, което означава че детето ще се събуди един час по рано...

Мерси
))
Бъди силна!!!
дръж се и ти....
Да, ама не... Сега вече не я тормозя да я гледам 
А за тортата.....направо ми останаха очите в нея.Украсена е невероятно и супер професионално.
за майсторлъка,Бисквитка.

. Сега трябва да го преместя в кошарата и да се местим и ние с ММ в спалнята, ама пусто му, защо не ми се спи, преди 2 не мога да заспя, въпреки че нощем ставам напоследък по няколко пъти да успокоявам мъника. ММ спи до мен на дивана, чудя се дали да не го оставя да си спи там, и без това днес пи много вино и ще хърка, та хъркащ мъж и зъбоникнещо будещо се зверче ще ми дойдат в повече 

. А пък втори има вече 4, а догодина живот и здраве ще се роди още 1. Тъкмо днес разбрах, че братовчедка ми която е в щатите е бременна за втори път. Много съм щастлива. Аз имам общо 7 първи братовчеди, а ММ 2 и със всичките сме доста близки, така че се надявам Дани да се познава с тях от малък. А също и на още много бебенца в родата, че и по-малките братовчеди и братовчедки ще се отчитат след време
и сега започнах да гладя на малкия дрехите и какво да видя "някой" ми олепил ютията. Познайте кой
, а ютията ми е много хубава и почти невъзможно да се лепне, но така е като минава през апликации, за това и е забранено да пипа на малкия дрехите и затова 5х
Не искааааам да живея тук. Съжалявам, че ви натоварвам, но вече ми писна. Препоръчани теми