САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 72

• 63 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Много нетипично затишие във форума? Има ли някаква конкретна причина, защото реално не намирам?
Кодове има, до сега ги актуализирах, а тук почти никаква активност?

Има пропуски....Сет грис, ножчето, пазарските чанти, черната чанта изтекоха........

Нужно е и затишие, да се напълнят картите.......

Да допълня.......стоки, които до вчера влизаха странно и с надпис - Disponible - днес си излизат Ен сток и нормално, както преди......

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 09:12 от Мама Цоцоланка

# 631
  • В La Redoute и по света
Много нетипично затишие във форума? Има ли някаква конкретна причина, защото реално не намирам?
Кодове има, до сега ги актуализирах, а тук почти никаква активност?

Има пропуски....Сет грис, ножчето, пазарските чанти, черната чанта изтекоха........

Нужно е и затишие, да се напълнят картите.......

Сега почиствам изтеклите, но е бавно, защото проверявам код по код от другите.   bouquet

# 632
Unicorn, извинявам се за тъпия въпрос, но как да ги видя тези кодове? Като цъкна на линка ти виждам обяснението за буквените кодове, но не и самите кодове.

# 633
  • Плевен
Аз се опитвам да нацеля код за ACCESS HABILLEMENT GRIS ROSE и не успявам !
Попаднах на 2 за синьо чувалче ... ако някой му трябва и иска да разменим Simple Smile

Имам и 3 само БД и 15/25 , без подарък ( те май не са интересни Simple Smile  )

# 634
  • Варна
Unicorn, извинявам се за тъпия въпрос, но как да ги видя тези кодове? Като цъкна на линка ти виждам обяснението за буквените кодове, но не и самите кодове.
Натисни "Виж кода" и ще се отворят всички. Peace

# 635
  • В La Redoute и по света
Натисни "Виж кода" и ще се отворят всички. Peace
Да, точно така. Ако имаш проблеми с виждането, пробвай от друго място. Вероятно е от доставчика на интернет.

# 636
  • Beyond the Frontiers
Хм, изпробвах 30 кода за 15/25 - кода хваща, но няма безплатан доставка...

# 637

А на 2 стъпка? Преди пак имаше подобен проблем.......

# 638
  • Beyond the Frontiers

Стигам чак до плащането, адресът е френския на СД и си стои.

# 639

Стигам чак до плащането, адресът е френския на СД и си стои.

Ако те устройва - сложи нещо евтино, което не е от албанците и трябва да ти даде бд........Напр. блузата с мустаците от 2,79е.......

# 640
  • Beyond the Frontiers
Да, ама не. Пак стои доставката. Ще пробвам от друг акаунт. Мерси за съдействието. Peace

# 641
  • Бургас
Момичета,търся назад референтен на 6и6етата авент....и може ли линк към бебешки каталог....само ако не затруднявам..аз ще продължа с турсенето...!

# 642
  • Варна
Момичета,търся назад референтен на 6и6етата авент....и може ли линк към бебешки каталог....само ако не затруднявам..аз ще продължа с турсенето...!

7648340

# 643
Да, ама не. Пак стои доставката. Ще пробвам от друг акаунт. Мерси за съдействието. Peace

Ако искаш пусни линковете.......

# 644
  • Бургас

7648340
благодаря много,много!  bouquet    http://www.laredoute.fr/vente-kit-nouveau-ne-sans-bpa.aspx?produ … n&prodcolor=1   ето на това ми трябва референтен,извинявам се ,аз не уточних Embarassed

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 13:33 от natalito78

Общи условия

Активация на акаунт