Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 507
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
ама и аз съм една до вчера си скубех косите от нерви, днес вече готова за второ  ooooh! newsm57

# 541
  • До морето :)
Гери, и според мен не давай нищо на детето. То до 38 не е температура, която трябва да се сваля. Ако има ниска температура, тя нали е за това, за убива "лошите" неща в организма. Попътен вятър на Капитана  Hug
Луси, дано не си разчела правилно изследванията  Crazy А ти бързо оздравявай! Смятам до април месец вече да не кърмя (да не казвам голяма дума) и ще заформя един женски купон за РД-то ми  hahaha Като ти четох поста и така ти завидях  Crossing Arms
ljufis, благодаря за отговора. Значи да се моля следващото да стане пак по план  Mr. Green Ще гледам пак Близначе да го изкарам, че се уплаших от Овенчетата (а аз съм такъв добитък  Mr. Green )
Смяната на часа - на нас не ни се отрази. Събуди се в 7:30 по новото време, но вчера пак се събуди в толкова по старото  Laughing Понякога спи до 10, понякога до 7, луда работа  Mr. Green
За часа за къпане - къпем се към 20:30 - 21:00ч. В зависимост от това кога ще е последното ядене преди съня. После яде и почти веднага заспива  Grinning
Ето я и Елена Буболечкова след първото захранване. Телефона ми не прави хубави снимки, а на фотото батериите се прее**ха  #Cussing out Във ФБ сега качвам и клипче

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 22:20 от Лече-Буболече

# 542
Добър вечер Simple Smile

Да се включа и аз малко по темичките Simple Smile
За смяната на времето............ ми много гадно стана така, следобед докато се оправим да излезем навън и то се е стъмнило Sad А да не ви говоря, че тази сутрин в 6.30 се ококориха едни очи  Shocked и започна една игра, ами то вечее е светло и не можах да го забаламосам. Но снощи бяхме на РД с Максито и малко режима отиде на кино....... кога ял, кога спал....по-скоро стана от рано заспал, и рано се събудил.
Аз къпя към 20.30-21ч. ако много му се спи и по-рано, ако пък не му се спи въобще, и към 21,30 може да отиде, но рядко. Къпя, обличам го, кърмя и ............да спи, но не всякога става това със заспиването лесно. Но повече не храня, чак към 5-6ч, в повечето случаи към 5ч.
За захранването- аз пак с въпрос  Blush към тези, които са заместили хранене- следобед какво давате- само плодово пюре или каша? И всеки ден ли е кашата?
Аз да ви кажа не знам как да го изхраня това моето дете  Laughing Следобед само с плодово пюре, издържа около 2 часа т.е. огладнява преди да му се е доспало, което не ми е по план. А аз не искам да давам всеки ден каша, че тогава няма да бута уокър, ами ще се търкаля пред него  Mr. Green  Joy

Лусинда, да се оправяш. Поне си си направила купона, нищо че сега ближеш рани Simple Smile Айде бързо да се оправяш. Когато пусна изследванията ще ги коментираме (но това ще е едва края на другия месец, ти може и да си се успокоила и забравила вече Simple Smile
Гери, попътен вятър на капитана и ти слагай на мястото свеки, да не ти се мотка много Simple Smile За температурата, щом е спаднала, спри панадола. Изчакай дали ще се покачи още.

Друго... не помня какво имаше. Хайде лека ви нощ и до утре Simple Smile

# 543
У нас специални часове за къпане и ядене няма. Има дни, в които изобщо не го къпем, защото не смогвам с времето. До късно сме навън и понякога той заспива напът за вкъщи. И не го будя, само за да го изкъпя. Напоследък го къпя сутрин преди да излезем, т.е. поне два часа преди да излезем гледам да има.
Яденето - много пъти яде, не знам колко. Май и нощем яде, на зазоряване яде със сигурност, тогава го усещам. Предишно ядене през нощта дали има не съм сигурна.

Това е почти като у нас. С тази разлика, че понякога пищи и си иска банята като е издразнен от емоциите през деня и го къпя преди да заспи, пък било то и в мивката за по-бързо - после много бързо отнася. Peace
За яденето сме едно към едно. Grinning

# 544
  • Варна
Аз къпя към 20.30-21ч. ако много му се спи и по-рано, ако пък не му се спи въобще, и към 21,30 може да отиде, но рядко. Къпя, обличам го, кърмя и ............да спи, но не всякога става това със заспиването лесно. Но повече не храня, чак към 5-6ч, в повечето случаи към 5ч.

И аз така, само че нашето сутрешно хранене е в 6, ако стане по-рано /както прави напоследък #Cussing out/, го залъгвам до 6, да не ми се учи сега тепърва да се храни по нощите, след като не го е правил.

Днес с триста зора го удържах да издържи до 8 за банята /т.е. 9 старо време/, голямо мрънкане беше, но успях да го сложа с час по-късно /т.е. реално в същия час когато друг път/, дано и събуждането да е с час по-късно, макар че не ми се вярва. Снощи въпреки че заспа късно и се буди сто пъти, не си измести часа на събуждане.

Ееех, кога ще спя до 10 без прекъсване, прав беше доктора, при който раждах, че се свърши с късното спане Sad.

Днес дадох пак картоф, само че този път много плю, не като вчера да яде послушно... Странна работа.

# 545
Добро утро:)

Новото време ,не ни се отрази добре.. тази сутрин кукна в 5.

Ние се къпем всеки ден между 7 - 8.30, дори и да ме мързи, много обича и само във ваната не мрънка.

Как кърмите и спите, направо завиждам.... аз се пробвах ама претърпях неуспех, а и полугола май не мога да спя Wink

Хубав ден

# 546
  • Стара Загора

Аааа Бобо като заспи в 19.00 или 19.15 там някъде, кога се събужда??? Само не казвай на сутринта в 6.00, че много ще ти завидя   Crazy
В 7ч....рядко в 8ч. сутрин Mr. Green сега не ми завиждайте Twisted Evil Такива поспаливи са моите деца....дето вика майка ми....ей научи ги да спят като теб Mr. Green

# 547
И ние сме от поспаливите, даже снощи легна в 18.00 ч и до сутринта до 06,30 към 22.00 му дадох млякото, спейки си го изяде  hahaha
Та в тоя ред на мисли къпем се по обяд ,защото заспиваме много рано вечер. Безсмислено е да го будя за баня .......

# 548
Е,не!Няма как да не завиди човек! Crossing Arms
А аз ще се радвам дори на 8 часов сън.Като се замисля дори на 6! ooooh!
Досега го къпехме към 7.30 и ядеше и заспиваше в 8.Сега малко по-рано.
Съответно става към 12 и после ако се съберат 3 часа се радвам Tired

Ooooo Моето слънце днес става на 5 месеца!Почерпете се за негово здраве!

Тортата,разбира се,не съм я правила аз  Laughing

# 549

Аааа Бобо като заспи в 19.00 или 19.15 там някъде, кога се събужда??? Само не казвай на сутринта в 6.00, че много ще ти завидя   Crazy
В 7ч....рядко в 8ч. сутрин Mr. Green сега не ми завиждайте Twisted Evil Такива поспаливи са моите деца....дето вика майка ми....ей научи ги да спят като теб Mr. Green

ОООО де късмет и аз да науча мойто - ама то е Телче инатоо не се поддава... събуди се днес в ... 4.00часа, а да го приспа, люлям,  люлям, нахраних го в 4.30 и неЩЕ да спи и тва е, ама със затворени очи и мрънка и реве, пфууу  ooooh! тааа два часа сме се мотали от 4.00 до 6.00 и най накрая поуспя да заспи до... 7.00, тааа станах ...

Ние пък объркахме сега графика, да му се невиди ... яде в 4.30 и така изместваме с 2 часа яденията, пфуу... как ще го оправям сега незнам..

Днес отиваме на лекар да го видя малчугана - кви сополи вади, ужасТ...  Confused Това ни е първото разболяване и затова така се притеснявам, ама предполагам се свиква... не че няма да се притеснявам и занапред...

И ние сме от поспаливите, даже снощи легна в 18.00 ч и до сутринта до 06,30 към 22.00 му дадох млякото, спейки си го изяде  hahaha
Та в тоя ред на мисли къпем се по обяд ,защото заспиваме много рано вечер. Безсмислено е да го будя за баня ......
Наистина е безсмислено да се буди за къпане, и остава варианта къпане сутрин или по обяд, или пък късен следобяд.

Теди, честита пета месечинка на твоето ангелче!
 Hug baloni newsm51

# 550

Привет!
Момичета, много ви благодаря за пожеланията за моята толумбичка  Hug
А тортата - както казах, не се получи професионално, но я правих с много любов Simple Smile Творена е 4 поредни вечери, между 22,00 и 01,00 часа през нощта. Иначе аз през деня не мога да сготвя, пък камо ли торти да правя. Crazy
Днес бяхме на консултация - 6м. и 2 дни, 7,200 кг (+500гр)и 64,5 см(+2см). Много съм доволна от детето  Hug
Луси, да се оправяш. Ние днес пуснахме изследванията, така че утре може да ги коментираме  Peace
Къпем я след 20,00ч, според зависи кога ММ се прибере. Последната седмица остава до по-късно на работа, та си я къпя сама. Заспива към 22,00, понякога и по-късно  Crossing Arms
В този ред на мисли, само моето бебе ли яде през два часа през деня?Рядко през два и половина - три?  Crazy Кажете, че не съм сама, че като ви чета за 5 кратни хранения ми става едно....тъжно за самата мен ooooh!
Деси - какво стана с на Павел очето?
Гери - стискам палци да ги преборите тези сополи Hug
Честита месечинка на Марти и всички останали - да растат здравии щастливи и малко по-поспаливи  Heart Eyes
Друго не се сещам, но браво на захранилите се, на поспаливите също браво, а болничките да се оправят  Hug
Усмихнат ден!!!

# 551
Как кърмите и спите, направо завиждам.... аз се пробвах ама претърпях неуспех, а и полугола май не мога да спя Wink

Изобщо не спя полугола. Имам си пижами за кърмене, с отвор на гърдите и нямам никакъв проблем. Peace И тази зима най-вероятно ще има в зимната колекция на дрехите за кърмене на Шаманката. Peace

Айде, ние излизаме да хванем слънцето и днес! Grinning

# 552
Бисквитка, вие все пак се кърмите, затова и интервала между храненията е такъв... така предполагам де! А иначе имате много хубави мерки, браво на Аленита!  Heart Eyes

# 553
  • София
 ДД и от нас! Laughing Laughing
 Честита месечинка на нашето другарче Марти!Да ни е жив и здрав и скоро да го видим пак колко е пораснал!  bouquet
Лусинда: Миличка..запази спокойствие и напиши стойностите, които те тревожат, че при бебета са различни от тези за възрастни и може да нямаш основание за притеснения.Колкото до еритоцитите-да не би СУЕ да е увеличено? Дори и да има леко повишение в стойностите, това просто говори за прекарана бактериална инфекция, която може вече да е отшумяла като клинична картина, но кръвната картина се възстановява по- бавно!
 А за теб..какво да кажа..завид,завид за купона и лошо за болестта- бързо да се оправяш, че Венцулини има нужда от силна ,здрава майка! Peace
 На нас новото време ни се отразава добре- лесно сменяме храненията и няма проблем!Колкото до къпането- никога не го пропускаме ( освен при ваксина)- за нас банята е най-любимият ритуал. Когато Маги беше малка се къпехме около 22.30, с течение на времето си го измести до 21.30-къпем се и заспиваме веднага сами в кревата, после ако не я болят зъби или корем си спинка поне до 6.00, а тази сутрин се събуди в 7.00-ново време.Е, татко сподели, че към 5.00 и е дал биба, но не са ме будили за папкане! Hug
Гери:Стискам палци за безаварийно пътуване на тати и успешно прибиране при Малчо- колко време ще сте сами? Пожелавам ви бързо оправяне и не се тревожи- всички растат така с кашлици , температури и сополи. Сигурна съм, че Еди бързичко ще се оправи да не тревожи мама. А татко да си идва, че да направи на мама сестричка на Еди! Hug
Нелка:Браво на Елито- и то вече в захранените бебета!Голяма е скица! Hug

# 554
Очите и носа на ПАвел са по-добре, даже бих казала се оправиха, но остана кашлицата и тя намаля, но не напълно Simple Smile И аз съм по добре, само гърло ме боли:)
Ние излизамееееееееееее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт