ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Накри88,
За туята вече са ти обяснили и аз взимам от тази на гранулки. Иначе другото е минерална сол, която е железен фосфат и помага при температура до 38 градуса, настинки, грип и т.н. Дава се веднага при наличие на първите симптоми. Виждам, че ползваш и друг продукт, за който работя. Прати ми инфо, ако прецениш на лични, ако прецениш тук дали си доволна при пробиването на зъбките.
Иначе минералните соли се известни още като Шуслерови и трябва да ги има и при вас в Италия, поне така ми казаха колегите от другите страни. Пращам ти на лични сайта им - там пише всичко и ще се ориентираш добре.

На всички желая хубава вечер Simple Smile

# 451
Здравейте!

Ние днес пак от обед та до сега обикаляхме. Ники дори заспа в колата към нас и използвам да поседна тук.  Grinning

Цуцита, аз също се интересувам от солите. Като пишеш на Хеберлеа, копирай поста и го изпрати и до мен, ако е удобно!  Peace

# 452
  • Sofia
Пао, бърках по устата, но няма зъби. Поне сега от почти 2 часа не е огладнявал.
Но преди малко му дадох смачкан банан.  Simple Smile Може би му хареса, не мога да определя точно.

Да пусна и аз един лексиконен въпрос: гледате ли сериалчета?  Simple Smile
Аз си следя 5-6 и всяка година с нетърпение чакам края  на септември да почнат новите сезони. Почти всеки ден има по нещо ново за гледане.  Laughing
Бг и турските сериали не ги уважавам.  Stop
А онзи ден покрай Ваче се сетих за филма The Joneses (Семейство Джоунс). Забавен е! Wink

Няма значение ние дали ще гласуваме с децата или без, това ще го решим в движение. Важното е, че ще отидем да дадем нашия глас.  Peace

Ани2, ще ми е интересно после да кажеш отзиви за книгата, събуди ми любопитството!

# 453
Ние ще гласуваме с Нико.. естествено ако не ме пратят на заточение в Бояна. Нашето бабище много се пъна, че е разхвърляно в нас, то не бяха забележки, не бяха чудесии, че има нужда да се чисти... сега оставила майсторите да измазват и се прибрала, а утре аз като се прибера какво ме чака...  Shocked не знам къде ще водя Нико, че да не диша пушилка.  Twisted Evil

Сериали гледам по Фокс лайф.  Simple Smile Турски не гледам, но понякога попадам без да искам. Слав има непоносимост към тях. Любими са ми  Анатомията на Грей, Двама мъже и половина, Малкълм и Как се запознах с майка ви.

# 454
  • София
Привет Wink

чин hahaha  Ти големи лафове ръсиш днес hahaha

деска, ние излизаме след храненето в 1 или това в 4, зависи от времето... То това вече е и най-хубавата част от деня (че нали около обяд е най-топло).  Но пък да ти кажа ние и никога не сме излизали преди обяд досега, та не знам как е...  Тя отдавна обича да поспива по това време и аз гледам да не я разбутвам, че става много кисела.

Ани2, непременно ги почеткай за лекцията Wink

Хелен, браво на Алекс, голяяямо момче! Heart Eyes

Аз не съм сигурна, че искам да водя Лора в секцията за гласуване, ще има доста хора, а вирусите си върлуват...Сигурно ще я оставя на някой отвън да я наглежда.

Хайде лека!  Отивам да си видя мъжО Wink

# 455
Здравейте мамчета и татко.
Доста сте позиписали тези дни ,на нас ни се счупи компютъра и беше на ремонт и сега трябва да наваксвам с четенето.
Ние днес бяхме на консултация и ваксини.Младежа е станал цели 6600кг и 64 см.Даже днес по малко плака от ваксините.Лекарката каза да почваме да се захранваме вече с пюренца та ще видя утре да му взема някакви.
Ани беше ме питала за "Визус".Да ти кажа миналата седмица трябваше да се обаждам да записвам час и то окото взе че се оправи за сега вече стана една седмица няма никакъв проблем нито хваща секрети нито сълзи.Явно с последният метод за масаж успях да отпуша каналчето за което съм истински щастлива.
Връщам се назад да ви изчета и ви желая лека вечер.

# 456
  • София
Пеперудке за мен е късно това захранване след Нова година, ама ти си знаеш  Hug
Чинче, Ралка също не прие тиквата радушно. Аз обожавам тиква, ама честно казано това пюре на ХИП не ми хареса на вкус. Изменен беше. Чудя се дали да не си взема все пак тиква. Аз понеже ми се видя странно отворих и второто. Саша отказа да го яде. Аз с погнуса го хапнах с мляко и захар  Crazy Самото пюре си е наред, ама няма оня вкус на прясната тиква.
Рая, аз също мисля за мляко, ама не мога да изцедя  Confused Ще пробвам с помпа Rolling Eyes АМ засега не искам да слагам, ще удържам докато има кърма.

Момичета, абе мога ли да ям готвено прясно зеле? Егати! Точно храните, които обичам не мога да ям  Rolling Eyes Дднес готвя неща с праз и се чудя мога или не мога да ям и тях  newsm78

Ана, всичко, което пишеш ми харесва  Hug Когато се дават АБ наистина си трябват пробиотици. За акането да ти кажа тя си акапе съвсем редовно, не е била така от началото. Последния месец го прави това. А не е недохранена, защото си наддаде много.

За гласуването, аз много мразя да се влиза с деца в секции, тъмни стаички и пр. Е, ако няма вече кой да седи с детето ОК, ама тия "Ела, баби да пуснем бюлетината са ми отвратителни" Изборите са сериозно нещо и освен това децата нямат място в политиката под каквато и да е форма  Wink
Та на въпроса. С мъжа ми гласуваме на различни места. Ще идем заедно, те ще ме чакат пред читалището, аз ще гласувам. Може Саша да се качи с мен, за да види какво се прави, защото тя вече е на възраст, в която дори проявява интерес към новините, учат предмети, в които ще започнат да говорят за държава, устройство на държавата о т.н. На предните избори не е идвала с мен изобщо и не е влизала в помещенията.

Шунче, що покрай мен си се сетила за сем. Джоунс. Не съм гледала сериала, я кажи какво асоциира с мен  Laughing Иначе гледам сериали. Един турски само съм гледала, ама пуснаха май 2 сезона и не го купиха. Онази нощ седях до 4 часа, не ми се спеше и си плетках нещо в хола. Даваха Робинята Изаура...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ужас! Няма такъв инфантилизъм. Това е новият сериал. Иначе много обичам местопрестъпленията, харесва ми новият "7 часа разлика", "Стъклен дом" не харесвах. Сега "Етажна собстеност' е свежарски. Обожаваме и "Аз обичам България' в петък  Sunglasses По Фокс и аз много ги харесвам, особено Малкълм. Майка вика, че така сме изглеждали ние на времето, нашето семейство... идиоти  Crazy Crazy Crazy
А Сексът и градът яко ще да го гледам 20 пъти няма да ми омръзне, обичам и Грозната Бети, Разбира се и докторскиет сериали. по едно време с нетърпение чаках "Клъцни, срежи" по нощите  Mr. Green
Сега ще кажете "Тая пък, само пред телевизора ли седи?"  Crazy

# 457
Къдрокоске, чета, чета, но голямо мазало ще бъде. Сигурно ще пробвам Йоана, сега остава да сваря така тиквата, че да не се разкашка. Морков веднъж така се пробвах да й дам, но го бях сварила доста и се счупи в ръката й. Ще пиша как вървят нещата при нас. Само не знам като храна как да давам - както върви по начин на захранване или всичко, което става като за нея  newsm78

Чин, беше писала за радио или музика с повечко бас. Не съм пробвала, но сестра ми така приспива племениците. Спат като буби на по-басова музика.

Аз днес сама си вкарах автогол. Разбутах режима на детето. Изкъпахме я доста рано някъде към 18.30, след което тя си каза - аха време е за сън. Е то това добре, но тя в 21.30 се събуди за хапване и беше се понаспала. До преди половин час будува. Само, че този път като видях, че й се доспива дадох мляко, като го изпи я оставих в кошарата и отидох да си измия чиниите. Някъде след около 10 мин се беше приспала. Утре смятам да пробвам този начин на заспиване (само дано е в по-ранен час, а не като днес).

Бюти, благодаря. То и аз вчера я изведох към 2 някъде, но пак не беше удачен вариант де. Тези дни тя на обед спи до към 15 и сигурно след това ще я извеждам. Абе променя й се режима и трябва да се нагодя според него явно.

Хелън, браво на Алекс. Какъв голям сладур си имаш вече   bouquet

За съжаление аз тази година няма да гласувам. По постоянен адрес съм във Варна, а не съм си извадила удостоверение за тук  Sad

И аз гледам разни сериали, повече комедийни - Двама мъже и половина, всякакъв тип съседи - Щурите съседи (които вече ги няма де), Моите мили съседи и все филми от този сорт, които да не ми ангажират съзнанието, а да ме разтоварват.

Ваче, тиквата на Хип е отврат. Аз купих истинска тиква. На скоро ядох готвено зеле, не съм забелязала дискомфорт при Йоана (ако това се чудиш). А за праза защо се чудиш? Аз ям лук, чесън и въобще май не съм се ограничавала от храни. Само забелязах, че докато имаше колики и аз като ям краставици, се усилваха и тотално ги изключих от менюто си тази година.

Ваче, пускай Фокса - дават Кръцни срежи. Кримита и аз обичам  Peace

# 458
  • Sofia
Ваче, Изаура ли дават пак, ахахаха Crazy

И аз обичам Фокс много, това ми е обикновено ТВ фона, ако съм го включила ТВто изобщо. И по сто пъти мога да гледам повечето сериали, жалко, че дават по-често старите сезони. В нета следя най-новите Отчаяни съпруги, Клюкарката, Как се запознах с майка ти, Офисът и още някои, за които напоследък не ми остава време.  Laughing
Клъцни/срежи е най-извратеният сериал, който съм гледала  Crazy, с всеки сезон става все по-шокиращо.

Деска, Йоана като ти се събуди по никое време, не върши ли работа да загасиш и да пазиш тихо (да се правиш на заспала)? Simple Smile При нас има ефект често.

Пеперудка, и според мен по-добре да захраниш на ок. 5 месеца, отколкото на 7.  Peace Тя както ти се облизва насреща, сигурно няма търпение.  Laughing

# 459
  • София
Ваче, тиквата на Хип е отврат. Аз купих истинска тиква. На скоро ядох готвено зеле, не съм забелязала дискомфорт при Йоана (ако това се чудиш). А за праза защо се чудиш? Аз ям лук, чесън и въобще май не съм се ограничавала от храни. Само забелязах, че докато имаше колики и аз като ям краставици, се усилваха и тотално ги изключих от менюто си тази година.

Ваче, пускай Фокса - дават Кръцни срежи. Кримита и аз обичам  Peace

Ох, успокоих се.. че не само аз съм изкривена и не ми харесва тиквата.  Crazy Ама пусто нали да сме захранвали с купешки, така и педито каза. Ама ще й купя аз тиква и толкоз. Хората, от които пазарувам казват, че тиквите са си технии, както и ябълките. Много са симпатични и им вярвам, те знаят, че взимаме за бебета. За праза, защо ли? Щото спретнах една яхнийка с месо и праз, ама мног праз. Помня миналата година като бях бременна ми стана гадно от таз манджа, а много я обичам. Сега стана пак чудна. Освен това в крем-супата от броколи сложих и праз  Twisted Evil Абе досега готвих. Ей го 2 часа е.. ама схотвих 3 манджи  Crazy
Май изтървах Клъцни, срежи... Wink
Шунче, много е извратен.. затова ме кефи много. Ама и сама си го гледам у нас де.. Sunglasses
Отчаяните съпруги също харесвам  Wink Имаше една Трева по едно време, готин беше и той.
Изаура е нов сериал. Пак са с ония грозните голеееми рокли, а Изаура има вид на бавно развиваща се... Wink Леонсио пък изобщо не са го уцелили. Оня "стария"си беше неотразим. Тоя просто не става  Grinning

А тя Деска ако се прави на заспала не я виждам да стане после  Grinning

# 460
Шунче, може и да действа, но в 21.30 определно не съм заспала, а и както казва Ваче, хич после няма да стана  Mr. Green Сутрин понякога Марти казва, че като тръгва за работа е будна, но после аз пък като стана си спи, така че сигурно действа  Grinning

Ваче, и Марти предупредил, че за бебе вземаме тиквата. И ние уж им вярваме на хорицата, дано не са ни преметнали. Е ти готвиш до два, аз пък разтривам ексела, че едни таблички влача от доста време. Лягам, че докато се натуткам ще стане 4 и пак ще има зов за храна от към кошарата  Grinning

# 461
  • София
Добрутро,кафе?

# 462
Добро утро!!!
 Магнитче  Hug

За сериали си говорите... харесвам повечето сериалчета по Фокс /без докторските  Rolling Eyes/, Отчаяни съпруги и Бети са ми любимите, В момента гледам и "Когато се влюбиш" /е не по ТВ-то, а си го свалям на компютъра/. Изаура я загледах предният път като го даваха. Гледах до около 60 епизод и ме хванаха нервите. Много бавно се развива действието, много молитви, много нещо  Crazy Турски сериали и български не гледам.

Чин, тя твоята свеки какво ще чисти толкова? Една прахосмукачка, едно-две измивания на пода и прозорците не е ли достатъчно? Аз не мога да си представя да допусна моята свеки да направи и това, пък да не говорим за повече. А да ми подрежда вещите-  Naughty

# 463
Добро утро. (да се разпиша докато помня  Mr. Green)

Магнет, благодаря за кафето. По съвет на Чин и аз пия такова  Hug

# 464
Добро утро! Simple Smile
Магнет,мерси за кафето.Аз още не съм пила,щото се надявам да си доспя,че тези дни ми липсва сън. Rolling Eyes
За сериалите не се стърпях да не се включа.Клъцни-срежи ми е от любимите ,но го изгледах.От докторските поглеждвам Хаусич от време на време.Обичам Отчаяни съпруги,Дневниците на вампира и в момента имам да гледам Експериментът на компа,но все не  можем да сколасаме с мъжа ми да си пуснем някоя и друга серия.От българските се кефя на "Под прикритие"-уникален!Иначе за фон пускам Листопада,Стъклен дом.Следя "Гласът на България" и Екс Фактор.Това са в общи линии телевизионните ми предпочитания.

Вчера на обяд дадох на бебка пюре от тиква на хип.Не е чак толкова гадно на вкус Ваче.Изяде 3-5 лъжички,но какво изака 10 минути по-късно не е за разправяне-до ушите.  #Crazy 

На този ден миналата година чух едно сърчице да тупка под моето. Heart Eyes(за съжаление това бе и денят в който бащата на ММ почина)..Но така е в природата-когато нещо се изгубва, друго бърза да си проправи път.

Май няма да лягам на този етап.Ще я издебна да заспи,че имам да се боядисвам,а съм сама с нея.

Ваче,да те питам,колкото и смешно да звучи как се копира текст от нечий пост ,но не целия ,а отделно изречение например.Пробвах  сто пъти и не ми го огражда в правоъгълничето.Може и някоя друга мама да ми отговори.Срам не срам -питах след 1 година време. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт