Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 186
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
laguna, честито синьо щъркелче!!! Стискам палци всичко да е ок и април месец един здрав, сладък малък мъж.  Hug

mirenamell, палци и за теб!!! Да минава тази досадна и упорита кашлица и да бъдеш много спокойна.  Hug

На новите мамчета-Добре дошли!!! Групичката се увеличава  Grinning, което е много, много хубаво. Нека има повече бебчета и щастливи мамчета. Какво по-хубаво от това.

s.kov и аз често гледам какво има в Кокетна и точно преди няколко дни разглеждах и бях попаднала на този модел. Търсих дълги ръкавици и попаднах на това. Но не съм свикнала да пазарувам по интернет. Друго си е да го пробвам, да се видя, да се огледам  Grinning. Моделчето е много сладурско и съм сигурна, че много ще ти отива.

Момичета, аз още не съм ходила на ФМ, ще ходя направо на 2-рата, а според моят док БХС да не правя. Доверявам му се и дано Господ е с нас. От толкова време желая да си имам бебе, но дълго чаках докато срещна моето момче. Все си викаме, защо не сме се намерили по-рано.
Аз следя от много време една темичка в Искам бебе и одеве видях, че едно момиче, което от много време чака да стане майка, че най-накрая е видяла 2-те чартички и си беше снимала тесчето, ама едни хубави две чертички и се сетих за мен в началото, когато аз си правих. Ходих пак да си ги видя и да им се порадвам. Аз си бях направила общо три теста, в различни дни, но все едни бледи чертички, които не искаха да потъмнявам и се бях ядосала и казах, че повече няма да правя. Пазя си ги в едно чекмедже и понякога като се сетя и си ги гледам.

Пак се олях с писането си. Извинете!  Blush Сама съм в къщи, моето момче излезе. На мен никъде не ми се ходи, отказах да изляза. В къщи ми е най-добре. Вкарвам си фактури, папагалите ми пеят, гледам си тв, чета ви...

Хайде лека вечер и погал по сладките тумбачета!!!

# 601
Добро утро!
*dreamer*, и аз така с моята ФМ .. чак на късната Sad .. ам си вярвам на док. и т'ва е! Наш'то бебе също много го чаках, но все нещо се случваше .. не можахме да се спрем.
Аз си снимах моите черти - плътни и еднакви .. 
За пазаруването по нет-а .. аз съм си купувала доста неща, повечето он-лайн магазини позволяват като  ти дойде пратката да пробваш, ако не се харесваш - връщаш и поемаш само куриера. Така и обувки съм си купувала. .. а от този - една лятна рокля, продавачката в чата на сайта ми измери с метър това, което ме интересуваше и се оказа страхотна Simple Smile
Хайде от мен толкова, прегръдки на сънливките, аз отивам да играя на ядосаните птици .. хих Simple Smile

# 602
Добро утро, хайде поспаланки очаквам някой във форума на лафче.Ние днес с мъжо щяхме да спим до късно , от снощи изключваме всякакви телефони, ама нейсе сутринта котето ни събуди рано рано и ...няма заспиване.
Аз да ви се похваля че откривам сезона на чайовете.Миналата година си купихме чайник и цяла зима пихме най-различен чай.Тази сутрин го открих в шкафа и веднага приготвих чай от липа/мисля че от липа е разрешено./

# 603
Здравейте, момичета!
Вчера ми беше прегледа, обстойно ме прегледаха на 3и 4Д отново. И двете бебетата се развиват нормално, достигат до тях нужните им вещества. Момиченцето е 108гр, а момченцето 112гр. Полът ни го потвърдиха. Много се радвам, че са различни Simple Smile Но най-вече, че са живи и здрави Simple Smile

Проблемът е моята анемия. С този хемоглобин 111, от днес започвам 2-ри 25-дневен курс с Ферофолгамма. На първия курс бях докарала стойност 119, но след спирането за 2 седмици отново падна до 111, а не трябва да е под 110, че е опасно за бременността.

# 604
Супер новини Anichka.bs! Браво... ее момиченце и момченце-страхотно  bouquet

Надявам се да се оправи анемията ти, чета че от доста време имаш проблеми с нея, но може би понеже са двечки и за това "търсенето" на желязо е голямо.

Karti4e- чая от липа е супер, той предпазва и пикочните пътища от възпаление, а също така когато има оттоци (например подути крака в края не бременноста от задържане на вода) е страхотно средство.

Чак другият месец ще ходя на ФМ, не се притеснявам, а чакам с нетърпение да видя бебка колко е порастнала.

Хубав ден на всички  Peace

# 605
anichka.bs с хапчетата ще се регулира желязото, временно е!
Много се радвам за бебчетата, големички са си браво. От нашата група само ти беше майка на близнаци или се бъркам newsm78

# 606
не, още 2 мадами май чакат близначета, но те влизат рядко.
Анемията ми се регулира временно с хапчета, а храна е недостатъчен приема на желязо, прото през 2 седмици сигурно ще почвам нов курс на хапчета и така докато е нужно за здравето на трима ни.
На прегледа момиченцето много ни позираше, гледаше към нас от монитора, беше страхотно, но снимките нямат хубав фокус - не се спряха мъниците, а момченцето се беше сгушило и едвам се виждаше на 4Д.

# 607
Здравейте, как сте в този не толкова добър ден   Simple Smile

# 608
Anichka.bsмного се радвам на всичко което си написала,че бебчета са най-ве4е добре,а и на това ,че са различни.Че и са доста големички!!!Браво!!!
Аз бях на хомеопат,даде ми някои неща за смучене,направи ми схема за след това за повдигане на имунитета,каза да си довърша АБ,без да се притеснявам и че той не влияе на бебето.Поговорихме за доста неща,защото тя лекуваше дъщеря ми като беше малка и се познаваме отпреди.
Приятен следобяд

# 609
Щом групата във фейса е скрита прибавете ме и мен - irina_md@abv.bg

Нещо не се видях и на първа страничка  Cry - термин 06 април, втора бременност от София

# 610
  • София
Щом групата във фейса е скрита прибавете ме и мен - irina_md@abv.bg

Нещо не се видях и на първа страничка  Cry - термин 06 април, втора бременност от София

Пратих ти покана за приятелство Simple Smile

# 611
Здравейте, току що се прибирам и надзъртам да видя колко страници сте изписали , а днес няма и една цяла.Сега да ви кажа че се прибирам от първото ми посещение в бебешки магазин .Той е и детски и бебешки , ама отидохме с една приятелка тя да пазарува за щерката а аз само да видя количките като модели и цени.Повярвайте ми , толкова приятно ми беше докато разглеждах, първо бях на количките с едно много любезно момиче -продавачка , оттам отидохме на дрешки за новородени/толкова са сладки/, после минахме през шишета, ваничка за къпане със стойка , детски чаршавчета и одеалца ...изобщо усещането е страхотно.Имаше една кандидат мама ама много бременна , която отбеляза че е трябвало по-рано да започне да пазарува/явно си беше на термин мацката/.По мои груби изчисления чоек трябва последните 2-3 месеца да си заделя от заплатата за да може да си позволи качествени неща покарай раждането а и в първите дни след това.
Незнам за вас , но възнамерявам когато имам труден ден да се пъхна за малко в подобен магазин , нищо че все още само разглеждам!  bouquet

# 612
Здравейте, мамчета  Hug
Anichka, честити ти момченце и момиченце Hug Както се казва - с един куршум, два заека  Mr. Green Сигурно сте много щастливи с бъдещие татко!  Laughing И аз искам да имам момченце и момиченце, но както повечето момичета - ще трябва да повторим поръчката след време с мъжа ми, за да ми се изпълни желанието  Mr. Green
Laguna  , честито ти момченце Hug Стискам палци всичко да е наред с амниоцентезата  Peace
mirenamell, браво на твоята хомеопатка Peace Дано скоро да се отървеш от кашлицата и всички други оплаквания Hug
s.kov, препълнена ти е кътията с личните и не можах да ти го изпратя, не знам дали ще го получиш после. Но за всеки случай - едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!!!    newsm51
Аз тези дни лежа вкъщи и си пия лекарсвата и май съм по- добре  Praynig Ще умуваме с мъжа ми дали ще се връщам на работа.
Това е засега от мен. Много  Hug на всички!!!

# 613
Laguna, и от мен имаш силно стиснати палци!  Hug

И аз съм пазарувала много от интернет както от БГ сайтове, така и от чужбина, и моят съвет е смао ако плащаш с банкова карта да провериш дали сайтът е сигурен. Иначе имам много хубави находки и с малки изключения покупките са отговаряли на очакванията.

Моят лекар също ме прати на ФМ директно за втората с аргумента, че така или иначе тя е най-важната и тогава всичко се вижда. Малко ми сеструва далече - чак за началото на декември, във Фемина даже не записват още часове за тогава.

Искам да помоля и мен да добавите във фейсбук ако групата е наистина скрита natalia.ignatova (at) gmail.com

Относното училището на хипп и аз препдочитам да изчакам следващия цикъл от лекции да изслушам всичко подред хронологично. Препдолагам, че като дойде време ще се уговорим тук как да се намерим и запознаем лично!

Пожелавам на всички болни момичета бързо оздравяване - освен билките, лимоните, чайовете и лекарствата, не забарвяйте и да се поглезите малко - това също много помага  Laughing

# 614
Хора, искам да попитам дали е нормално да ми пада повечко коса заради бременноста? По принцип пролет-лято ми пада и края на лятото спира, но сега си продължава ... Търпя и не правих на върос до сега, но  Sad  Thinking  На външен вид при този голям косопад, все още не ми личи, сякаш косата си ми е екстра, но започвам да се питам нормално ли е и докога ще е така. Нали уж това се случва след раждане, а при мен ... Ако и след раждане пак имам такъв период  Cry Ако някой е запознат - благодаря!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт