Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мамита,днес се регистрирах и искам  да се присъединя и да стана част от вас ,ако ми позволите разбира се  Simple Smile Моят термин е на 27 април и ще се радвам ако мога да споделям радостите и тревогите си с вас  Simple Smile

# 586
Здравей zizi_84 , добре дошла!
И моят термин е на 27.04.2012  Simple Smile

# 587
zizi_84, добре дошла при нас ..
 laguna, честито синьо щъркелче - имаш го вече!! И не се тревожи - всичко ще е ок с бебето!!!
Ивката-пифката, съжалявам да чуя, че си имала такива тревоги тази година ... но пък сега си при нас и беб вече шава, нали Simple Smile?

# 588
Момичета, може ли и мен да ме добавите към фейса...ще се радвам Simple Smile
diana dechovska
мерси мнооого

# 589
Момичета,крайно съм зле,тази моя кашлица просто не минава въпреки ,че от в4ера съм на АБ,представете си как минах през всички бабини рецепти преди да стигна до АБ,ама то не бяха гаргари,чайове,масажи,инхалации,направо ве4е нямам сили newsm45 и не знам какво да правя.Надявам се ве4е утре да съм по добре,сега например имам нужда от АЦЦ за отхрачване ама то не може да се пие и смуча разни ментови бонбони.
Запазих час за хомеопат за утре,за да ми направи нещо за подкрепа на имунната система.
Постоянно си мисля как си вредя на бебето и това направо ме побърква.
Лека ве4е от мен!!!

# 590
благодаря ви Simple Smile Искам да ви попитам как да си сложа тази лентичка която показва седмицата в която сам,благодаря предварително Simple Smile

# 591
mirenamell, горе главата ... не се тревожи за беб, утре хомеопатът ще помогне!

# 592
zizi_84 , цъкваш върху лентичката на някоя от нас например, която ти харесва ,и ти излиза нов прозорец с обяснение как да си направиш своя. Като попълниш всичко ти дава едни надписи като кодове/ не съм специалист/ , които трябва да копираш и да поставиш в профила си на обозначеното място. Мисля, че така беше.

# 593
mirenamell бързо ще се оправиш като включите подходящи хомеопатични. Сиропът стодал е хомеопатичен и безвреден, но пък щом ще ходиш при хомеопат нека тя ти предпише- има много различни видове според вида кашлица и твоя тип личност...

Hug Добре дошли на всичко нови бъдещи мами, колко хубаво, че ставаме все повече и повече коремчета preggo

Thinking Момичета, аз още не съм казвала на всички приятели за това, че съм бременна, ако ме добавите в групата във фейсбук това означава ли, че те ще виждат ,че аз коментирам в тази тема? Когато забременях казах на най близките(10тина човека), за да си знаят като са болни да са далеч от мен и да ме пазят, причината да не кажа в много широк кръг е че чакам да видя, че нещата са наред и тогава - демек след амниоцинтезата. След 2 спонтанни аборта просто стесних кръга на знаещи. Аз затова и по късно се включих към вашата приятна компания, чаках да отмине този критичен срок...

# 594
laguna
няма да видят - групата е тайна ... аз иначе нямаше да се включа Simple Smile

за болните мамички - за разсейване .. вижте какво си харесах в кокетна (аз съм пазарувала там, но знам, че и други мамички тук го харесват):
http://www.koketna.com/shop/index.php?page=shop.product_details& … temid=1#more_pics

# 595
s.kov мерси за щъркелчето Hug Момичета  bouquet

Тогава ме включете и мен във фейс групата моля Praynig на кого да пиша на ЛС?

# 596
s.kov мерси за щъркелчето Hug Момичета  bouquet

Тогава ме включете и мен във фейс групата моля Praynig на кого да пиша на ЛС?

davai , pishi na men:)

# 597
Пак имам въпрос девойки Embarassed Опитвам се да си видя файловете от диска от 4Дто - едните файлове си се гледат на плейър, но другите са формат mvl, знаете ли как се отварят?  newsm78
При вас така ли е?(единият файл е 125мб)

# 598
  • София
Пак имам въпрос девойки Embarassed Опитвам се да си видя файловете от диска от 4Дто - едните файлове си се гледат на плейър, но другите са формат mvl, знаете ли как се отварят?  newsm78
При вас така ли е?(единият файл е 125мб)
Ето това намерих:  MVL files contains video data as well as "volum data" for the doctor, since the data is mixed, it can be read only by the ultra sound software, from there it can be exported as AVI video filеs
Общо взето само софтуера на ултразвуковите апарати чете такъв тип файлове и би трябвало, това, което имаш и може да се гледа да е същото, конвертирано.

# 599
Брук Дейвис Hug  благодаря ти Брук Дейвис. Те клипчетата са 2 по 42 секунди на нормален плейър, а 125мб е единият файл в mvl - нагласихме се вкъщи да гледаме филмчета, загасихме лампите, само дето пуканки не си изпукахме и цък след 40 секунди е свършило филмчето, а ние почти нищо не видели.....а самия преглед на видеозона беше повече от 20минути Thinking  но явно когато натисне плей и пауза само тогава записва.

Общи условия

Активация на акаунт