Макар че скоро няма никой да взима пенсия. С тея години, които направиха, едва ли ще доживеем
Еми-ще изчакам до средата на ноември да се върне ММ от път и тогава ще ходим на гастроентеролог ако още смятам, че има нужда!

Аз сега така или иначе съм само на каша,защото имахме леки неразположения на духа 

Само хубави моменти от тук нататък с малката кукла 

То и ние пак го подхванахме на нов глас,защото като се нахрани и реши,че трябва да сяда,да се върти по корем и т.н. няма начин да не върне
Щях да полудея,а нямам време,че трябваше да тръгвам към лабораторията.Айде пак шишето на пишката и чакам,но този път аз държа шишето там,при което по едно време почва да пишка и половината върху него и по леглото,и другата половина едва събрах в шишето 

. Съвсем ще попарят желанието на младите жени без много стаж да имат деца. Яд ме е, че ми бърка и в плановете за второ дете, по принцип мислих да имам второ като стане малкия на 3 години, ама така ще се окаже най-неизгодния вариант, тъй като едната година ще съм на минималното майчинство. Освен да "запретваме ръкави" сега за второ дете, ама не се виждам с две бебета сама, а и още нямам цикъл... Пфу, ядосах се, това правителство работи в ущърб на най-уязвимите
.
))
Някой да помага..
))
Някой да помага..
))
Някой да помага..
И на въпроса за захранването, казах си аз, че съм давала вече пюре
Каза да почвам да давам повече и да замествам едно, после и второ хранене...... Супер пак се възмутих аз, какъв е смисъла да се чака да става на 6месеца като после айде юруш да заместим всичките хранения за няколко седмици.
По принцип въобще не клепа детето. Яде бързо и устремено и си казва сам АМ-АМ
)) И в повечето случаи ако се забавя, устата вече зее отворена
Рев, рев и пак рев! 
Не и моето- да ми е живо и здравичко, ама вече съм
и аз си поплаквам с нея, защото не мога да и помогна да не я боли....сега мисля да и дам панадол, че действа и обезболяващо като последна мярка!
Разбира се, няма да е като нормално захранване
Всичко това го правя с цел, че педи на дава да я захранвам преди 6-тия месец, а детето си иска. Че така хем вълка сит, хем агнето цяло 

Препоръчани теми