САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 72

• 63 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Beyond the Frontiers
Нищо особено нямам само прословутите анцузи 116 размер, снощи кода си хващаше с доставка. Днес не ме харесва.

П.П. вадих, слагах и сега хвана...

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 14:33 от Galactic Voyager

# 646
Някой ако му се намира кодче за дъждобрана с колите ще съм много благодарна да ми услужи Praynig PraynigТъкмо намерих един и докато се тутках,щото и готвя едновременно и вече не ми дава подаръка.Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 647
Момичета,кой подарък е PLAID blue ,преди имаше линк за албумчето на Евка,сега и него не виждам  newsm78

# 648
41033 - докога е валиден, не видях на първа страница.

# 649
Мацки, изтекоха ли кодчетата с албума. От няколко дни се опитвам да налучкам, но не се получава. И ако все още има възможност да си пусна поръчка с този код, бихте ли ми изпратили!
Много благодаря!   bouquet

# 650
  • София
Момичета,търся назад референтен на 6и6етата авент....и може ли линк към бебешки каталог....само ако не затруднявам..аз ще продължа с турсенето...!
648340
благодаря много,много!  bouquet    http://www.laredoute.fr/vente-kit-nouveau-ne-sans-bpa.aspx?produ … n&prodcolor=1   ето на това ми трябва референтен,извинявам се ,аз не уточних Embarassed
Абе аз ли съм малоумна или каква е врътката с тези референтни.Всичко, което сложиш в кошницита и си му излиза референтния номер. После, ако не го хваща код си го набираш отгоре ръчно  Rolling Eyes така или е или бъркам? .За коплекта на Авент ми излезе този 7754019

# 651
  • София
Момичета,кой подарък е PLAID blue ,преди имаше линк за албумчето на Евка,сега и него не виждам  newsm78

Предполагам ,че е одеалцето с Мечо Пух от мин.годината. Peace

http://redoute-m.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d581773fd7506d5732 този код не е валиден

Тук има малка снимчица .

# 652
Да,Теди е права,точно това одеялце е,страхотно е,днес пристигна - много мекичко и с метър за измерване на височината на детенце до 1.40м .
Снощи пуснах поръчка с кода за албума Party

# 653
Мацки, изтекоха ли кодчетата с албума. От няколко дни се опитвам да налучкам, но не се получава. И ако все още има възможност да си пусна поръчка с този код, бихте ли ми изпратили!
Много благодаря!   bouquet

Мацки, пратиха ми кодче!
Благодаря за отзивчивостта!

# 654
Момичета,кой подарък е PLAID blue ,преди имаше линк за албумчето на Евка,сега и него не виждам  newsm78
одеалце 100/110 sm
+ метър за стена

# 655
..преди имаше линк за албумчето на Евка,сега и него не виждам  newsm78
Пак да питам за линк за албумчето  Praynig

И някое кодче за намаляване на играчки има ли ? http://www.laredoute.fr/vente-maxi-set-pour-poupon.aspx?producti … 2&secintref=1 Това съм харесала,мисля,че и отстъпката е добра само колко кг има ли представа някой,за да си направя сметка за транспортните?И за колко голямо детенце,моето е на почти 4г,става ли,да не е ниско?

В сайта за кодчетата има една графа - " Отстъпка 10 евро от всички стоки в кошницата " като HDDS2, какви условия изисква за да са активни?

П.П. Мерси много за отговорилите за одеялцето с Мечо Пух  Hug

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 18:50 от jerry

# 656
  • София
Ако добавиш неща до 45Е, дава -10Е , но няма БД. Намалих сета до 26.46Е
Намалява от намалена цена!!!
Иначе, това е чудесен подарък за 4 годишна госпожица Peace

# 657
  • Варна
Абе аз ли съм малоумна или каква е врътката с тези референтни.Всичко, което сложиш в кошницита и си му излиза референтния номер. После, ако не го хваща код си го набираш отгоре ръчно  Rolling Eyes така или е или бъркам? .За коплекта на Авент ми излезе този 7754019

Врътката е, че номерата в каталозите са различни от номерата на артикулите в сайта. Много често един артикул в сайта е леееко намален, но не го лови код, а вкаран по номер от каталога /който е различен/ си се лови чудесно с код.
Ох, защо ми трябваше да виждам това одеало, сутринта пуснах поръчка заради Колите, сега ще ровя код за одеало Mr. Green Embarassed Embarassed

# 658
BLUE PLAID 15/25 - C222J  J222J  D888L  V888L

Nasty Girl благодаря,   bouquet  думите ти ме амбицират да помагам с изпразването на картите ви  Wink

# 659
Честити нови кодове.....

20/29 - с подарък и без подарък

VOTRE CADEAU :
CHECHE
Vendu et expйdiй par : La Redoute
En stock
GRIS
Quantitй : 1

Предполагам,че това е шал.....Т.е. това може да е чанта с шал, преди имаше такъв подарък - платен, цифров, изписването бе абсолютно същото на подаръка.......На звездички......

30/45 - с подарък и без подарък

VOTRE CADEAU :
VERRES
Vendu et expйdiй par : La Redoute
En stock
MULTICOLORE
Quantitй : 1

Предполагам,че са цветните чаши с подноса, които пускаха........

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 01:39 от Мама Цоцоланка

Общи условия

Активация на акаунт