Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 513
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Да не забравите да врътнете часовниците  Naughty, което означава че детето ще се събуди един час по рано...

Е чудесно, значи ще ставаме вече в 4!  ooooh!

# 511
  • гр. София
Аз си мисля, че е обратното. Връщаме часовниците с един час назад т.с ще спим един час повече.

# 512
Да, ние ще спим с час повече, но бебето вместо в 9ч. ще се събуди в 8ч.  Flutter

# 513
Охххххххххххххххх, досега писах, писах, и.... опс, изтрих го някак си....  Confused

Добър вечер Simple Smile

Хоупче, много интересно това, което си ни пуснала да четем- за детските виждания по въпросите Simple Smile Мерси Simple Smile))

dessince- стискам ти палци бързо да се оправиш- аз съм боледувала преди 2 години от гнойна ангина и си мислех, че умирам....... беше АД!!! То не можеш да ядеш, пиеш, спиш... НИЩО!!!! Дано да си по- добре вече и бързо да ти мине....

Марте- и аз викам... много викам.... И не само- блъскам врати и хвърлям неприбрани книги и разни подобни- е, не съм само чистачка, по дяволите- сега ги хващам моите "големите" да ми помагат- единия чисти с прахосмукачка, а другия минава със стирката /...не, че не минавам после пак, но да се учат...
Много е трудно, като си сам.... Sad Бъди силна!!!

Гери Hug дръж се и ти....

Ние с Ясена вчера ходихме на преглед при лекарката ни- сутринта мойто чудо се събуди с една кашлица- влажна, странна- едно хриптене някъде отзад в носа- иначе без хрема, температура или каквото и да е подобно... Аз и викам- от растящите ни зъби ще да е, ама я да я заведа за всеки случай на лекар, докато е петък, че после събота и неделя, ако се наложи, трябва да ходим в спешен кабинет, пък и ако е нещо започващо- да се спре навреме...
И така- лекарката я прегледа- каза, че са чисти дробчетата и гърлото- от зъбките- слюнките се събират отзад и затова кашля и се дави така... Ужас, изписа ни витамин Ц, калциев глюконат и ехинацея, 5-а потенция. Даваме ги, засега успешно Simple Smile
Иначе я питах нашата лекарка кога ще ни излезе зъбчето- тя ме погледа и се усмихна и.... каза- "има време"   Mr. Green  Охххх, а аз всяка сутрин гледам венците й- аха! да се е показало зъбчето Crazy Да, ама не... Сега вече не я тормозя да я гледам  Peace

И това от нас... Хубава вечер и... да се "наспите" по- добре- вече днес....

# 514
  • София
Добър вечер и от мен!
Честита половин годинка на Аленита Да е жива и здрава за радост на мама и татко!  bouquetА за тортата.....направо ми останаха очите в нея.Украсена е невероятно и супер професионално. smile3501 за майсторлъка,Бисквитка.
lady bug,прекрасна е астралната ни близначка!
За захранването-както писах,ние вече се захранихме.Засега сме яли само пюре от картофи,което добре се приема.Другата седмица смятам да опитаме и някакъв друг зеленчук-тиква или морков,незнам още.
По останалите теми май вече съм писала и затова спирам до тук.Лека нощ на всички.

# 515
Момичетата без цикъл:Коя ли ще се похвали някой ден, че се е записала в друга тема newsm78 Mr. Green

Недей така с лошото, де.  Mr. Green Че то на стари години с 3 деца ще съм жива за оплакване... Grinning

Шени, тортата ти е прекрасна! Да ти е жива и здрава Алейна и след година-две да ти помага в направата на красивите торти и заедно да си ги хапвате с кеф. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

М да...вече всички се изпозахраниха, само моят глезльо още си търси цокито и не ще да яде друго... то не че съм го пробвала, де...ама гледа все още някак безучастно. Рая я захраних по принуда на 6 мецеса без 5 дни, щото вече не издържаше да ни гледа като се храним, но Нико нали е будала, милия, още само гледа и хал хабер си няма да иска да яде. Laughing Дано му дойде ищаха за храна до 2 седмици, че да не го назорвам след това. Mr. Green

Болните да се подобряват бързо и качествено!  Wink

# 516
  • Варна
Аз си мисля, че е обратното. Връщаме часовниците с един час назад т.с ще спим един час повече.

Ще спим с един час повече друг път Laughing. Иди обясни на бебето, че има да спи час повече, бас държа, че ще се изпосъбудят както винаги /т.е. по старо време/ и за нас повече сън няма да има.

Марта, недей така да ни гласиш за други теми, че нали знаеш, който гроб копае... Twisted Evil Да не осъмнеш с новина за четвърто някой ден Mr. Green

Моето диване чак преди малко заспа качествено, да видим докога. Днес следобед спа много - повече от 3 часа, после имахме гости с малко дете и то постоянно щъкаше тук-там из стаите и пречеше на заспиването на малкия. Когато все пак заспа, започна да се буди, с триста зора го приспах като го сложих на спалнята и се преструвах на заспала до него ooooh!. Сега трябва да го преместя в кошарата и да се местим и ние с ММ в спалнята, ама пусто му, защо не ми се спи, преди 2 не мога да заспя, въпреки че нощем ставам напоследък по няколко пъти да успокоявам мъника. ММ спи до мен на дивана, чудя се дали да не го оставя да си спи там, и без това днес пи много вино и ще хърка, та хъркащ мъж и зъбоникнещо будещо се зверче ще ми дойдат в повече Twisted Evil.

Лека от мен!

# 517
Добро утро:)

Час повече сън, ама друг път:)

Аз ще захранвам тези дни, чакам каката и баткото да се върнат от Велинград, че държат да присъстват на първата лъжичка, само трябва да реша тиква,ябълка или пък каша.

Хубав ден

# 518
  • София
 ДД и то нас! Laughing Laughing
Цитат
Марта, недей така да ни гласиш за други теми, че нали знаеш, който гроб копае...  Да не осъмнеш с новина за четвърто някой ден
Недей така с лошото, де.   Че то на стари години с 3 деца ще съм жива за оплакване...
Момичета, аз с кеф бих родила и четвърто( особено ако знам, че ще е момиче Mr. Green), но няма кой да работи вместо мен, че аз да ги гледам. Иначе защо не- лесно раждам( макар и да съм стара вече), бързо се възстановявам, обичам много деца , пълна съм с дрехи и аксесоари за всякакви възрасти, а най- големият ще помага в училище на другите! Hug
 Колкото до вас...ми то с тези непрекъснато променящи се закони  в ущърб на майките, ако не стане случайно може и да не се решите скоро на 2-ро и 3-то, а сме най-застаряващата нация в света! Sad
 Сега да похваля Магито- проплакваме си нощем заради зъбите, НООО като по учебник се будим 1 час по- късно за ядене и всичко си върви по старумо. Много съм доволна! Peace
 Да не забравя да честитя на скорошните месечинковци и специално да похваля Шени за тортата- страхотна е и ме запали и аз да опитам да направя нещо подобно за 1/2 на Магеланка! Laughing
Нели:(Калинкова)- Еленка е страхотна, както винаги и е с невероятно дълги пръсти-моята мечта! И Криско е така, та ще си отиват, а и върви висок за сега-вече носи якето на Вики за 1-ви клас!

mihaella: И ние се запичаме от пюретата-голяма мъка ни е това и нищо не помага- нито тиква, нито круша, нито боза ( а от нея само дупето ми расте Mr. Green)

# 519
Да, ние ще спим с час повече, но бебето вместо в 9ч. ще се събуди в 8ч.  Flutter

Точно това щях да кажа - който спи, ще спи час повече, а който има бебе, ще става час по-рано. Пфу..
Но ние се адаптирахме "страхотно" към новото време - не само че не спа с час повече, ами се събуди с час по-рано от обикновено, тоест стана в 4.30 старо време, 3.30 ново - ЧУ-ДЕС-НО!

# 520
Добър ден и от нас,  Hug

НООО като по учебник се будим 1 час по- късно за ядене и всичко си върви по старумо. Много съм доволна! Peace

Браво на Маги!!!  smile3501

Изпратихме тати, да му е лека работата и да е спокойно морето!  smile3548 Praynig

Еди пък май се зарази от баща си и сега е малко настинал. Снощи имахме 37.1 Т, дадох панадол и на сутринта нямаше, но нощта беше ДЕН.... спали сме от 2.00 до 3.00 и от 6.00 до 7.00, през другото време беше на ръце да се люлеем  Tired
Обадих се на педи, каза това което предположих и вече съм задействала нещата, утре обаче ще се обадя да запазя час - тя каза, че от сутринта е дежурна на телефона с много болни, явно грипа е в сила вече! Пазете се мами и деца!  Hug

Нелили, как ще забравим Елито, снощи нашия тати я видя и каза: "Ей че готино гадже, айде да го взимаме..." Mr. Green Heart Eyes

# 521
Добро утро и от мен! Въпреки че то вече добър ден стана Laughing. Ние от няколко дни нямаме нет, та затова не съм се включвала. Свекитата нещо не могат да се разберат кой да го плати, а ние с мъжо им гледаме сеира, щото така не могат да си говорят с дъщеря си и им е голям зор, ама явно вечните свади и кавги са по-важни от щерката и внучката, които са на хиляди километри от тях. ММ е крайно възмутен от родителите си, за последните 10 години, в които той поемаше всички сметки, не е просрочил нито веднъж. От няколко месеца, откакто те се прибраха да живеят вкъщи е голям кошмар. Ние плащаме тока, за да не стоим на тъмно, а на тях остави интернета и телефона, щото и без това те ги ползват основно. То не е истина какъв ужас настава в края на месеца. Всеки път, след поредното напомняне, го питат ама пак ли трябва да се плаща Laughing. Аз съм много доволна от цялата работа, така поне спря да ги оправдава за всяка глупост която правят Mr. Green
Ние с Дани снощи спахме при нашите. Правихме си женско клюкарско парти с братовчедките и сестра ми. Голямо дърдорене на ракийка и винце падна. Добре, че малечко спа добре като го гушнах. Баща ми се чуди защо детето се будело докато е с тях. Сто пъти му казах, че спи по-добре на студено, а той оставя парното включено заради него. Ми като изключих радиатора и той си заспа. Даже тази сутрин се събуди в 8:30 по новото време. А обикновено ставаше в 7:30 по старото. Е преди това яде в 6, но бързо заспа пак.
За братовчедите - Дани ще си има много. За сега има 1 първа братовчедка (от сестрата на ММ). Моята още се офлянква, но и нейното време ще дойде Wink. А пък втори има вече 4, а догодина живот и здраве ще се роди още 1. Тъкмо днес разбрах, че братовчедка ми която е в щатите е бременна за втори път. Много съм щастлива. Аз имам общо 7 първи братовчеди, а ММ 2 и със всичките сме доста близки, така че се надявам Дани да се познава с тях от малък. А също и на още много бебенца в родата, че и по-малките братовчеди и братовчедки ще се отчитат след време Laughing

# 522
Павел кукна в 7,20 ч, вместо след 9 ч. както обикновено.
Свекитата си дойдоха днес много рано, направо ме заболя главата  #Cussing out и сега започнах да гладя на малкия дрехите и какво да видя "някой" ми олепил ютията. Познайте кой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, а ютията ми е много хубава и почти невъзможно да се лепне, но така е като минава през апликации, за това и е забранено да пипа на малкия дрехите и затова 5х #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не искааааам да живея тук. Съжалявам, че ви натоварвам, но вече ми писна.

# 523
Дидка, твоите свекита са голям майтап  hahaha hahaha

# 524
  • София
Честита половин годинка на Габриела на diana lobodova , Мария на LadyDidi , Андреа на gabaritka и Рая-Мария на dudence

Мерси за комплиментите за моята маймуна  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт