Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 510
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,

ние имахме гости този уикенд. Майка ми дойде и двете ходихме на концерта на Шаде вчера - един от най-впечатляващите концерти, на които съм била. Съответно тате трябваше да се грижи за малчо и резултатът като се прибрах - спящо бебе, недокоснато мляко, поразляни лекарства… какво са правили двамата мъже, не знам, но са се разбрали. И буквално с влизането ми в апартамента малкият се събуди и се размрънка за хранене Simple Smile

Лече-Буболече, беше питала за майчинските. Имам приятелка счетоводителка и тя каза, че ако 45 дневният болничен ти почне преди приключването на 2те години майчински, ще взимаш "милионите" първата година. Ако имаш и 1 работен ден, тогава 250 (или колкото са там) лева влизат в изчисленията.

Ех, страхотни снимки на Селин и Ели . И аз се надявах за принцеса едно време, но ето пакостник ми се падна Simple Smile Но и ухажор, бе - в петък бяхме на бебешки рожден ден само с една мома в компанията - то не бяха усмивки, докосвания, гукания… може да сме малки, но вече знаем Simple Smile

Шени, тортата изглежда супер… кога намирате време за такива творения, не знам…

Tony_st, и аз още одържам желанието ми за захранване. Въпреки, че малкият според мен е вече готов. Но искам първо да му взема столче и тогава, да си знае мястото на масата Wink

За храненето - положението през нощта става все по-зле и по-зле. Спим като скачени (ако не е в моето легло, не спим въобще), храним се 100 пъти, мрънкаме… А през деня се държи толкова добре телето….

Цикъл - тук съм от късметлийките, още нямам Simple Smile

Честити месечинки на всички празнували последните 2-3 дни Simple Smile

# 526
Ние пак сме с Т... въпреки че днес три пъти давах панадол, преди час дадох и сега измерих 37.2  Sad

# 527
  • Айтос/Бургас
ГЕРИ ,аз знам,че това е нормална температура при бебетата,моята педи не дава и дума да продумам за лекарство преди да е вдигнал 37.8-38.А Калоян си е постоянно с 37.00-37.1-2.

# 528
ГЕРИ ,аз знам,че това е нормална температура при бебетата,моята педи не дава и дума да продумам за лекарство преди да е вдигнал 37.8-38.А Калоян си е постоянно с 37.00-37.1-2.

Ами Еди по принцип поддържа 36.8, затова се притеснявам... пък нали 37.1 и 37.2 и 37.3 е Т, която подсказва за инфекция. newsm78

# 529
Днес ми е ужасен ден smile3516

Обаче забелязали ли сте,че винаги след нещо добро идва нещо лошо и обратно,определено има равновесие в природата Thinking

Та,вчера беше последен ден и последна вечер в СЗ,която се превърна в неистов купон(душко,само може да съжаляваш наистина Mr. Green).Реших да използвам майка като за последно,преди да заема пак поста на Гюро Михайлов и съответно и завещах Венцулини и хукнах като отвързана по барове и караокета,прибрах се на сутринта и вече от тук става лошото Mr. Green
Сутринта се събуждам по едно от двете времена,даже нямах часовник да видя по кое и в колко,с адското главоболие,болки в гърлото(а все пак се въздържах на караокето hahaha),хрема и доста кофти разположение на духа.С настоящо време нещата са още по-зле Twisted Evil Всичко ме боли и се чувствам точно като болна,егати чудото ще се заформи сега,сама с детето по цял ден и цяла вечер,ще слагам маската ми се струва Close

Освен това няма да казвам,че душката ще ми липсва адски много и ми е едно такова много тегаво smile3518

Венцулини кривее от няколко дни повече отвсякога и вече съм  Crazy

Изследванията ни не се оказаха много добри в някой показатели Confused Поне анемия със сигурност нямаме,даже сме пълни отличници там Peace
Идеята ми е ако може като пуснете вие вашите(който когато),да коментирате,че ми е интересно пак само при нас ли е проблема Twisted Evil

# 530
Гери , не се шашкай  Hug Температуропонижаващи не е добре да се дават при такива стойности на Т  , панадола  не е никак безвреден  Peace , това си е съвсем нормална температура.

•Нормална температура - 36 до 37.3 – варира в различните часове на деня и се влияе дали бебето се е напъвало да ака, дали си е играло и е леко превъзбудено

•Леко повишена температура - 37.3 дo 38.3 .

# 531
ей, бе Люсиии, ми то не може да ходиш нагоре и надолу и да не се отрази  Sunglasses.... Айде бързо оздравяване ти пожелавам  Hug
Аз също се разболявам...  Crossing Arms, хванаха ме сополките и мене... пфууу начиии  Crossing Arms

За изследванията: трябва да сме здрави за да ги пуснем нали?
Със сигурност ще се коментира и това, Люска ! Peace

Благодаря ви момичета, че около мене всички се шашкат, и аз как да не се  Crazy

# 532
Добър вечер!
Луси а доктора коментира ли ги показателите?Какво не е наред?(надям се да няма такова де)
Гери и според мен няма за какво да се притесняваш.И не е нужен Панадол. Hug

Ох,с тази смяна е ужасно!Деня съвсем се скъси #Cussing out съответно и разходките!За мен това е супер безсмислено!

ааа и все забравям да кажа за всички вас момичета,които намирате време да правите прекрасни торти,че направо ви се възхищавам!  bouquet
Дано мъжа ми не чете по форуми,че да види какви жени има Laughing направо си ме е оставил!

# 533
Люси, сподели показателите и кое по точно те притеснява! Не че сме доктори де, ама все пак...  Rolling Eyes

Теди, ами премерих пак преди да го изкъпя и сега беше 36.9... не му дадох нищо...

Тая смяна е ужасна, преди много и се кефих, щото спях с един час повече, ама сега... и детето изкъпах 1 час по рано, щото не се траеше вече, обаче заспа неял и сега ще чакам да се събуди да яде по някое време... Предпочитах да го изкъпя, нахраня и така да заспи (20.00, 20.30 и заспиване до 21.00), кой знае сега кога ще ми се събуди, направо ще откача, ако започне да се събужда в 4.00 ужасТТТТТ... ще трябва да сменям някак часовете... пфуу..
Много хубаво си бях свикнала с точния час за къпане в 20.00, сяяяя ми се промениха нещата, да му се невиди...  Crossing Arms
Вашите деца, кога ги къпете и кога ядат и заспиват?

# 534
Това с времето верно е откачена работа Mr. Green

Ние по принцип се къпем към 21.30,ядем и към 22.00 стискам палци да е откъртил Simple Smile
Тази вечер се заформя поредния кошмар Twisted Evil В момента не се трае вече,а има още цял час до къпането Crazy

За резултатите-лимфоцитите са ни увеличени(не левкоцитите Naughty),има едни гранулоцити или нещо такова беше са по-ниски,еритроцитите са малко по-високи от нормата и в урината има кристали пикочна киселина.Коментирано е с доктор и специално за урината ми каза,че това било нормално за бебетата,еритроцитите щели да спаднат така или иначе скоро,а за другите две неща по принцип се дължало на инфекции,вируси,алергии или нещо такова,но аз лично не го намирам болен,което е още по-странното ooooh! На следващите изследвания към годинката трябвало да се проследят нещата и ако тогава са така да се търси причината Rolling Eyes Нали се сещате,че дотогава ще съм хеви метъл отвсякъде Crazy

Затова и искам да коментираме и вашите изледвания на бебчовците Peace

# 535
  • Стара Загора

Къпане в 18,30ч. и в 19ч. ядене...после заспива...най-често на шишето или непосредствено след яденето Crazy А ти спри да мериш тази Т постоянно бе жено! Тя Лусинда любимата не е сама Mr. Green Heart Eyes Лек и попътен вятър на вашия тати...и да се върне жив и здрав Hug
Зорлем си търсите диагнози и се вкарвате във филми. Crazy
Лусиндооооо завид, завид, завид Twisted Evil за купона...не за отнетото ти здраве Mr. Green Обаче знаеш нямаше как точно снощи. Нищо...запазвам си правото за другия път...само дано не е когато съм станала вече баба с бастун Twisted Evil
В четвъртък сигурно ще пускам кръв и урина на Боримече, че до тогава нямам просто как.
Борис днес на два пъти  беше много крив...аз се чудя що се дере това дете...а то...насрано Mr. Green обаче аз нямам обонявние...милото ми...ще има да страда с тая майка Tired
Днес дадох тиква и картоф.
Благодаря на Жира, че сподели инфото от ДМ...понапазарувах за начало доста солидно. С това темпо на ядене...ще имам и за другта година Mr. Green
Момичетааа аз пак търся биберони...този път Чико качук 4+ с 4 дупки Mr. Green
dessince и твоята не е лесна. Дано успеете да се премесите и да живеете сами. Hug
Имаше още теми по които исках да комуникирам с вас...обаче ги забравих ooooh!
Аз днес не съм добре...нщо съм се натровила с храна....тялото ми лумна за секунди и пия сега едни хапове и един сироп Crazy отделно ми дойде Twisted Evil и отделно сержа е наряд и няа на кой да мрънкам Twisted Evil мрън.... Crossing Arms

# 536
У нас специални часове за къпане и ядене няма. Има дни, в които изобщо не го къпем, защото не смогвам с времето. До късно сме навън и понякога той заспива напът за вкъщи. И не го будя, само за да го изкъпя. Напоследък го къпя сутрин преди да излезем, т.е. поне два часа преди да излезем гледам да има.
Яденето - много пъти яде, не знам колко. Май и нощем яде, на зазоряване яде със сигурност, тогава го усещам. Предишно ядене през нощта дали има не съм сигурна.

# 537
  • До морето :)
ДВ и от нас. Не съм чела назад, след малко ще чета.
Само да кажа, че захраних Елито с тиква. Вече два дни ядем. Аз й я правя. Не е особенно въодушевена, в началото прави една физиономия на отпръщение и плюе, но по някое време й се ослажда  Mr. Green

# 538

Къпане в 18,30ч. и в 19ч. ядене...после заспива...най-често на шишето или непосредствено след яденето Crazy А ти спри да мериш тази Т постоянно бе жено! Тя Лусинда любимата не е сама Mr. Green Heart Eyes Лек и попътен вятър на вашия тати...и да се върне жив и здрав Hug
Зорлем си търсите диагнози и се вкарвате във филми. Crazy

Как да не се  Joy hahaha newsm62, ама Лусиндата е по-тежък случай  Wink...
Люскааа, мисли позитивно, че всичко ще бъде наред с детето! Ще видим и ние какви са резултатите, може пък да е прекарал нещо вирусно или подобно "на крак" дет се вика, без да го усетиш...  Rolling Eyes

Херич, благодаря за пожеланието за татито!  Hug
Ти к`во яде, я признай бързо  Thinking. Дано бързо се оправиш!!!  Hug Praynig
Аааа Бобо като заспи в 19.00 или 19.15 там някъде, кога се събужда??? Само не казвай на сутринта в 6.00, че много ще ти завидя   Crazy

Женииии, Жени, направо паднах  hahaha, ама то цяла нощ - ядене, ядене, и пак ядене  Rolling Eyes Shocked, даже май и не си много сигурна, кога точно яде... да не би да спи при тебе в леглото и само като поиска, айде на цица... в този ред на мисли... Много ме е страх да не свикне да спи при нас в леглото, чеее как ще я караме така... мииии аз мисля за сестричка догодина  Rolling Eyes Wink

# 539
У нас специални часове за къпане и ядене няма. Има дни, в които изобщо не го къпем, защото не смогвам с времето.

И при нас така. Само дето това с некъпането заради несмогване с времето беше лятото, щото и ние до късно навън, а сега некъпането е по-скоро от мързел (айде, няма нужда да му се лющи нежничката кожичка от много къпане..  Mr. Green)

С яденето също не сме много режимни. Ей го на, сега заспа в 17.30 (по новото време) уж следобеден сън и още не се е събудил (сега е 22). Ама няма да го чакам, лягам и аз, пък като се събуди ще яде. После си представям каква нощ ме чака. А и след ставането днес сутринта (или то направо си се пада вчера) в 3.30 (ама не за ядене, това си беше сутрешното ставане), не знам вече какво и кога ми се готви.
А това връщане на часовника още повече разбърка нещата. И аз като Луси вече не знам по кое време и в колко часа стават нещата...
Ама ще оцелеем...

Общи условия

Активация на акаунт