Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Под сянката на разлистените кактуси
Абе девойки, немойте така, че плашите новичките! Целта е нежна корекция, а не тотално пропъждане! Ние пухкавките сме нежни души! И аз изядох няколко тигана по главата заради пустия пудинг и мислех да не се появявам, след като бях наречена "зрънце", ама си взех бележка и влязох в правия път. Все си мисля за моите котки като видят клетката за транспорт, която свързват с ветеринаря и термометър сещате се къде...Разперват лапи, нокти, опашки и 2 души не можем да вкараме едно коте в клетка за овчарка! И аз така, перя лапите, ама термометъра вече е влязъл и няма накъде...Ще се отслабва!
А ако намерите режимен шоколад се обадете, най-добре рецепта за пилешки! newsm17
Аз утре ще се меря и докладвам, при мене е време за кревата!

# 46
  • Пловдив
Добро утро и успешна седмица на всички!

То се е видяло, че Мименсита е забегнала, аз поне едно кафе да пусна Wink

# 47
  • Варна
Ами добро утро и от мен,макар че съм малко болна и никак не е добро,ама...Няма как,трябваше да си остана вкъщи,защото нямам глас,а не мога да работя без да говоря. Sick

# 48
  • Русе
Добро утро и от мен.Пожелавам на всички през новата седмица да имат мнооого много минуси.Вече започнах да влизам в дрехи, които преди НЕ.Много съм щастлива.И аз си имам едно прегрешение, но какво да се прави хора сме.Добре че не оказа влияние върху свалянето. Hug Hug Hug на всички.

# 49
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

В момента в предаването на Гала говорят за запека. Който има проблеми, може да го гледа или, ако го пропуснете, после можете да гледате записа в Нова плей.

# 50
Добро утро и от мен! Grinning Въпреки мрачното и студено време ви пожелавам усмихната и изпълнена  с много минусчета седмица! Hug

# 51
    Добро утро прекрасни дюканки!
Време е за отчет.На режима съм от 15 август.
тегло   -4кг.общо-13кг.
талия -7см. общо-13 см.
ханш -4см. общо-15 см.
бедро-1см.общо-11 см.
ръка -1 см. общо-6 см.
Все още не си пиша кг. и мерките ,за да не ви изплаша.Снимки не мога да кача,защото още не знам как,затова ходя на софийските срещи,да си сверяваме часовника.Аз да гледам финните мацки и да не забравям накъде съм тръгнала,а  те като ме гледат,да внимават с режима,в която и фаза да са.Благодаря ви момичета,че ви има.Успешен,усмихнат и слънчев ден!!!

# 52
  • София
bub.ka , поздравления за отличните резултати! Спрaвяш се чудесно с режима, изглеждаш все по-добре и промяната при теб вече е много забележителна. Успех и занапред!!! Това е моето поздравче за теб по случай 2-я ти успешен месец! Ще изтрия снимката след няколко часа.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 10:11 от desitka*

# 53
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Необикновена, питаш за хляба - аз винаги съм купувала пълнозърнест хляб, а откакто имам машина, си правя хляб с пълнозърнесто ръжено или обикновено пълнозърнесто брашно и бухвам вътре доволно количество ленено семе и мак. В четвърта фаза съм и това е единственият хляб, който си позволявам - по една филийка на ден максимум. Сутрин наблягам на тричавия дюкански хляб, а от два дни се вклюбих в дюканските питчици на БигБаба  Hug и май това ще ми е хлябът за закуска за напред. Уникално вкусен ми е режимният хляб.  Blush

Буб.ка, поздравления за резултатите. Това е, защото се престраши да дойдеш на среща в Дивака преди да си отслабнала, а не както повечето - чакат да заслабнат и чак тогава да се покажат. На срещата в събота нямаше начин да не забележим голямата разлика и многото свалени обиколки и килограми.  yes Честита ти месечинка и от мен!

# 54
  • Лутаща се

desitka*, линкът, който даваш води до твоята трансформация  newsm78

Момичета, да ви питам - МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЖЕЛИРАТ РАЗБИТИ НА СНЯГ БЕЛТЪЦИ? И ако може - как се прави? 
Ще си правя еклери по рецептата на Смайлис, но ми се иска пълнежът да не е само с белтък, т.к. като престои той от само себе си рано или късно се повтечнява. А и не искам да слагам кисело мляко в пълнежа.   chef

# 55
  • София

desitka*, линкът, който даваш води до твоята трансформация  newsm78

Какво странно има в това?
Снимките, показващи промяна, са безкрайно мотивиращи и реших, че в случая е удачно, защото Буб.ка ме познава лично в сегашната ми форма, но не ме е виждала в цялата ми "прелест" преди режима. В момента за нея аз съм една от "фините мацки" от срещите в Дивака и искам да види, че е благодарение на режима, защото до неотдавна приличах на гюле.

# 56
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Скарлет71, само да кажа, че може да се желират белтъците, но не съм го правила. БигБаба беше направила за последната ни среща тези уникално вкусни еклери и беше сложила желатин в крема- беше се получило мнооого добре. И аз се наканих да ги правя вчера, но го отложих за днес.
 LaughingИ лимоновият пай беше уникален, и морковеният сладкиш, мммм.

# 57
  • София
И лимоновият пай беше уникален, и морковеният сладкиш, мммм.

Говори ми, говори...още примлясквам... На мен лимоновото пайче май ми е фаворит!!!

# 58
  • Плевен
Привет, момичета! Еее, пак големи страсти са се разразили, голямо чудо!
Първо поздрав към Буб.ка за отличните резултати! Браво! Смело напред и ще си постигнеш целта! Много ми хареса изказването ти: "Аз да гледам фините мацки и да не забравям накъде съм тръгнала, а  те като ме гледат, да внимават с режима, в която и фаза да са."
Наистина никога не трябва да забравяме нито от къде сме тръгнали, нито накъде сме се запътили!
Да, много стимулиращи са снимките "Преди и сега", Деситката - чудесен поздрав за Бубка! Свалям шапка на всички успели като теб!
Скарлет, ти да не очакваш някой друг да изпрати снимки на бубка, без да тя да желае това засега!?!
Аз съм в задържане, даже в леко покачване, но още в МЦ. Днес - на чисти протеинчета и мисля, че ще се оправят нещата!
А относно качване на килца в бременностите - все още има и такива жени, които ядат за двама - по стар български обичай. Но аз пък още с първата качих 22 кг - кръвното ми падаше много и пиех нес кафе - подсладено, ядях си шоколади уж за покачване на кръвното... и така! Ама като никога не бях се сблъсквала с наднормени килограми и тръгнах да бременея от 58 килца... После много внимавах вече с втората бременност и само 8 кг качих. Но и много се движех - все разходки, разходки...пак ми падаше кръвното, но вече...си имах едно наум! Но, както и при Вещи и при други - после пък напълнявах - с кърмене и без кърмене - от лапане на сладкишчета! Е, свърши то вече! Мнооого отдавна бяха тези "поводи" за напълняване покрай извинението за бременност! А организма си гони винаги най-голямото достигано тегло! Що не си гони най-малкото, се чудя пък аз?!? Thinking

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 13:34 от ArhMih

# 59
desitka*, снимките ти са супер мотивиращи (вярно не бяха поздрав за мен, защото все още нямам с какво много да се похваля, но все пак се изкуших да им хвърля един поглед)... стопила си не само килограмите, но и поне десетина годинки във визията.

А сега и аз да се похваля (е, не с минусчета – там историята си тече мнооого бавно), обаче отрих чудото на белтъка на прах! Предполагам, че  ще ми се смеете малко, защото едва ли откривам топлата вода, но за мен наистина си е направо чудо... омлети, кремчета без адското разбиване на водна баня и какво ли още не. Единствения недостатък е, че вече нямам по двайсет жълтъка на седмица, с които да готвя нережимни сладки (а това ми действаше толкова успокоително).

Усмихнат понеделник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт