Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 529
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • До морето :)
Хахахахах, Хоупова, това е страхотно!  Laughing Обаче не съм съгласна с т.14  Twisted Evil Торбичката става за парашут, ако не нея закачиш котка  Rolling Eyes Пускаш я от втория етаж и има: I believe I can fly! I believe I can touch the sky!  Joy
SYMa, наистина сме хванали промоцията, обаче това с пенсионерите не мога да го разбера! Има толкова младо хора, които нямат работа, а не могат да се вредят от пенсионери  #2gunfire Макар че скоро няма никой да взима пенсия. С тея години, които направиха, едва ли ще доживеем  Laughing
Жени, един въпрос към теб - Ако забременея до година и двете майчинства ми се застъпят - как ще ми изчисляват болничния за второто дете?! Сегашните пари ли ще получавам (т.е. милионите) или ще се изчислят на база на втората година! Не знам дали ми разбра въпроса! По-важното е как е Митито? Поопрвя ли се?  Hug

# 436
  • София
ДД о ит нас! Laughing Laughing
Първо да кажа-жива съм и нямало да изтека напълно и да се изпаря във въздуха Mr. Green Гинекологът каза - възпаления нямам, да изчакам пълно изчистване и после да отида да ми вземат цитонамазка, след навършване на 1/2 годинка от Маги! (Много го мразя този момент, че съм имала кошмари с маточната шийка, но за това...след резултатите!)
 Магито-доки каза, че съм луда майка за връзване- нямало нужда от никакви прегледи за сега- прекрасно си се развивало детето-дори и да повръщало..щяло да го израсте! newsm78 Еми-ще изчакам до средата на ноември да се върне ММ от път и тогава ще ходим на гастроентеролог ако още смятам, че има нужда!
Много сладка Селин видях-да си кажа правичката-завид, завид за сините очи- аз вече нямам шанс да се явя на поправка за очи...3 кафявооки ми стигат да са ми живи и здрави!
Сима:За пюретата- ние често на обяд сме навън, затова ги измествам на следващото хранене към 16.30, но още не ядем каши-когато ги проядем ще се налага на обяд да сме си вкъщи, защото Маги се омазва цялата по време на ядене!
Хоупи:Много сладко инфо Joy
За помощите:Все по- зле ще става, още не са ги увеличили на 270 (от 240) за 2-рата година!
[ И накрая: Честито на всички месечинковци, които съм пропуснала да уважа тези дни!  bouquet

# 437
Добро утро:)

Момичета, как излизате на този студ и вятър..... аз яко зиморничава и си стоя в къщи на топло, а Бобката екипиран спи на отворен прозорец Wink

Вчера за малко Бобошан да бъде захранен и то с праз лук  Shocked Майка ми дойде да види децата и аз се оплаквам,че ни мъчат зъбки и киселеем, след малко се връща с парче праз и го подава  на бебо да си чешел венците  Shocked

Михаела, страхотно е малкото "чудовище".

Хубав ден:)

# 438
Добър ден и от Нас Simple Smile

за храненето на вън- на някое топло място,кафенце,в колата или в някой на гости ако съм,на улицата няма вариянт!

голям проблем имаме-малката от две вечери ака посреднощ към 1-2ч.,съответно докато я измия се разсънва,после се храним и пфффф  #Crazy

за венците-нямаме зъби още,но купих дологел за мазане,като че ли е с по голям ефект от бочкото

за спането-през деня имаме 2-3 дрямки по 30мин и едно спане от 1-2-3 часа (според кефа и)

МРАЗЯ ЗИМАТА!!!!!!!!!  #Cussing out

# 439
Ииииииииииии писна ми от шибания нет в СЗ smile3515
Докато ме пусне да пиша в темата и Венцулини надава вой Mr. Green

хаха Сума,и ти имаш същите терзания като мен Laughing Тъй като аз съм с много "строг режим",нещата ми никак не са вързани с излизането,но както някой по-нагоре беше казал,излизам след храненето с пюре,т.е. обедно и гледам следобед да съм вкъщи за кашата Peace Аз сега така или иначе съм само на каша,защото имахме леки неразположения на духа Mr. Green

Абе хора,забравям темите.....вече взех сериозно да се притеснявам за мозъчното си състояние Crazy

Ами да кажа две неща,които винаги забравям,явно сега им е дошло времето Peace
Зазка,много се радвам за вас,че вече сте вкъщи и лошото е зад гърба ви Hug Само хубави моменти от тук нататък с малката кукла Heart Eyes
Яна,наистина ти се възхищавам,освен да дойда при теб на уроци по търпение и толерантност Laughing

Михаела,Селин е много готина,но по погледа си личи,че е малък дявол Heart Eyes

Марте,много се радвам,че нещата с теб са ок,а за Магеланка стига се притеснява,това повръщане се израства,така че няма страшно Hug То и ние пак го подхванахме на нов глас,защото като се нахрани и реши,че трябва да сяда,да се върти по корем и т.н. няма начин да не върне Mr. Green

Ние днес ходихме на контролните изследвания на кръв и урина.Още от сега да кажа на майките на момчетата,такъв кошмар през живота си не съм изживявала с вземането на урина Mr. Green Едва събрах 5 капки да занеса Twisted Evil Сутринта сложих пишката в шишенцето и памперса отгоре и зачаках,да обаче по някоето време отварям да си взема пълното шише и кво да видя,всичкото в памперса,шишенцето празно #Crazy Щях да полудея,а нямам време,че трябваше да тръгвам към лабораторията.Айде пак шишето на пишката и чакам,но този път аз държа шишето там,при което по едно време почва да пишка и половината върху него и по леглото,и другата половина едва събрах в шишето Mr. Green Кошмаааар Twisted Evil
Иначе бодването в пръстчето почти не го усети,после като почнаха да го стискат малко се поразсърди,но аз бях готова за адския рев и останах много приятно изненадана този път Mr. Green

Та в този ред на мисли:ако има някакъв безумно лесен начин за вземане на урина от пишка(хаха),моля споделете веднагически Wink

Сега се моля всичко да е наред с резултатите,че естествено пак съм изправена на кътни зъби в момента Praynig

Днес започвам ябълковото пюре,дано му хареса Peace

# 440
Ние вземахме урина с колектор от аптеката- бързо и лесно, лепвам пликчето на пишката слагам памперса и след 2-3 мин всичко в пликчето е събрано. Simple Smile))

# 441
  • Варна
Е това за майчинските много ме издразни - ами те още малко и 10 години назад ще връщат #Cussing out. Съвсем ще попарят желанието на младите жени без много стаж да имат деца. Яд ме е, че ми бърка и в плановете за второ дете, по принцип мислих да имам второ като стане малкия на 3 години, ама така ще се окаже най-неизгодния вариант, тъй като едната година ще съм на минималното майчинство. Освен да "запретваме ръкави" сега за второ дете, ама не се виждам с две бебета сама, а и още нямам цикъл... Пфу, ядосах се, това правителство работи в ущърб на най-уязвимите Close.

Луси, и на мен ми е хикс това с вземането на урина, но ми се струва, че при момиченцата ще е даже по-трудно отколкото на момченцата. Нашите диванета поне като пишкат, можеш да "уловиш" струята Laughing.

# 442
  • София
Ние вземахме урина с колектор от аптеката- бързо и лесно, лепвам пликчето на пишката слагам памперса и след 2-3 мин всичко в пликчето е събрано. Simple Smile))
Това е решението с момче, ама за момиче дали става не знам newsm78 Някой да помага..

# 443
  • София
Това е решението с момче, ама за момиче дали става не знам newsm78 Някой да помага..

Има колектори и за момичета, но няма да скрия, че е адски трудно и понякога болезнено за бебешонките. Търсете колектори със силиконова лепка, а не само с лепило. Вторите са ужасни!!! #Cussing out

# 444

И аз чакам за идеи  Rolling Eyes

# 445
аз купих лепенка за следващата седмица ще ми е нужна,като вземем пробата ще кажа как е що е,ама доки както го обясни е супер лесно.лепиш,слагаш памперса,даваш водичка,и чакаш.... ще я видим тази работа  Stop

# 446
Опала, ето ме и мен, след като вчера писах и накрая се скапа нета и айдееееееееееееееееее

Тъкмо ви хванах за тези изследвания, и на мен ми обясни педи, че се лепяло нещо си и така ставало лесно, но не разбрах особено. Другия месец ще пускат изследванията, той тогава ще е почти на 7мес, ама тогава каза.
Вчера на консултацията сме + 400гр и 2см. Всичко си му е наред на детето Simple Smile И на въпроса за захранването, казах си аз, че съм давала вече пюре  Blush Каза да почвам да давам повече и да замествам едно, после и второ хранене...... Супер пак се възмутих аз, какъв е смисъла да се чака да става на 6месеца като после айде юруш да заместим всичките хранения за няколко седмици.
Както и да е, аз си карам по моята си схема- заместих вече и следобедното хранене, тази сутрин започнах да давам малко пюре и сутрин преди млякото....... скоро и него да заместя. Но както бях питала по-рано, това с регулирането на кърмата не ми е много лесно на мен, затова и замествам бавно. Снощи пак ставах в 4ч да се цедя, че щях да изгърмя.

И аз по обяд съм вкъщи да хрантутя, излизаме след това. После за следобед пак вкъщи. Сигурно някога ще се случи и да сме някъде навън, но ще го мисля тогава Simple Smile По принцип въобще не клепа детето. Яде бързо и устремено и си казва сам АМ-АМ Simple Smile)) И в повечето случаи ако се забавя, устата вече зее отворена  Joy

# 447
  • София
Охххх, избива ни втори зъб- познайте дали не сме ''горе на черешата''-мажем се, носим се...нищо не помага ooooh! Рев, рев и пак рев! #Cussing out
 Кой каза, че момиченце се гледало по-лесно newsm78 Не и моето- да ми е живо и здравичко, ама вече съм  #Crazy и аз си поплаквам с нея, защото не мога да и помогна да не я боли....сега мисля да и дам панадол, че действа и обезболяващо като последна мярка!
 Днес пристигна комплектчето шал, шапка и ръкавички в бяло, което и купих специално за първите зъбчета! Скоро (като спрем да се тръшкаме) ще направим фотосесия и ще ви се похвалим! Hug

# 448
  • До морето :)
И аз от утре ще захраня  Party Разбира се, няма да е като нормално захранване  Laughing Просто искам да си начеша крастата  Rolling Eyes Ще й давам всеки ден по 3-4 лъжички, но няма да заместя цяло хранене още. Ще въведа всички зеленчуци и после ще ядем по цяла порция. Нали може така?! Тази седмица тиква, после картоф, после морков  newsm78 Всичко това го правя с цел, че педи на дава да я захранвам преди 6-тия месец, а детето си иска. Че така хем вълка сит, хем агнето цяло  Mr. Green

# 449
Вземането на урина изобщо не е сложно с тия колектори. Представляват малки найлонови пликове с отвор и лепяща част. И така поставяте чурата в пликчето и залепяте за бебето. После в лабораторията само прелях урината в техните чашки и това беше. Максимум до 1час след като се е изпишкало детето  трябва да се  занесе в лабораторията  Peace
Колекторите са 2 вида-за момче и за момиче/различна е големината на отворчето/.

Успех     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт