Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Уф, понеделник и ние ще вземаме кръв, мисля аз да я изпишкам, а ММ да събира в контейнер Simple Smile Или обратното.
Да се оплача, халката ми взе да пада  Shocked Премерих се и съм стигнала 44 кг. Толкова слаба не съм била последните 4 г  Confused, Ако не се отчитам редовно, значи съм се изпарила Crazy

# 451
  • София
Здравейте.За взимането на урина да се включа.Преди време дъщеря ми като беше на 4 месеца и отпушваха слъзен канал и искаха пълни изследвания.Взех колектори и се оказа при момиченцетата  много трудно-аз ли не го залепвах правилно незнам,но памперса беше пълен а пликчето празно и така 3 колектора пробвах след което сложих памук в памперса(не е много стерилно ама какво да правя) и най накрая услях да взема .
При момчетата предполагам че е по лесно.
mushence следобед каша ли даваш или пюре.И аз мисля вече да започвам следобед да давам друго и постепенно да заместя изцяло млякото следобед.Засега обедното хранене сме на пюре изцяло

# 452
  • София
Честита половин годинка на Виктория на diana_valkova, Христо на bambova и близначетата на mimoza kikoza

Да ви похваля моето прасенце е всеядно . Вчера и дадох спанак с картоф и се понамръщи малко , но яде малко. Днес даже не се мръщи , а направо си го излапа цялото  Wink Аз се бях притеснила, че няма да го иска, но лакомото си е лакомо  Flutter
И ние ще трябва скоро да правим гимнастиката с взимането на урина  Tired .  На Алекс все му изпускаха тези пликчета които сте показали. Нещо не ги лепвах ли като хората , не знам. Беше ме страх, че ще го боли при отлепването ако ги залепя по силно  ooooh! . На нас баба ( свекърва ми) ни взима кръв и не се притеснявам пък и съм сигурна във верноста на резултатите.
Ох, щях да пиша още, но трябва да взимам Алекс от детска градина. После пак ще се включа  Peace

# 453
На мен пък док нищо не ми каза за урина и кръв???  newsm78 Другите Хамериканки имат ли инфо по въпроса?  Rolling Eyes

# 454
Честита половин годинка на Виктория на diana_valkova, Христо на bambova и близначетата на mimoza kikoza и от мен!

Днес водих Лазар на преглед,защото е болен от вчера е с ужасна хрема.Изписаха му капки за нос,сироп за кашлица и витамин C.Дано не се наложи да пие антибиотик:pray:.Докато оздравее няма да му давам пюрета.

# 455

mushence следобед каша ли даваш или пюре.И аз мисля вече да започвам следобед да давам друго и постепенно да заместя изцяло млякото следобед.Засега обедното хранене сме на пюре изцяло

Следобед давам плодово пюре и 2-3 дни смесвам 1 лъжица каша с половин пюре. Вече заместих цялото хранене, не давам мляко след това. Първо давах половин пюренце - 60гр и кърмех, после увеличих на 125гр и пак кърмех, сега давам 190гр и не кърмя, че то не може да му излезе края иначе.

# 456
# 457
 smile3514 smile3511 smile3515 newsm61 newsm45

само това мога да споделя за тез дни!

# 458
Благодаря ви за хубавите думи за чудовищенцето Simple Smile А за дяволития поглед потвърждавам. От първия момент, в който отвори очички гледаше малко лошо  Twisted Evil На кой ли се е метнала???Майка и е такава душица  Whistling
Днес бяхме при педи и тъй като не беше пуснала печката теглихме Селинка с дрехи. Съответно извади 450гр. за дрехите и се оказа, че е качила само 200гр!!!  Shocked Сега съм в голяма чуденка защо така не наддава??? Има ли други, които са ги теглили с дрехи и колко грама махат след това? И да попитам момичетата от Пловдив (то май само Люси остана) за добър педиатър, защото не съм доволна от моята  Crossing Arms
За храненето навън когато захраних бяхме в един парк и и двете се омазахме яко. От тогава само в къщи!  Naughty

# 459

Гери и аз съм така напоследък....Не стига, че нощем не спи като хората, но и денем все мрънка, ужас вече  #Cussing out

Аз предлагам анкета за следващата тема, би ми била послезна, да видя към кой лагер спадам  Thinking

Спи ли бебето нощем?:
-спи непробудно цяла нощ
-спи, но се буди да се храни
-спи неспокойно и постоянно се буди, и  яде нощем
-спи неспокойно но не яде нощем

Или нещо подобно, някой да помага с оформлението на отговорите..

После може да пуснем и за дните как преминават, и дали са спокойни през деня и се занимават сами или все мръкат и иска да ги разнасяш насам-натам

# 460
Изобщо не искам да знам резултатите от подобна анкета, Бубе, че ще се окаже, че само Филип още плюска нощем (по няколко пъти)  #Cussing out Tired

# 461
Zdraveite,veche se zahranihme sas zelenchukovo pyre i doide red na plodovoto.Az zapochnah da go davam kato zamenih sledobednoto hranene s nego,no neznam dali e pravilno?!Kazahami che plodovoto pyre ne zamestva hranene.Kak da go davam togava-m/u hraneniqta ili da si prodalja kakto zapochnah? newsm78

# 462
ехо привет!!!да се запиша и тук че мн рядко стигам до темата.ние сме добре малко се боря тука да не се разболея и мн ме е страх да не лепна нещо и на малкия. за колекторчетата и ние се сдобихме да ми е под ръка за следващото ходене,дано да успеем от 1вия път че направо да го остава в лабораторията с едно ходене Simple Smile хоупи не сте мила единственитееееее,направо вече се отказах с това нашето ядене нощем прави каквото си иска яде в колкото реши я към 3 я към 1,но един път ставаме задължително  Naughty от няколко дни давам пюре и се надявам да почне да се засиища,то тези кила ядене искат.хахаха..ох сега мн харесах тоя вариант на снимка и да се покажем и тук  :

п.п ааа забравих да кажа потресена съм по въпроса за майчинството..ужасссссно е:( някой знаели дали изобщо от 1ви януари ще се промени и майчинството и детските,нали и те са обвързани с минималната.или сега ще има някой нов закон и вече няма да има връзка?ох няма такаваа управа:(((

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 19:38 от nins86

# 463
  • София
Хоупи,изобщо не сте единствените!На всичко отгоре,не само,че се храним поне 1 път нощем,а после иска и да си играем,и се и приспиваме по 1 час  и мама накрая е #Crazy

# 464
Хоупи,изобщо не сте единствените!На всичко отгоре,не само,че се храним поне 1 път нощем,а после иска и да си играем,и се и приспиваме по 1 час  и мама накрая е #Crazy
Филип изобщо не се буди и не си отваря очите, т.е. поне тази веселба с играта ми я спестява (слава Богу и дано така да продължи  Praynig), но пък се ДЕРЕ с цяло гърло, все едно никога не е ял  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт