Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Испания

П.П. хЕХЕЕЕЕ....Смайлисче Hug

И аз те ОООООООООООООООбичам, Мастърче любимо!   love001  love001  love001

# 316
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ям трици, а не ядки. Грешката ми идва оттам, че ядките  / овесени/ пък са любима закуска на дъщеря ми.
редактирах се

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 17:25 от Бронте

# 317
Браво Бронте!  Hug
Ей сЯ шА видиш как шЕ се кротнем всички доволни.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 318
Браво Бронте!  Hug
Ей сЯ шА видиш как шЕ се кротнем всички доволни.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ха, дано Laughing
Уж доволни, пък ти става  такова едно зелено  и озъбено, що  г-жо министър Wink

# 319

Ха, дано Laughing
Уж доволни, пък ти става  такова едно зелено  и озъбено, що  г-жо министър Wink
smile3534 smile3532  smile3533

# 320
  • софия
Честит рожден ден на всички празнуващи!!! Много здраве и късмет  newsm59
Аз искам да се похваля - днес сутринта се премерих и съм -2 кг.
Много съм щастлива! Дано да продължавам все така - аз предвидливо премерих килограми, мерки - ръце, корем, дупе .... само, че мисля че е много рано да се меря там - след месец ще докладвам.
Обаче не ми се яде много - това нормално ли е. Аз и преди не ядях много, само че сладко не пропусках и то по много на ден. И днес съм горда от себе си, понеже бях на гости и бяха направили за следобедното кафе уникална торта - домашна...... НО аз не се предадох и не хапнах и точица. Не знам ноември как ще продължи, тъй като имаме 4 празника в семейството, но има време...
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet

# 321
  • София
Когато правих режима за първи път,си мислех ,че ударната фаза трябва да е 10 дни за мен,защото имах да свалям 20 кг.... на 8-9 ден вече,не знаех къде съм и толкова зле се чувствах...Дюкан пише ПИЙТЕ ВОДА... аз си карам само на месо ,водата я пропусках...това беше много голяма грешка!!!който е решил да кара 10 дни ударна поне моят съвет е ,че не си струва..максимум 7 дни са напълно достатъчно!!!все пак нали не очакваме да свалим 30 кг за 10 дни?!
Аз мисля да си хапна пилешката супичка и кремчето и да си стягам детето за градина утре...малеее едва 18:00 часа е а все едно е 22:00 ...

# 322
desislava_87 ...Аз бях 98 кг(при 167 см височина)......Сега съм 60-62 кг в Четвърта Фаза съм отдавна.....
Когато започвах Дюкан ударната ми беше 5 дена! Това е най-добрият вариант за организма...Другото е тормоз....Важно е да се свалят килограми,но така,че да не пострада здравето!
Така,че...Всеки сам да си преценява викам аз.....

# 323
  • София
desislava_87 ...Аз бях 98 кг(при 167 см височина)......Сега съм 60-62 кг в Четвърта Фаза съм отдавна.....
Когато започвах Дюкан ударната ми беше 5 дена! Това е най-добрият вариант за организма...Другото е тормоз....Важно е да се свалят килограми,но така,че да не пострада здравето!
Така,че...Всеки сам да си преценява викам аз.....
И аз съм на това мнение мила... първият път бях 5/5 ...сега пак така започнах,но след като коментирахме тук...се установи ,че мога да опитам и 3/3 ...сега съм 3/3 и честно казано не мога да си направя преценка дали е едно и също ,дали е по-добре или зле... имам още доста да свалям,но рискувам и с 3/3...което е напълно ново за мен!

# 324
  • Испания
Аз искам да се похваля - днес сутринта се премерих и съм -2 кг.
....................
 Не знам ноември как ще продължи, тъй като имаме 4 празника в семейството, но има време...
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet

Ха, честито!  Simple Smile

Празници има цял живот. Нали знаеш: може да сме безделници, но не сме без празници.  Joy Готвиш за домашните нережимно, а за теб режимно. Мога да ти кажа, че моите режимни нещица са много по-вкусни и добре изглеждащи от нережимните. Не ги заменям за нищо на света. Е, аз съм в Четвърта, но предпочитам сладкишите да са режимни.

# 325
  • софия
smileys благодаря ти.
Не съм вярвала, че едно ядене без мазнини би ми допаднало. Сега обаче си правя вечерята /втори етап съм/ и като гледам ми се дояжда преди да е станало. Сега гледам десертите, които сте дали в рецептите. Дано да успея да ги направя и да са ми вкусни, само трябва да си купя пшенични трици, че не съм купувала такива и ще опитам.

# 326
  • Лутаща се
само трябва да си купя пшенични трици, че не съм купувала такива и ще опитам.
А защо пшенични, прави ги с овесени. Пшеничните действат зле на стомаха, причиняват подуване.

# 327
  • софия
само трябва да си купя пшенични трици, че не съм купувала такива и ще опитам.
А защо пшенични, прави ги с овесени. Пшеничните действат зле на стомаха, причиняват подуване.
Сега чета рецептите и там в повечето рецепти има и овесени и пшенични трици - за това мислех да си купя  newsm78

# 328
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Малеее, да не ви остави човек без надзор - разписвате се, та пушилка вдигате  hahaha И какво я награбихте Бронте, аз си я бях заплюла за себе си  Crossing Arms  hahaha
               MariDi, кои точно софиянки ще подбереш, че аз се сещам само за две - три такива и то те отдавна ни изоставиха  hahaha Иначе спор няма - който не е ходил на среща, само той не е станал зависим от духа и настроението им  Peace
               skarlet71, отдавна минах на принципа - да чисти, който цапа, аз се грижа след мен и след котките да е чисто  Crossing Arms Ай да му се не види и двамата работим по 8 часа за заплата, от там на сетне - той пред телевизора, аз като Изаура - да, ама не! Гледам само да има чисти дрехи, манджа и Леб, което никак не е малко.
                О, kris70, ти жива ли си, мила? Къде се беше покрила? Е, що да не е следващото лято срещата, току виж и аз съм се класирала за нея  hahaha
                Бронте, нямам какво да добавя към съветите на момичетата, само ще те помоля да размислиш над тях и ще ти пожелая успех, въпреки че той зависи само и единствено то теб  Peace А, една дребна вметка - изрязвай си само тази част от цитата, която те вълнува, да не товарим излишно темата с целите ми чаршафи  Wink
                bigbaba3, хем ме развесели, хем ме накара да се размисля... де го моето мЕсто у тази йерархия... Май нещо... като нищо  newsm78 Ма въпреки това си те лИбя  Heart Eyes
                bub.ka, лошо стечение на обстоятелствата, но следващия път те чакаме и оправдания не приемаме  Hug
                TheNMaster, ще ти дърпам вече ушите  Crossing Arms Само дебнеш за  Popcorn в темата, а да вземеш да спретнеш някой уникат и да отмениш bigbaba3 в готвенето за някоя среща - нийде никаква.
                woman555, празници да искаш, ама... Кантарев твърде не ги обича като са с нережимна почерпка, така че - опичай си ума  Peace Че к`во му е на яденето без мазнина бе, нали има мръвка вътре, а тя така или иначе си пуща мазнинка, че понякога и повече от нужното. Ей на, днес докато готвих пак забравих да сложа мазнина в гулаша на половинката, ама си стана порядъчно блажен и баз нея, не че на него му се е отразило де - заслабва само умствено, иначе е като фиданка, ама на баобаб  hahaha
               desislava_87, вЕрно е много криво с тая смяна на времето, но... по старому е вече амен време за спане, така че... раздавам козинките, пък вие - ако щете и когато щете си ги грабвайте, пък тази вечер освен козинки има и една четинка  Joy

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 329
Награбвате ме, не  награбвате ме, тука  ще съм  и  тва е. Grinning

http://pomaga.com/aquasource-produkti/details/43/6/hrani-ot-akva … s/himalaiska-sol- това   са хималайските кристали, за които  говорех. Купих  ги от един  диетичен магазин, не бяха скъпи, но  не помня и колко струваха.
Айде, лека  нощ...аз отивам да приготвям   раницата  на дребоса  за утре.
Утре  дано  всички сме с минуси Praynig

Общи условия

Активация на акаунт