Индийски филми - тема 2

• 226 118
  • 562
  •   1
Отговори
# 300
Привет на всички! Признавам,че от сравнително скоро започнах да гледам индийски филми,но тези които съм изгледала до момента,наистина ме докоснаха,колкото и банално да звучи. Много добри и красиви актьори,за песните,танците и хореографията само една дума-красота. И на някой колко съм си ревала.. Cry Ето някой от любимите ми:
Veer Zara
Kabhi Khushi Kabhie Gham
Devdas
Kal Ho Naa Ho
Dil To Pagal Hai
Kuch Kuch Hota Hai
Fanaa
Mangal Pandey
Swades
Pahelli
Гледала съм и други,но тези много ми харесват.

# 301
Здравейте. Имам един проблем. Не мога да се регистрирам в bollywoodcentralbg.com иска ми някаква покана, която си нямам и на идея как се получава. Много ще съм Ви благодарна ако ме светнете по въпроса  Simple Smile

# 302
Здравейте. Имам един проблем. Не мога да се регистрирам в bollywoodcentralbg.com иска ми някаква покана, която си нямам и на идея как се получава. Много ще съм Ви благодарна ако ме светнете по въпроса  Simple Smile

Здравей, 

Обикновенно всеки може да се регистрира в този сайт.Ако погледнеш добре на първата Индекс страница има хора,с които  можеш да се свържеш за да ти дадат покана.Ние тук повечето сме потребители там,така че няма да има никакъв проблем.Затова просто пиши на Шеф,(Kriis97) или пиши Тук

# 303
Здравейте, девойки. В очакване на Шаки и Анушка гледам днес е излязал превод на Joker (2012)
Приятно гледкане! Акшай, мен лично, рядко ме разочарова.  Heart Eyes

# 304
И сега за любителите на Карина Капур - Heroine(2012)

# 305
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=326061 ''Cocktail'' 2012г. Хареса ми филма.

# 306
Coctail на мен лично ми хареса, но и чета на много места, че не са очаровани. Депика и Сейф Али са ми много симпатични по принцип, но и другата девойка е много сладка. За мен филма е добър.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 22:07 от gery_dobreva

# 307
Здравейте. Имам един проблем. Не мога да се регистрирам в bollywoodcentralbg.com иска ми някаква покана, която си нямам и на идея как се получава. Много ще съм Ви благодарна ако ме светнете по въпроса  Simple Smile

Здравей,  

Обикновенно всеки може да се регистрира в този сайт.Ако погледнеш добре на първата Индекс страница има хора,с които  можеш да се свържеш за да ти дадат покана.Ние тук повечето сме потребители там,така че няма да има никакъв проблем.Затова просто пиши на Шеф,(Kriis97) или пиши Тук
[/glow]

# 308

Здравей, 

Обикновенно всеки може да се регистрира в този сайт.Ако погледнеш добре на първата Индекс страница има хора,с които  можеш да се свържеш за да ти дадат покана.Ние тук повечето сме потребители там,така че няма да има никакъв проблем.Затова просто пиши на Шеф,(Kriis97) или пиши Тук
[/glow]

Здравейте...Шеф Крис е тук и може да ви отговори.Няма никакъв проблем с регистрацията за момента в тракера и не са нужни покани все още за да станете наш потребител.Единственното което трябва да направите е,при регистрастрирането си да дадете верен имейл на който ще получите активационен линк от нас....Благодаря на Ивето за оказанията които е дала Hug

# 309
Айде на новичкия филм на Шаки, пресен, пресен -  Party Party Party Party Party PartyJAK TAK HAI JAAN

# 310
 Момичета , надявам се да ви зарадвам . Намерих руски линк , който съдържа доста богата колекция от индийски филми. Гледат се онлайн  Peace
http://kinobanda.net/modules.php?name=News&topic_id=20&pagenum=4

# 311
Препоръчвам този филм... '' Kites ''  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=226129
На мен лично ми е един от любимите -  много ми хареса!!!  Simple Smile
Hug smile3521 newsm74

# 312
здравейте на всички,искам да ви помоля за една услуга гледах филмите за бадринат,имало едно време воин,преродено царство,остана ми уруми,ако някой е гледал или знае други филми с такава тематика нека да ги напише,много ми харесаха и ми се гледат още, ще съм му много благодарна Simple Smile

Подобни ...7aum Arivu ,Anaganaga O Dheerudu...за тези се сещам в момента Grinning

# 313
  • плевен
мерси за филмите първият не съм го гледала но вторият да и ми хареса много  bouquet

# 314
  • плевен
желая на всички весело изкарване на коледа и бъдни вечер,бъдете винаги весели,усмихнати и щастливи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт