... няма да си бъде тук за Коледните и Новогодишните празници
, но поне за първата годинка на детето ще е тук 
и веднъж в 6.00-6.30 за
, но имаме нощи на внезапни истерични писъци
, според педи зъбчето е пътник и е въпрос на дни - амаа ще видим ние тая работа, нещо не ми се вярва

Сега по темите
.
от сега на татък ви очакват само хубави неща 

Като се събуди, давам биба, ако не иска (което 99,99% от случаите) давам (.Y.) Нещо не мога да ставам вечер, да приспивам. Тя ще се разреве, ММ ще дойде, да види какво става, ще се засуети и аз ще се предам и пак ще й дам да яде. А ако случайно я списпя, ще съм се разсъннила много и няма да заспя пак скоро. Пък и съня ми е ценен 

Честито на всички вчерашни и днешни месечинковци! 1/2 година си е много време! 

Ние снощи оставихме малчо при майка и татко за цяла нощ. Странно беше, да няма кой да те събуди, но определено имах нужда от няколко часа непробуден сън. Малко ги поозорил със заспиването. А сутринта хич не ми се зарадва като ме видя 
! Желая ти много щастие с прекрасните ти мъже и скоро да сте си четиримата заедно във Варна! Много се зарадвах на поредното съвпадение между нас
. Струва ми се, че им е писано на малките ни момченца да станат приятелчета,остава само да ги запознаем и да си пием кафенцето заедно на сладки приказки покрай тях
.
. Преди малко разглеждах снимките във фейса, за да покажа Сиянка на Дани, а той мрънкаше нещо. Като стигнах до нейната снимка и той млъкна и се зазяпа в екрана
. Ами детето си я избра. А свекървата много доволна
, отдавна съм и хвърлила око на малката кокона 
! Да са здрави и винаги усмихнати!
!
Много се радвам за вас! 

Препоръчани теми