Дали пък не трябва да давам?

ако няма нужда не даваш. Понякога се дава и без нужда де... 
Ана, да разбирам ли, че трябва да даваме пробиотици? Аз съм много подозрителна към разни добавки за малки бебета и деца. Дали ще са пробиотици или вит.А, С,Е, калций в детски храни...
Аз примерно кърмя, трябва ли да давам пробиотици?
И изобщо откъде ги измислиха тия неща сега

Подпалих аз моторетката
)За ноктите.. какво ви е трудно да ги режете. Аз съм много зла в такива процедури. Имам добра хватка и като стисна режа и толкова. Е, разбира се образно казано де
Налагам твърда ръка и Ралка знае, че няма мърдане. Ей сега й ги рязах. Стискам ръчичката, тя се дърпа, ама аз стискам и й говоря някакви неща и режа. С нокторезачка, не с ножица. Аз с ножица не мога.Динорка, Калпол, Панадол.. няма значение, нали вътре е парацетамол. Дори честно казано аз препдочитам Нурофен. На Саша винаги е действал по-добре. Ама и с нея почнах с Панадол. Дано не се налага де...
Мамо Ани, тиквата като че ли не й хареса много. Яде около 3-4-5 лъжички и взе да върти главата. Утре си мисля да сложа вътре кърма, ще се опитам да изцедя.
За понеделник може да видим нещо да измислим.
Момичета ама за какви оздравителни процеси говорите при ваксините
Хеберела, за злоядите деца съм и не съм съгласна. В смисъл, че това, че няма да го насилваш не значи, че няма да е злоядо
Обратното е почти задължително
... Саша не е насилвана ама хич и е злояда ужасно напоследък. Като пример ще дам, че тя отказва да яде месо. Не е била любител никога, ама сега все повече не ще. Никога не съм я насилвала.Дори Ники се сърди, защото смята, че тя трявба да яде месо. Обаче ако я питаш какво ще яде ще ти каже ориз 
Накри, моята педиатърка казва,че не се маха млякото от храната. Бебето яде примерно зеленчукво-млечно пюре. В случая кърмата трява да е млякото или АМ ако няма кърма.
Не посмях повече да и дам, че много подправки имаше в яденето, а и тя все още избутва с езичето всичко.Явно не е готова още.
Зверчета си имаме....да са ни живи и здрави! 
И ние бяхме навън почти през цялото време.

. Даже мисля, че е с разтройство, изписаха му прахчета Хидрасек... Забелязвам и по малко слуз, да видим какво ще е . Давах и Биогайа, ама няма промяна..