ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
silvia77, смятах да се гушна до Йо, ама като каза за сърчицето, което си чула и ми стана много мило. Да ти е жива и здрава Матейка.
Аз ако искам да оставя само част от цитата, просто излишното го трия. Не знам дали може по друг начин.

Пак почнах през пост да си виждам моето име. Спирам докато народа се наспи, че ще стана досадна  Grinning

# 466
Добро утро.
Магнетче мерси за кафето.
Силве,като натиснеш бутона цитат ти маркира целия пост,но изтриваш всичко и оставяш изречението,което искаш.Аз също в началото дълго време се чудих,накрая това измислих.
Хеленче, Алекс е идеален. Heart Eyes
Момичета с кремовете за лошо време мога ли да мажа при вече зачервени и грапави бузи или да ги оставя да си минат и после превантивно да понамазвам?Аз взех ма бочко по съвет на Ичката и като чета състава ми допада,ще видим като го ползвам дали ще ми хареса.
Сериалчета гледам много.Бг гледам Стъклен дом и Под прикиритие(наистина е много добър).Иначе Фокса при нас също е на почит.: ) От местопрестъплението,Двама мъже и половина,Малкълм,Война вкъщи  (от нета,но за жалост има малко сезони).Турски сериали ненавиждам.
Днес е фемили дей : ))) ,разходка и обяд и навън.Хубав ден на всички.

# 467
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

За част от цитат и аз натискам "Цитирай" и после трия излишното.

Силве, Експериментът Fringe ли имаш предвид? Това го гледам и аз, сега малко го занемарих, че почна да ми става блудкав, но първи сезон е супер.

# 468
                                                Добро утроооо.

Благодаря за кафенцето.Магнетче,  Hug

Обичам събота и неделя. Grinning

Пеперудкеее, как ми се ще да дойда за Коледа при вас в хотела....Мммм, наслада.... Mr. Green Hug Относно захранването - щом Даниела ви изпива с поглед, ще рече, че сигурно скоро ще е готова за захранване. Опитай след две седмици да речем и виж как ще реагира. Аз не бих искала да захраня по-късно от 6 навършени. Причините ги знаеш - писали сме ги.  Wink

Къдрокоске
, заповядай. HugВ същност това е един от негативите на тази работа.На всеки празник се работи.Вместо да седнеш като бял човек със семейството си, даваш най-доброто от себе си за хората.Миналата година, щото бях бременна не работих, но ми беше достатъчно мъчно, че ММ не си беше в къщи с нас. Confused
 Даниелката, колкото и да не ми се ще, ще пробвам да захраня след като навърши 5 месеца.На 12 декември трябва да съм на линия, което ще рече, че трябва да имам време да я наблюдавам как ще реагира.И на мен седем месеца ми се вижда късничко за захранване.

Благодаря на всички момичета.

След всичките ми перипетии със зимната екипировка, вчера се сблъсках с нов.Трябва да купувам слънчеви очила на девойката, и разбира се, да я науча да седи с тях. ooooh!След падналия сняг в планината, като напече това ти ми слънце, е непоносимо за очите. ConfusedМилата се чудеше на къде да извръща главичката за да се пази от светлината.Проверих в магазин, имат, но да не ви казвам цени... ooooh! ooooh!Днес ще замъкна баща и там с ангелска усмивка. Mr. Green Mr. Green
Има ли някоя, която да се е сблъскала с този проблем?

За захранването ще взема тиква, картофи и моркови от едни съседи.Възрастни швейцарци, имат огромна градина зад къщата си, в която отглеждат разни зеленчуци и плодове.Много са мили, и като родители на четири деца, сами предложиха да ми дават разни еко-храни.Дори дядото предложи на ММ да ходи и да си сее каквото му душа иска.ММ пък много ентусиазиран, твърди, че така се освобождавал от стреса. Crazy

Телевизия в къщи почти не гледаме.Вечер за малко новините, и сутрин рано ММ гледа CNN, а аз обикновено само го слушам.Пускаме си по някой филм вечер (свалям от БГ торентите) и това е.
 Но Кръцни/срежи беше един от топ сериалите, които гледах в БГ. Crazy

Деска, вярно станахме изтрещели домакини. Joy

Хубави почивни дни.

# 469
Силве, не съм вачето, ама да ти отговоря. Натискаш "цитат". Излиза ти целия пост в новият отговор. Триеш това, което не искаш да цитираш /без да пипаш нещата със скобички в началото и края на цитата/. Аз така правя.

# 470
Добро утро!
Аз серияли не гледам. Преди много години бях на гости на етърва ми (още преди да ми стане такава). И тя като го пусна тоя телевизор и само ми съобщаваше какъв сериял следвало и ми го разказваше в резюме, уж и на мен да ми е интересно, за да може тя да го гледа. В края на деня бях издивяла и получих непоносимост към сириялите. Сега и готини да има, като чуя сириял и не гледам. Тегля си филми от нета и гледам когато имам време. Обичам трилъри!

Ваче, и аз хапвам всичко каквото ми се яде. В началото малко се ограничавах, но сега вече хапвам. На Ники не му влияе. Важното е мляко да има.  Simple Smile

# 471
  • София
Добро утро и от мен Hug
Снощи четох, но не можах да пиша, защото такава глава ме болеше, че чак ми се  Sick  чак си позволих да изпия един панадол Rolling Eyes А при кърменето в 5 сутринта ме заболя гърлото зверски (това заради мазолите от онзи ден и ходенето ми по чехли вчера...)...та сега пия чайове и лимони....дано ми се размине Praynig
днес пък сме и на два рожденни дни, на първия май ще ходим с бебето, след това ще го оставим да спи и без него ще идем за 2 часа...дали ще се получи не знам #Crazy
Шунче, сериали и аз много гледам, дори повече и от теб, преди да родя следях около 12, сега за съжаление нямам време за всички. Тези дни вечер гледах по 1 епизод на Декстър (много е як), но сега зимата като си останем повече вкъщи и ще наваксам Mr. Green
А Крис престана да се върти цяла нощ,но пък продължава да яде по 3 пъти...
Иска да яде, изчезвам Hug

# 472
Мерси много момичета! Hug
Пеперудке, и на Матея много и блести в очите и се дразни.Тук незнам какви са цените и дали изобщо се предлагат такива неща за бебчета.
Деска,пиши си пиши да има да четем.
Аз след малко ще пробвам пак с тиквата. Party
Ана2 после да разказваш за уикенда. Laughing
Шунче,да за Fringe говоря,но ни се е прецалало бързото превключване на английския,та затова ги пиша на бг.А дневниците на вампира е The Vampire Diaries.Започнах да го гледам през бременността,защото е като приказка и не ме натоварваше.Точно в този момент за докторски истории не ми се гледаше,а комедии много не обичам. Wink

# 473
Здравейте майки и татко  Mr. Green

днес тук е мрачно, Алекс има сополки и затова ще сме си вкъщи цял ден...  Tired. Слагам Стеримар, давам Витамин C, и Коризалия също, капя сребърна вода в нослето. Какво друго да му давам, не искам да става по-сериозно  newsm78, посъветвайте ме нещо...
От сериалите - май само аз гледам турските, само някои де  Embarassed Blush - харесвам Листопад и 1001 нощи. Гледам Стъклен дом, 7 часа разлика и Столичани в повече, като последния е уникално смешен  Mr. Green. Иначе от чуждите харесвам 2-ма мъже и половина, Малкълм, Приятели, Дневниците на вампира /страхотно сериалче  Heart Eyes/, Свръхестествено. Не си падам по докторските - може би само Анатомията на Грей  Peace
Магнет, мерси за кафенцето, тъкмо пия моето Simple Smile
Ваче, аз също много обичам прясно зеле, сготвено. Но не ядях доскоро, опасявах се на малкия да не му стане тежко. Обаче наскоро майка ми беше сготвила и си хапнах доста  Embarassed, но нямаше промяна в поведението му. Вече всичко хапвам, засега няма реакция.
Добре де, и аз искам домашни пюренца да правя за малкия, но се пробвах няколко пъти - вече и капчица кърма не мога да изцедя  Thinking. Трябва да стимулирам постоянно ли, какво ли... Да не се препълня пък. Ваче, помагай - мисля, че и ти не можеше да цедиш с помпа  newsm78
Пеперудке, малката дали ще иска да стои с тях. Знам, че са скъпички детските слънчеви очила  Thinking, дано й харесат Simple Smile
ПаО, аз още с нищо не мажа, но не са му са зачервявали бузките. Но май ще последвам вас - ще взема на Бочко, но кое е кремчето?
Силвия,  Heart Eyes много хубаво ми стана като ти прочетох поста  Hug. Спомних си как се разплаках когато за първи път на ехографа видях как тупка сърчицето на Алекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Деска, обезателно да направиш снимки на Йо като се храни самичка  Mr. Green. Ще бъде интересно  Hug
Чин, твойта свекърва пак ще преподрежда ми се струва  ooooh!. Добре, че моята е много далече, та рядко ще се виждаме  Crossing Arms. Днес дава ли пюре на Нико?

Бе как ги ядете тия детските купешки пюрета  Sick. Само като ги видя и ми се повдига, не смея дори да опитам...  Mr. Green
Ичка, миличка, как е Дара? Оправи ли се?

# 474
Добър ден и от мен  Grinning helen 30  И Владис има сополки и хърка нослето,педито ми каза да слагам по 1 какпка и в двете ноздри от Физиологичният разтвор,да изсмукам сополките и после по 1 капка Витамин Ц  Hug Hug Дано по-бързо се оправят всички слънчица  Hug Hug
Mного харесвам и Стъклен дом,Столичаните,Отчаяни съпруги,Секса и града и Двама мъже и половина,Как се запознах с майка ви  Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 11:51 от klavdiq7777

# 475
Зрдвейте!
От сутринта чета,но нещо не ми се пишеше,но вече идвам на себе си.
Краси тази нощ като се събуди в 1:15ч та до 4:20ч е играл.ММ ме сменя по едно време,но аз не можах нито да заспя,нито да го успокоя,че да заспи.Като го оставех в леглото му ревеше,а в нашето се смееше и играеше.Нямах сили накрая и се изцепих пред ММ,че след това диване за второ дете не искам и да чувам  Sad  Той сега е на работа,но сутринта нито ми говори,нито каза чао само към малкия се обръщаше.  Нямам сили вече тази седмица наистина край няма,а сън два пъти. Много си обичам детето и не знам аз ли бъркам в нещо,че не мога да го накарам да спи поне 6 часа  newsm78 Преди си спеше от 21ч до 2-3:00ч,но това беше,нищо не помага вече.  Sad  Ако спра да влизам поне седмица да знаете,че са ме вкарали в лудница  #Crazy

Когато мога гледам Шепот от отвъдното и Малкълм,много харесвам и Стъклен дом,Столичаните и 7 часа разлика.Като бях бременна си гледах Отчаяни съпруги,Секса и града и Двама мъже и половина,но сега ако ми остане време май по ТВ-то само музика пускам и гледам да релаксирам/ако е възможно/.

# 476
  • софия
Здравейте,
Счупи ми се лаптопа, а ММ го няма за да си купя нов, чета ви все пак през едно малко местенце, на екрана.
За захранването ядем вече, картоф, морков и тиква. Препоръчвам ви да започнете с тиква повече им се нрави пък и купешкия картоф е  Sick, Ваче тиквата е супер в сравнение с другите.
Не мога да я захранвам с правилото за 4 дни, защото изяжда половин пюре.Утре ще дам ябълка за да имам и следобедно пюре. Запече се бебка не беше акала 3 дни и акото е като пластелин, затова ще спра с тези зеленчуци и ще въведа малко плод, не знам дали правилно постъпвам newsm78
Бебка се събуди.....

# 477
Здравейте, дами:)))

Нашият татко с Катето отидоха на разходка, а сега на мен се пада домакинската работа, малко съм мания на тая тема, ама покрай бебчето и работата нещо напоследък не мога да се справям с всичко и днес трябва да изрина цялата къща Cry

Хелен 30, за сополките най-добре е наистина физиологичен разтвор. Ние ползваме Низита, защото помпичката пуска лека струя, а Стеримара даже на мен ми е неприятен. Другото инфо ти го пращам на лични.
Чин, Много ме разсмя! При нас свеки за нищо на света не бих я пуснала да ми чисти вкъщи, още повече че тя не е фен на тези неща като цяло. Ама да не разправям повече, че ММ после ще чете #Crazy
Сериалите следя само българските, те са ми фон за работа, защото вечер е най-спокойно. Малката заспива и аз залягам над работните задачи. Колегите вече знаят да чакат мейли от мен по нощите Laughing

Ани и Хеберлеа, моля на лични ми пишете конкретни въпроси. Солите са 12 на брой и не знам какво точно ви интересува. Или искате общо инфо?
Хубав ден на всички, аз да яхвам прахосмукачката #2gunfire

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 12:49 от Tsutsita

# 478
  • София
Tsutsita, нямам нищо против инфото на лични, ама не ставате ли вече нахални?! Рекламата на лични също е реклама. Отправям ти директна забележка, не за друго, а защото знаеш за какво влизате тук и не е нужно да се играят постановки. Много добре знаеш колко твои постове са изтрити и за какво. Ако продължи това нагло поведение ще ти наложа БАН. За съжаление ти не влизаш тук да черпиш информация, а да продаваш продукти.
Има места където човек при желание може да получи информация за най-различни продукти.

П.С. Довечера ще ви чета  Hug

# 479
Ваче,
Отговарям само на тези, които ме питат. Дори се стремя да не споменавам имената на продуктите.
Влизам и чета абсолютно всичко и тези обвинения са абсолютно безпочвени. Щом ме връщаш, от неща преди години ще ти кажа, че хората, които са собственици на този сайта и продават реклама  за него едва месец след като рекламирахме, се сетиха, че може да имам друга регистрация - фирмена и така решихме проблема. Но в началото ползвах тази. От тогава пазя много лоши спомени. Надявах се, че нещата са се променили тук и затова съвсем открито заявих с какво се занимавам.
ОК! Преставам да влизам тук и преставам да ви чета! И без това тая огромна враждебност ми дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт