Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 280
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
wood-numph,аз още не знам дали да правя втория,уж ми били добри резултатите,ама пък ако съм искала да сме пуснели един интегриран тест-това беше коментара на док.И тъй като аз много се обърках от такъв коментар,реших да потърся и друго мнение и утре отивам при друг спец.на 4д и там да го поизмери хубаво и да си каже мнението според него има ли нужда от втори.
Стискайте ми палци момичета Praynig Praynig Praynig ,дано всичко да е ок и ако може да видим пола...ще е хубаво.
Ще пиша след това.

# 136
mirenamell , стискаме! Всичко ще е наред!  Hug

Elllka , много професионално си го написала  smile3501 Аз затова и написах, че за неспециалисти звучи объркано. Само ще коригирам, ако позволиш, че при "нормалните" болнични базата е 12 месеца, а не 6.  Peace

# 137
Mia66, моя грешка, понеже тръгнах от далече в обясненията съм изтървала малко. Имаше мами дето са взели болнични по 5 дни за вирусните заболявания, тези болнични - за общо заболяване, се изчисляват с база 6 месеца назад, а мамите които сме в болнични за рискова бременност, за тези болнични се гледа дохода 12 месеца назад.

# 138
Момичета относно БХС, аз си правих ранния, изледванията ми излязоха перфектни са.

1:100 000 и
1:10 000

Доки каза, че късния мога да го правя по моя преценка.

Това е от мен за сега Simple Smile Лека вечер на всички мами Simple Smile

# 139
много сте изписали, не съм чела последните 5-6 страници

само да се разпиша, че днес ме изписаха и най-после вече съм вкъщи. 5 дни ми се сториха цяла вечност и се чувствам изморена, все едно не съм лежала по цял ден Rolling Eyes

# 140
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Къдричка радвам се, че си в къщи, почивай си и всичко ще е наред  Praynig Hug
Mia66 на теб Колева ли ти прави ранната ФМ?
sladuranata_ сигурно има и още стойности, поне моите са повече от две със сигурност  Peace
mirenamell стисвам ти едни палци, всичко ще е наред  Praynig Hug
kikiama аз знам, че задължително те пращат дори на амниоцентеза  Rolling Eyes
Бончил1 мерси за разяснението... значи мен до сега никога не ми е засичало и явно е наистина от разтягането  Rolling Eyes
Мами, обличайте се и ако може стойте на топло, без кихащи и кашлящи същества, че днес беше половин градус в колата и имаше скреж на предното стъкло...
Лек ден и Simple Smile  Hug От Четвъртък - се вдигат градусите Simple Smile

# 141
Добро утро от мен в тази мразовита сутрин. Изпращам усмивки на всички и ви желая лек и спорен ден!

# 142
Привет и от мен с пожелание за радостен ден,въпреки и малко мразовит.

# 143
Брук Дейвис няма да се засечем на изследванията в майчин дом, тъй като колата не пожела да запали след едночасово тормозене, теглене и прочие... Надявам се утре да е по спорен ден
Ако съм си мислела, че съм затворник в последните 2 месеца в своите 44кв.м. то бебето е затворник в своя 1кв.м. - ето нещо за добро настроение Laughing Какво ли не измислят търговците...

# 144
Брук Дейвис няма да се засечем на изследванията в майчин дом, тъй като колата не пожела да запали след едночасово тормозене, теглене и прочие... Надявам се утре да е по спорен ден
Ако съм си мислела, че съм затворник в последните 2 месеца в своите 44кв.м. то бебето е затворник в своя 1кв.м. - ето нещо за добро настроение Laughing Какво ли не измислят търговците...

Хахаха мн сладко

# 145
  • Sydney
Вчера, като казах на баща ми за моето ниско кръвно и той веднага изскочи с предложение - пий боза!!! това не го знаех, ако има мами, които обичат да пробват, аз не съм й фен  Laughing има хубава в сладкарница Пчела и магазини Биомаг - уж я водят "истинска"... за колата, като казах, че док. е позволила по половин чашка, каза - по-добре изпий половин чаша бира или червено вино, отколкото кола. явно бирата/бозата (нали се правят от едно и също) вдигат кръвно  Peace

# 146
добро утро Hug

аз събирам смелост да отида до работата и да си оставя болничния, който е за 30 дни Confused ... ще реагират зле Sad

да ви кажа за престоя си в болницата, гадно е, защото имаш проблем, притесняваш се, дупчат те, времето не минава, липсват ти близките и пр. .... но трябва да отбележа, че не мога да се оплача от персонала, отношението и обстановката изобщо в Окръжна болница в София
да го докараме до там, но аз избрах да раждам там .... и то като се има предвид, че първия път родих в Токуда Peace

# 147
добро утро Hug

аз събирам смелост да отида до работата и да си оставя болничния, който е за 30 дни Confused ... ще реагират зле Sad

да ви кажа за престоя си в болницата, гадно е, защото имаш проблем, притесняваш се, дупчат те, времето не минава, липсват ти близките и пр. .... но трябва да отбележа, че не мога да се оплача от персонала, отношението и обстановката изобщо в Окръжна болница в София
да го докараме до там, но аз избрах да раждам там .... и то като се има предвид, че първия път родих в Токуда Peace

Къдричке, хич да не ти пука как ще реагират, важното е да пазиш себе си и бебо.   bouquet

# 148
mirenamell, стискам палци днес за теб - мини да се разпишеш за 4Д-то..
Къдричка, радвам се, че си отново сред нас ...
и добро утро на раннобудната geryito!

..аз отново за недобросъвестните работодатели .. на такова
Здравей, аз по принцип бях подготвена от ЖК ми бяха издали етапна епикриза с всички данни, които касаят бременността ми, но не се стигна до там да я представям. Просто уведомяването беше устно и отказаха документа.
незнам какво се прави вече .. защото устното уведомяване не може да се докаже. Така, че - ако имате съмнения - настоявайте да ви приемат документа срещу входящ номер. Ако ще си измислете, че докторът ви иска такъв номер !!!
А относно болничните - преди време си взех ПИК кода от НОИ - сега мога от вкъщи да видя с точност на какво са ме осигурявали - колкото си време искам назад. Така, че се направих таблицата, така както каза ЕЛЛКА - първо, за да си сметна болничните (щото съм в болнични) 80% за 12 месеца назад нетен ср.дн.доход: от това, на което са ме осигурявали - изкарвам лични осиг. и ДОД - месец по месец и после деля на дните за съответния месец (работните дни също са дадени в таблицата от НОИ срещу осигуровките ти) .. в НОИ на тел-а за въпроси за болнични (в П-в има такъв) - звънях да питам - оказа се, че доста точно съм си сметнала среднодневната ставка, на която ми плащат (тъй като имам няколко дохода, трябваше да съм сигурна, че са ме осигурявали за ОЗМ на всичките) .. та МС на ЕЛЛЛКА и вземете си кодовете, за да си следите нещата Simple Smile
уф, пак прекалих рано, рано .. ще бягам да си пия лекарствата - лек ден на всички!

# 149
Къдричка, радвам се, че си отново сред нас ...
о, и сега като 1 месец няма да ходя на работа, ще съм много по-редовна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт