече от месец си свалила 9 килограма, което е страхотен резултат. Спазвай си режима и не се вманиачвай. Не може да се сваля всеки ден. Във Втора имах момент, когато почти 2 месеца свалях един килограм.

Ще тръгнат пак надолу килограмите, само не се отчайвай. Пий достатъчно вода, поне по 2 литра.

# 535
  • Русе
smileys  Hug Hug Hug Имах нужда да го чуя.малееее 2 месеца, 1 килограм.Ужас.А аз стоя ис е чудя " това либеше с моето сваляне". А аз съм пред МЦ, умирам за сладко нережимно.Гледам го естествено че не ям, Но се питам както казах 'Това ли беше само"?
Но благодаря Смайлс имах нужда да го чуя.Знам че има застои , ама все пак не мислех че половин месец няма да помръдна.  Hug

# 536
  • София
Привет и от мен, влязох пак в период на задържане, ама лошото е, че съм на П дни, от утре като вляза в ПЗ дни и ще продължа да задържам, да не кажа качвам... Довечера сме на гости, мислех, че у нас ще е купонът и ще мога да си сготвя режимно, ама не. За целта се уговорихме да отидем по-рано и да готвим заедно, така ще си направя и нещо подходящо за мен.
И да се похваля, че синът ми се е представил много добре на състезанието по математика Черноризец Храбър, утре сме на Софийски математически турнир.
Кога се заформя софийска среща?  Hug   bouquet

# 537
  • Лутаща се
Ето ти отговорът на загадката!
Ако съдя по себе си, а повечето тук споделят същото - преди МЦ винаги има задържане. Хубавото е, че това са течности и веднага след МЦ се показват истинските килограми.
При мен сега задържане няма. Напротив - преди МЦ имам покачване от по 1 1/2 кг. Различно, понякога дори и 2 кг качвам. По това разбирам, че предстои да "цъфна". Около средата на цикъла ми всичко си идва на мястото.
Така че спокойно, не се шашкай - при теб всичко е наред!

# 538
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Мимсче, тенкс за протеинчетата и закуската! Боже и кво викаш - котките ти спят на главата, а? Абе техника да ги гони от там, бе! Не мой така!
aniani139, браво за свалените мерки - значи и поне 2 кг си свалила! Защо не се мериш - не помня - кантар ли нямаш в къщи? ааа, и много сладки снимки - направо няма и какво толкова да се сваля! Но талийката е изтъняла още!
Майки, споко - наистина пред МЦ е така! Пъки  тялото свиква сега със сваленото, кожа се прибира - има си работа по него, затова ще има и задържане! Важното е да си си стриктна!
Браво и на Петъчето за килцето!
Смайлсче, като се зачетох в разните линкове - та до сега! Винаги си полезна, миличка! Само да има кой да чете!
Аз тази седмица съм подбрала повечко рибни ястия и морски деликатеси - онази вечер бях на миди с лук и лимон, довечера - на скумрийка печена с доматен сос...След работа -  newsm39, после сауна ...направо ще се стопя! След мидите само 200 грама смъкнах, сега се надявам на скумрийката!
Качих малко пресни снимчици, но са от телефона и малко неясни...
Успешен протеинов петък! На кого протеинов, на кого - ПЗ!
Уф, забравих - Добре дошла, Кристин! Спазваме го, бе, този режим - както и МариДи каза - де успешно, де не толкова!   bouquet

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 11:35 от ArhMih

# 539
  • Лутаща се

ArhMih, пу-пу.......да'н тий уроки, но си страшно секси!   bouquet
Де и моЙто деколте да беше толкова съблазнително  #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт